sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Ipsy Glam Bag - Huhtikuu '19

Heippis!

On tullut aika tutkia huhtikuun Ipsya, jossa oli kyllä tosi kivoja tuotteita. 5 tuotteen lisäksi mukana oli Ipsy-pisteillä (joita kertyy aina kun arvostelee Ipsyssaan olleet tuotteet) lunastettu Akarin Soothe Face Oilia pikkuputeli.



As usual, enemmät tiedot edellisissä postauksissa mutta hinta on n. 11 dollaria ja postitukseen tarvitaan Shipitoa. Mikäli haluat, voit tilata oman Ipsyn käyttäen mun suosittelulinkkiä (alennuskoodit-sivulla) tai tutustua Ipsyn sivustoon tästä linkistä (joka ei ole suosittelulinkki).





Ekana rivistössä liilassa tuubissa on 111Skinin Y Theorem Repair Serum. Tämä on korealainen merkki ja seerumi lupaa kosteuttaa, boostata kollageenin tuotantoa ja auttaa solujen uusiutumista vähentäen näin ollen ryppyjä ja ylläpitää ihon elastisuutta. Suhteellisen suuria lupauksia, mutta katsotaan.

Seuraavakin tuote on korealaista alkuperää; Tonymolyn Peach Punch Sweet Foam Cleanser. Tällainen gel-to-foam (vaahdoksi muuttuva) koostumus on yleensä aika kuivattava ainakin omalla iholla, mutta tämän tuotteen pitäisi sisältää persikkauutetta ja oliiviöljyä ja vähentää tuota kuivattavuutta.

Keskellä theBalmin theBalmJour Creamy Lip Stain sävyssä Konnichiwa!. Kiva nudesävy, ja käsittääkseni ei niin kuivattava koostumus kuin nestemäiset punat usein tuppaavat olemaan, tämä kun sanoo olevansa kiillon ja punan hybridi. Käyttöön tulee!

Buxomin Lash Volumizing Mascara tulee mielellään kokeiluun. Tässä on aika iso, kuminen harja ja lupaa olla väriltään mustaakin mustempi ja tuoda "lashes of your dreams". Olen tätä kerran kokeillut ja ei nyt ihan niin korkealle päästy vaan olo oli aika plääh, mutta testailu jatkuu.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä pieni (mutta kuitenkin ihan ok-kokoinen jotta voi testata monta kertaa) tuubi Tarten Base Tape Hydrating-primeria. Shape Tape-peitevoide on klassikko, sarjan meikkivoide ei ollut kummoinen, kiinnostavaa kokeilla onko tästä primerista mihinkään. Mun varsinkin talvella kuiva iho kyllä toivottaa tervetulleeksi kaikki kosteuttavat tuotteet.



2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita, oma suosikkini varmaan noista oli Buxomin ripsari :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä kans tykkäsin melkolailla kaikista (tota putsaria lukuunottamatta), aina ei oo näin hyvät tuotteet / hyvä tuuri näiden kanssa :)

      Poista