torstai 13. helmikuuta 2020

Pikkushoppailua - mitä päätyi ostoskoriin?

Helou!

Kävin eilen työhaastattelussa työhön jonka haluaisin SUPERpaljon, ja sen jälkeen (vaikken olekaan ihan varma miten meni, koska haastattelu oli todella haastava ja monisyinen) palkitsin itseäni muutamalla uudella jutulla, kun kävin Jumbossa samalla metsästämässä irtopohjavuokaa Jarkon ystävänpäivä-juustokakkua varten. Apua miten pitkä lause :D



Piipahdin Kicksissa, Body Shopilla ja Prisman kosmeosastolla, tarkemmin Essencen hyllyllä. Kicksiin mulla oli lahjakortti joululta, joten sain sillä hyvän osan kuluista katettua.



Kicksissa oli nyt hyvät tarjoukset; muunmuassa Urban Decayta jos osti 2 tuotetta sai -20%, jos 3 tuotetta niin jokaisesta -30%. Lisäksi BareMineralsin meikkivoiteet olivat kaikki -25%.

Katsellaanpa, mitä ostospusseista löytyi:



Ensin pari meikkivoidetta!

Olen pitkään halunnut kokeilla bareMineralsin meikkivoidetta (nestemäistä, se puuterinen ei vaan toimi mun iholle lainkaan) ja nyt nappasin tämän Performance Wear Liquid Foundationin mukaan. Tämä kertoo olevansa nestemäinen mineraalimeikkivoide, jossa samettinen koostumus ja matta mutta luonnollinen lopputulos. Toivotaan että passaa kuivahkolle sekaiholle! Otin vaaleimman sävyn, tämä on Fair 01. Normaalihinta oli 48€, mutta alennusta tuli 12€ ja hintaa jäi siis 36€.

Urban Decayn alkuperäinen Naked-meikkivoide ei ollut mun makuun, mutta tämä uusi Stay Naked kiinnosti kovasti ja niinpä löysi se tiensä minulle ja mukaan. Tämä kertoo olevansa helposti kerrostettava, keveä ja vegaani. Otin tästäkin vaaleimman neutraalin sävyn, 10NN. Normaalihinta 39€, alennusta tuli 11,70€ ja hintaa jäi 27,30€. Ei paha.





Stay Naked-sarjassa oli tarjolla peitevoiteen lisäksi myös puuteri (Pressed Powder) , joka vaikutti pigmenttiseltä (tykkään käyttää hieman peittäviä puutereita lisäpeiton tuomiseen) ja tarpeeksi vaalealta. Tämä on samaa sävyä kuin meikkivoide, 10NN. Normihinta 41€, alennusta 12,30€ ja lopullinen hinta 28,70€. Tämä oli aika hinnakas normaalihinnaltaan puuteriksi, ja kalliimpi kuin itse meikkivoide, joten kiinnostuksella kokeilen onko hintansa arvoinen.



Alempana TBS Honey Bronzer, ylempänä UD Beached Bronzer.


Koska kolmanneksi piti napata vielä jokin tuote että sai tuon -30% alen kaikista, niin otin Beached Bronzer-aurinkopuuterin sävyssä Sunkissed. Tässä oli hyvä, suht vaalea ja lämmin sävy, tykkään nykyisin käyttää contourin sijaan vain kevyesti aurinkopuuteria varjostamaan, ja lämpimämpi/neutraali sävy sopii siihen hyvin. Tuo samalla auringonlämpöä kasvoille. Normaalihinta 32€, alennusta 9,60€ ja jäljelle jäi 22,40€. Alehinnalla ihan hyvä diili, normaalihintaisena en olisi varmaan ostanutkaan (kuten en tuota puuteriakaan).

Seuraavaksi klassikkoa kehiin: The Body Shop Honey Bronzer sävyssä 03 Medium Matte. Olen kuullut tästä paljon Youtubessa ja lukenut ulkomaisista kauneusblogeista, ja nyt nappasin mukaan kun TBS:lla oli kaikki tuotteet jäsenille -20%. Tämän normaalihinta oli 17,90€ ja alessa 14,30€.

Näyttävät muuten swatch-kuvassa turhan punaisilta, ignore that please. Honey Bronzer on aavistuksen vaaleampi, molemmat ovat mattaisia.



Sitten muutama kynsilakka! Luovuin rakennekynsistä jokin aika sitten, ja lakkailen nyt kynsiäni itse. Nämä Essencen kolme kaveria olivat Citymarketissa 1,99€ / kpl, kaksi glitteriä ja yksi creme. Pinkki glitter on nimeltään 07 Party Princess, violetti 23 Party Time ja creme vaaleanpunainen 04 Millenial Pink.

Dependit nappasin mukaan Kicksista, hinta oli 3,50€ / kpl. Vasemmanpuoleinen, juhlakuosissa oleva beige on sävynumeroltaan 599 ja shimmer vaaleanpunainen 523. En ole kokeillut Dependin lakkoja vuosiin (ja vuosiin), katsotaan miten käyttäytyvät.

Hankin vielä Cittarista Sally Hansenin kynsilakanpoistoaineen, kyselin suosituksia Kauneusbloggaajien fb-ryhmässä ja tätä suositeltiin. Tämä on siis mallia Moisturizing Polish Remover. Hintaa taisi olla 5,30€.



Semmottisia ostoksia!

Mitäs te olette hankkineet viime aikoina? Omia kokemuksia myös mun ostoksista saa jakaa!

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia. Mä olen ostanut jotain niin tylsää kuin Ceraven tuotteita, Misshan BB-voidetta ja kulmaväriä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misshan BB on ihan parasta! Mun luottomeikkivoide :) Ceraven tuotteita haluaisin kokeilla, oon kuullut paljon hyvää. Ehkä kun saan varastoja vähän pienenemään ensin :D

      Poista
  2. UD:n tuotteista odotan innolla postausta :) Viimeksi ostin Jeffree Starin Alien paletin, on vielä matkalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Alienia ilmeisesti on tullut nyt ahkerasti Jeffreen omista yllätysbokseista - eipä ihme kun tuotanto loppuu. Siinä on kivoja sävyjä kyllä!

      Poista