perjantai 21. helmikuuta 2020

Wishlist vol. 5 - kosmetiikkahaaveita!


Moi!

Ja kivaa perjantaita kaikille!
Edellisestä toivelistauspostauksesta on jo melkein vuosi, joten aika päivittää sitä tälle vuosikymmenelle! Edellinen postaus (vol. 4) löytyy tästä, ja siinä mainituista tuotteista olen hankkinut 5/14 (ABH Riviera, Hourglass aurinkopuuteri, Marc Jacobs aurinkopuuteri, MAC Hyper Real Glow, TF Hangover suihke)

Tällä kertaa listaus on luomiväripainotteinen - ne on vaan niin ihania! Mukana muitakin toki, ja käydäänpä sitten asiaan:

Ja vielä pieni muistutus: mitkään linkit eivät ole mainos/affiliatelinkkejä, vaan mukana teitä lukijoita helpottamaan jos ostohimo iskee!

Kuva (c)

MAC Mineralize Blush 'Warm Soul'

Mulla on itseasiassa ollut tämä poskipuna joskus, en tiedä missä mielenhäiriössä sen pois myin mutta nyt hamuan sitä takaisin. Tämä on ihan älyttömän kaunis ja arkeen sopiva poskipuna, joka ei ole ihan matta vaan siinä on pientä hohdetta mukana (ei kuitenkaan glitteriä tai överishimmeriä). Kuvaisin sävyä lämpimäksi persikkaan päin taittavaksi, jossa kultainen hohde mukana.
Tätä saa esimerkiksi Kicksiltä hintaan 27€.

Kuva (c)

NATASHA DENONA Metropolis Palette

Olen halunnut jo piiiitkään kokeilla Natasha Denonan luomivärejä, ja tämä uudehko Metropolis-paletti on mun mielestä merkin paras tähän asti. Paljon erilaisia sävyjä, pari väripilkkua mutta tosi käyttökelpoinen! Toinen suosikki on Star-paletti. Näistä tämä Metropolis on vähän edullisempi (Star on Lookfantasticilla yli 170€), Lookfantasticilla (josta en edes tiennyt että Natasha Denonaa saa!) hintaa on 131,95€. Sekin on paljon, mutta kerranhan se vain kirpaisee (kuten Marc Jacobsin 65€ aurinkopuuterinkin kanssa..).

Kuva (c)

ANASTASIA BEVERLY HILLS Luminous Foundation

Olen meinannut tämän ABH:n uuden meikkivoiteen napata Kicksistä jo niin monta kertaa, mutta yritykseksi on toistaiseksi jäänyt. Mutta näin ei enää kauaa ole, sen tiedän. Tämä on saanut superhyviä arvosteluja Youtubessa, ja lupaa olla "water-resistant with luminous, natural finish". Peittoa pitäisi olla kohtalaisesti, se ei haittaa koska käytän aina lähestulkoon puuteria jossa on pigmenttiä meikkivoiteen päällä. Tätä saa siis helposti esimerkiksi Kicksiltä tilattua hintaan 42€ - ja sävyjä on todella paljon! Oma sävyni lienee jotain väliltä 100N - 110C.

Kuva (c)

PIXI Glow-Y Gossamer Duo

Oikealla Subtle Sunrise, vasemmalla Delicate Dew.
Mun valinta olisi Subtle Sunrise, sen ollessa hieman vaaleampi kuin Delicate Dew.
Olen seuraillut tätä blogeissa ja Youtubessa ja tämän pitäisi olla laadultaan ihan super, kunnon glow siis. Tätä saa edullisimmin Bangerheadilta tällä hetkellä (27,95€) , mutta myös Elevenin, Lookfantasticin ja Kicksin valikoimista tämä tuote löytyy.

Kuva (c)

LORAC Pro 4 Eyeshadow Palette

Mun uusin ihastus luomiväririntamalla on Lorac, ja sen aikaansai Lorac Pro 2-paletti jonka ostin vähänkäytettynä kanssabloggaajalta. Siis niin pehmeitä ja hyvinhäivyttyviä sävyjä saa hakea.. I want more! Nämä on hieman hankalia saada Suomeen, ja suhteellisen kalliitakin. Camera Ready Cosmetics-verkkokaupasta tätä saa hintaan 44 dollaria + halvimmat postit 9.99. Pro 2 on viileänsävyinen, ja tässä nelosessa on sekä viileitä että lämpimiä sävyjä.

Kuva (c)

MARC JACOBS Eye-Conic Multi-Finish Eyeshadow Palette

Olen tällaista silmäillyt jo pitkään, mutta en ole saanut päätettyä mikä paletti olisi sävyiltään paras. Hintaviahan nämä ovat - esimerkiksi Harvey Nichsilta Briteistä tilattuna paletin hinta on 40 puntaa + postikulut. Suosittelen muuten ko. nettikauppaa - nopea postitus ja paketti tuli lähi-Ärrälle muistaakseni (tilasin saman merkin O!Mega-aurinkopuuterin täältä). Uskoisin että päädyn joko Glambitioniin ja Scandalustiin.

Kuva (c)

COLOURPOP So Jaded Eyeshadow Palette

Vielä yksi luomiväripaletti! Alkaa mennä jo naurettavaksi.. No joka tapauksessa, tämä Colourpopin yhdessä Kathleen Lightsin kanssa tekemä paletti on ihan ihana! Superkivoja sävyjä, niitä on paljon ja myöskin eri koostumuksia. Me likes. Laatukin kuulemma priimaa. Esimerkiksi Meikkimuija Instassa on tätä hehkuttanut! Hyvä tili muutenkin, menkääs seuraamaan! Colourpopin tuotteet nyt ovat hintalaatusuhteeltaan erinomaisia, tämän ison paletin hinta on 39 dollaria ja Colourpopilla aina silloin tällöin on myös ilmaisia postitustarjouksia. Tällä hetkellä tämä paletti on sold out - mutta restockeja on usein!

Kuva (c)

TOO FACED Milk Chocolate Bronzer

Mulla on tästä aurinkopuuterista pikkukoko, ja olen tykännyt kovasti! Vaalealle iholle sopiva, ei liian lämmin tai kylmä sävy. Ja tätä saa nykyään helposti, esimerkiksi Lookfantasticilta (hinta tälle 29.95€) jossa usein kaikenlaisia alennuksia, nytkin -15% alennusta meikeistä! Ja myös Cultbeautysta (hinta £25). Ja tuoksuu ihanasti suklaalta <3

Tällainen listaus tällä kertaa! Suuret pahoittelut luomiväripalettien ylivoimasta ... pidän siis puhelimessani wishlistia jota päivittelen aina kun jotain tulee mieleen - ja nämä on sieltä suoraan kopioitu! Katsotaan taas about vuoden päästä mitä on tapahtunut.

Mitäs teidän kosmetiikkatoiveista löytyy?

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oh yes, and the list would be longer if I didnt think it would take half an hour to get trough :D

      Poista
  2. Ehdottomasti Anastasian meikkivoide! Jo pitemmän aikaa sitä olen katsellut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on kyllä kiinnostava. UD:n uusin Stay Naked ei ainakaan ensikosketukselta vakuuttanut.

      Poista
  3. Tällä listalla oli pari munkin himoitsemaa juttua, kuten tuo meikkivoide ja Lorac 4. :) Itse olen Lorac paletit ostanut Nordstromin verkkokaupasta, en tuosta toisesta tiennytkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi tuli vastaan kun selailin! Onks Nordstromilla millaset postikulut, tulee suoraan Suomeen?

      Poista
  4. Mulla on kans haaveissa yksi Natasha Denonan paletti ja se on Sunset, aion sen kyllä vielä ennen kesää napata, koska se on niin täydellinen kesäpaletti ja vähän piristystä, mun kaikkien nudejen keskelle. :D

    VastaaPoista