maanantai 9. maaliskuuta 2020

Loppuneet tuotteet ! Joulukuu 2019 - Helmikuu 2020



Tein edellisen loppuneet-postauksen joulukuun alussa, ja nyt turkoosi roskakorini on taas täyttynyt joten on aika uuden trash talkin!

* tähdellä merkityt tuotteet ovat pr-näytteitä


Tässä on taas aika sekalainen kattaus, mutta keskittyen ihonhoitoon, loppuneita/roskiin joutuneita meikkituotteita ei ole kuin kaksi. Ja vaan toinen niistä on oikeasti tyhjä, toinen muuten vaan käyttökelvoton.


Simplen meikinpoisto/kasvojenpuhdistusliinat kuluivat suurimmalta osin swatchien poistoon kun swatchasin _kaikki_ luomiväripalettini IG Storyissa. Mutta nämä ovat tosi hyviä, tarpeeksi kosteita (miksi niin monet ovat melkein kuivia?!) ja saatavilla helposti esimerkiksi Citymarketeista.

Sinikeltaisessa pakkauksessa tulleet Lip & Eye Remover Padit ovat nyt merkiltään tuntemattomia, mutta ne tulivat korealaiseen kosmetiikkaan keskittyvässä Beauteque Monthlyssa joten melko varmasti nämä ovat sieltä suunnalta. Nämä olivat pieniä ja tosiaan pyöreänmuotoisia, tosi kosteita ja hyvin tehokkaita. Tuoksu oli aika vahva tosin.

Too Cool For Schoolin pieni primer-näyte oli ihan perus ookoo, ei mitään erityistä.


Balmainin Volume Shampoo oli ihan hyvä shampoo, mutta jouduin omiin superpitkiin haiveniini käyttämään tätä tosi paljon. Tällä kontekstilla, pumppusysteemi oli huono koska pumppua joutui painamaan tosi kovasti, ja monta kertaa että sai tarpeeksi tavaraa pihalle. Voisin tätä kyllä ostaa uudelleen jos jossain alennuksessa olisi.

TBS Vanilla Marshmallow pikkusuihkari tuoksui hyvältä, muttei kuitenkaan mun suosikki. Merkin suihkugeelit ovat kyllä aina hyviä noin muuten. Tämä on jonkin vuoden takainen kausituoksu.

John Masters Organicsin Citrus & Neroli Detangler oli luonnonkosmetiikaksi todella hyvä hoitoaine, tuoksui raikkaalta ja jätti hiukset sileiksi ja helposti harjattaviksi. Tämä tuli joskus iäisyys sitten muistaakseni Jolie Boxin mukana.


COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask oli, ja on edelleen suosikki. Tässä on hauska geelimäinen koostumus, mutta se on superkosteuttava ja imeytyy ihoon nopeasti. Käyttöönottoa odottaa vastaava, mutta hunajan sijaan siinä on aineena riisi. Tämän olen tilannut eBaysta josta kaikki korealainen kosmetiikka löytyy suomi-hintoja noin puolet halvemmalla. Mieluusti tukisin suomalaisia firmoja, mutta tässä taloustilanteessa needs must ja pakko mennä hinta edellä. Mitä mieltä te olette muuten tästä kun hintaero on noinkin suuri - tilaatteko suosiolla halvemmalla vai ostatteko suomalaisista kaupoista (netti/kivijalka). Sama on muuten esimerkiksi the Ordinaryn tuotteilla, ne on Stockalla tuntuvasti kalliimpia kuin merkin omilla sivuilla.

Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner naamio oli ihan hyvä, muttei kaiken hypen arvoinen. Ei puhdistanut ihohuokosia mitenkään ultimaattisen paljon. Plus tuntui että tätä joutui käyttämään tosi paljon, eikä näin ollen ollut kovin riittoisaa.

Originsin Drink Up! Intensive Overnight Mask yönaamio oli hyvä, mutta tuoksu alkoi tökkimään loppujen lopulta. Kosteutti kyllä erinomaisesti, voisin ostaa uudelleenkin.




Naturativin 360 Face Cream For Day & Night* ei ollut mun mieleen. En pitänyt suht juurevasta tuoksusta, ja voide tuntui helposti rullaantuvan myös. Naturativin vahvuus on mun mielestä IHANA karpalo-sitruuna-sarja, jota olen hehkuttanut ennenkin ja jonka käsivoide on pa-ras-ta.

Olivia Kleinin Vitamin Creamista tykkäsin ihan marsuna! Tarpeeksi paksua myös yövoiteeksi, ei rullaantunut eikä ärsyttänyt ihoa. Pidin myös tuoksuttomuudesta. Voisin ostaa uudelleen, tosin hinta saattaa kirpaista sillä ostin merkin tuotteeni Hehkun loppuunmyynneistä about 70% alennuksella.

GlamGlow:n DreamDuo Transforming Treatment sisälsi siis sekä aavistuksen helmiäisen seerumin että päälletulevan harmaan paksun voiteen. Tämä oli aivan käypä kombo yötä vasten, mutta mitään varsinaista transforming-efektiä en huomannut. Ei kuitenkaan myöskään ärsyttänyt ihoa eikä ollut mitään negatiivista sanottavaa. Paitsi ehkä tuoksu - osa merkin tuotteista tuoksuu mun nenään todella imelälle eikä lainkaan hyvälle. Tämä on lisäksi aika tuhdin hintainen, katson että halvempiakin löytyy paremmalla tuoksulla.


HUULIRASVOJA! Addikti tässä hei. Glossierin Balm Dotcom tuoksussa kookos oli ihan parhautta ja vähän nieleskelin kun tämä loppui. Pakko tilata lisää. Näitä on vähän hankala saada Suomeen (pitää tilata Shipiton kautta) mutta ovat sen arvoisia. Mulla on myös Mango sekä pikkuruisen kimalteleva Birthday Cake, mutta eivät tuoksussa pärjää tälle.

Blistexin Triple Butter on ihan jees ja kosteuttaa hyvin, samoin Essencen Lip Ritual Nourishing Balm jossa tuoksu oli hieman outo mutta tuote itsessään oikein hyvä. Tätä ei kyllä taida saada enää.


Dermalogican Precleanse on superhyvä puhdistusöljy, ja käytin tämän matkakokoisen nimenomaan poissa kotoa oltuna.

Saman sarjan Ultrasmoothing Eye Serum oli hyvä tuote sy-voiteen alle, mutta en kokenut tätä niin tarpeellisena kuitenkaan. Tätä voi käyttää myös sy-voiteen tapaan, mutta mulle kosteutustehot ei näin riittäneet.

Kiehl'sin Avocado Creamy Eye Treatment on monen suosikki, mutta mä en juurikaan välittänyt. Ensinnäkin, on ihan pyllystä laittaa sy-voide purkkiin ja toiseksi koostumus oli jotenkin tahmaista eikä levittynyt hyvin. Mutta kaikki muut tätä kyllä hehkuttaa.

Drunk Elephantin luksusihonhoitotuotteet on tosi arvokkaita (tämäkin kasvovoide täysikokoisena 50 puntaa) ja tilasinkin näitä aikanaan settinä, jossa oli muutama seerumi, öljy, sy-voide, putsari ja tämä kasvovoide. Näiden pakkaukset ja nimet on ihania, mutta tätä Lala Retro Whipped Cream ei ollut mun suosikki. Koostumus oli kyllä hauska, kermavaahtomainen, mutta tämä tuntui jäävän vaaleaksi kalvoksi ihon pinnalle ja rullasi helposti. Haluaisin kyllä kovasti tästä tykätä, mutta kukkarokin kiittää kun ei tultu ihan toimeen. Muut setin tuotteet ovat pääosin olleet okei, ei mitään huikeaa mutta tykännyt kuitenkin. Näitä näkynee loppuneissa tulevaisuudessa (käytän näitä yleensä vain matkoilla niin siksi loppuvat vähän epätasaisesti ja hitaasti).


Nämä menivät vanhoiksi ja joutuivat siksi roskiin. Essencen päärynäntuoksuinen kuorinta ja persikantuoksuinen naamio kynsinauhoille olivat lopulta vähän epäkäytännölliset tuotteet kuitenkin - en muistanut ikinä kuoria kynsinauhoja, ja tykkään käyttää kynsinauhoille kosteutukseksi kuitenkin enemmän öljyjä kuin tätä, joka oli nimenomaan hyytelömuodossa ja vähän hankalasti saatavilla purkista sopivankokoisina "paloina". Näitäkään ei taida enää saada, vai onko hyllyssä kynsituotteiden luona vielä?


NYXin punainen huulipunakynä tipahti lattialle ja katkesi niin monesta kohdasta ettei paluuta entiseen enää ollut. Tämä oli ihan passeli punainen puna, mutta en jää kaipaamaan kun monta vastaavaakin löytyy. Tykkään kyllä näiden kynämuotoisten helposta käytettävyydestä.

L'Orealin Voluminous Lash Paradise on tilattu eBaysta samantien kun tätä alettiin Youtubessa ja Yhdysvalloissa eritoten hehkuttaa (ei ollut silloin vielä Suomessa myynnissä). En oikein löytänyt tästä ikinä sitä "juttua", ja kuivuikin nopeasti kuten Better Than Sex:kin jota tämä kuulemma yrittää olla edullisempana versiona. En kyllä ole BTS:n fanikaan. Benefit tekee mielestäni paljon parempia ripsivärejä (yeej badgalBang ja Roller Lash!)

Näiden takana pikkuinen Lumenen Lähde-sarjan sy-geeli joka on paras sy-tuote mitä olen ikinä kokeillut. Kosteuttaa erinomaisesti ja imeytyy hyvin. Ostan aina lisää (kunhan saan muutaman sy-voiteen jemmoistani käytettyä). Tämä minikoko (joka oli kyllä sekin hyvin riittoisa) tuli muistaakseni vuosi sitten Lumenen joulukalenterista.


Sellainen setti, oliko tuttuja juttuja? 
Ja saa ottaa tosiaan kantaa tuohon kosmetiikan ostojuttuun (hinta vs. ostopaikka), olen kiinnostunut teidän mielipiteistä!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans toi Balmainin shampoo ja se on ihana, mutta en voisi olla sun kanssa enemmän samaa mieltä. Mulla on selkään asti ulottuvat hiukset, vaikka pesen vain päänahan shampoolla, en päänahkaa, tuntuu, että tota joutuu laittamaan älyttömän monta pumppausta. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja kun mulla menee niin paljon shampoota muutenkin (tukka lähestulkoon peppuun asti) niin tätä meni kyllä extrapaljon :D

      Poista