keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Pari kivaa kesätuotetta / Testissä Bronx Colorsin meikit!


Kesän alkupuolella Bronx Colors etsi Instagramissa testaajia testiryhmäänsä kokeilemaan muutamia uutuuksia, ja kovasti ilostuin kun sain viestiä että pääsen testaajajoukkoon mukaan.
Paketti putkahti postiin hyvin pikaisesti, ja olen nyt pari kuukautta näitä testaillut ja nyt ajattelin kertoa niistä teillekin.

*linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta
*saatu ilmaistuote



Testituotteina meille lähetettiin Fix & Matt Loose Powder-irtopuuteri sävyssä LP01 Light, Pure Seduction-luomiväripaletti sekä Boosting Hydrating Concealer sävyssä Beige.

Bronxin tuotteita saa pikaisen googlailun perusteella ainakin Sokokselta sekä Lykolta, mutta Sokoksen valikoima on Lykoa laajempi. Tämä koskee kuitenkin vain verkkokauppaa - myymälöissä Bronxia ei ainakaan toistaiseksi löydy. Tällä hetkellä verkkokaupassa tuotteiden hinnat ovat seuraavat:

Boosting Concealer 2,90€ / Lyko (norm. hinta 7,90€) Saa myös Sokokselta (myös color correcting-sävyt)
Pure Seduction Luomiväripaletti (useita muitakin sävyvaihtoehtoja) 16,90€ / Sokos
Fix & Matt Finishing Loose Powder (saatavilla myös tummempi sävy) 14,90€ / Sokos

Koko valikoiman Sokoksella pääset näkemään tästä.




Tämä Pure Seduction-paletti sisältää siis 12 pääasiallisesti lämmintä luomivärisävyä, joukossa niin mattaa kuin hohtavampaakin. Olin erityisesti kiinnostunut tämän laadusta ja käytettävyydestä, ja sain yllättyä iloisesti! Tämä on arkipaletiksi erittäin soiva peli, pigmenttiä on muttei kuitenkaan liikaa ja shimmerit saa kostealla siveltimellä oikein hyvin näkyviin (toki myös esimerkiksi peitevoidetta piste alle niin näkyy vielä paremmin). Erittäin kätevä pikkupaletti esimerkiksi matkalle mukaan (ulkomitat noin 7 x 10cm... tämä siis arvailua palettia katsoessa :D). Häivytyskin oli helppoa ja vaivatonta tummemmillakin sävyillä.

Kuvaa ylläolevasta linkistä pääsee katsomaan muutkin "sävy"vaihtoehdot, siellä oli tosi kivoja väriyhdistelmiä! Voisin harkita ostavani jonkun niistä itsekin, esimerkiksi Nude Forever tai Australia näyttävät superkivoilta.





Tämä Boosting Hydrating Concealer-peitevoide on vaaleimmassakin sävyssä aivan turhan tumma etenkään silmien alle, mutta esimerkiksi finnien tai muiden peittoon soveltuu paremmin. Toimii siinä hommassa hyvin, mutta niin toimii melkein mikä vaan mun omistama peitevoide, joten mikään superhitti tämä ei mulle ollut. Kuten kuvasta näkyy (tämä Bronx on tuo alin) tämä on toooodella oranssi, vertailun vuoksi Jeffreen peitevoide näyttää lähes valkoiselta sen yläpuolella. Ylintä en enää tähän hätään muista - olisko ollut Shape Tape?


Sensijaan tämä Fix & Matt-irtopuuteri oli oikein oiva tapaus ja olen sitä käyttänyt mielelläni. Sävy Light sopii mun ihonsävylle hyvin, ja irtopuuteriksi tämä on hienojakoinen tietysti muttei mikään HD-puuteri (jotka saa ainakin mun ihon näyttämään aina rutikuivalta vaikka olis miljoona kerrosta hoitonestettä ja kosteusvoidetta primerin alla) ja pigmenttiä on sopivasti tekemättä naamasta kuitenkaan mitään maskia. Omasta mielestäni lopputulos ei ole täysin matta, vaan enemmänkin luonnollinen mikä on tottakai hyvä!

Ainoa ärsytys tässä oli nuo reiät - puuteria ei meinannut tulla niin sitten mitenkään ulos vaikka kuinka heilutti, kopautteli tai lausui taikasanoja. Päädyin vääntämään pinsettien avulla tuon mustan osan kokonaan pois ja nyt toimii huomattavasti paremmin - pitää vaan olla varovainen avatessa ettei puolet purkista pöllähdä ulos. Muuten tässä on kiva tuollainen nostettava kansi (saranoilla) eikä kierrettävä kuten useimmissa puuteripurkeissa. Jatkoon!


Siinäpä mietteet tältä erää - all in all olin kyllä kovasti vakuuttunut sekä puuterista että paletista, ja voisin kokeilla merkin tuotteita enemmänkin, esimerkiksi poskipunan hinta 4,90€ sai jo kovasti klikkailemaan eri sävyjen välillä...

Onko Bronxin tuotteet tuttuja, vai ihan uusi juttu? 
Jos löytyy suosikkeja niin ehdottomasti kommenttikenttään kertomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti