perjantai 3. heinäkuuta 2020

You Glow Girl - kesähehkua näillä tuotteilla! + alennuskoodi


* tuotteet saatu. linkit eivät ole affiliate-linkkejä.

Hola,

Toivottavasti teidän viikonloppu on alkanut mitä mukavimmin!
Omani koostuu lähinnä työnhausta.. wish me luck!

Sain LookFantasticilta muutamia tuotteita, esitelläkseni nyt käynnissä olevaa You Glow Girl-kampanjaa joka on voimassa sunnuntai 5.7 asti. Kampanjan myötä juhlitaan käynnissä olevaa kesää ja kaunista (turvallista) päivetystä iholla - näillä tuotteilla sitä voi erinomaisesti korostaa!



NuFACE Prep-N-Glow meikinpoistoliinat ovat kaksipuoleisia - toinen, sileämpi puoli poistaa meikin, hien ja muut epäpuhtaudet iholta kun taas toinen, karheampi puoli kuorii ihoa kevyesti. Liinat ovat tietysti kosteita ja ne sisältävät runsaasti hyaluronihappoa ja antioksidantteja. Nämä ovat tällä hetkellä päässeet LF:lta ikävä kyllä loppumaan, mutta varastoa täydennetään jatkuvasti. Viiden kappaleen setti kustantaa 11,45€.


Aurelia Probiotic Skincare oli mulle merkkinä aivan uusi, mutta tämä kevyesti sitruksiselta tuoksuva, Balance And Glow Day Oil-öljy vaikuttaa tosi hyvältä muutaman käyttökerran jälkeen! Öljy on kevyttä ja palauttaa kasvojen iholle tasapainoa pitäen samalla huolta kosteutuksesta (ihoa kun on tärkeää kosteuttaa myös sen rasvoittuessa), tätä voi käyttää myös suoraan meikin alle ekstrahohtavaa lopputulosta varten! Sisältää muunmuassa hamppu- ja manteliöljyä sekä rohtopudasruohoa. Ja tosiaan, se tuoksu! Se on ihana, hennon sitruksinen joten sopinee myös jos olet voimakkaille tuoksuille herkkä. 30ml pullo kustantaa 42,95€ ja myös tästä saa koodilla HUULIPUNAMANIA -22% elokuun loppuun saakka!


GLOV:n Tan Away-hanska on omiaan ihon kuorintaan ennen itseruskettavan levitystä, tai jo jonkin aikaa iholla olleen rusketuksen poistamiseen. Hanska on 90%:sti bambukuitua (jossa on muuten elektrostaattisia ominaisuuksia sen vetäessä puoleensa kuolleita ihosoluja ja rusketuksen hiukkasia), ja hanskalla on käyttökertoja noin 100 / 3 kuukautta jokapäiväisessä käytössä. Ja toki tällä voi kuoria ihoa ilman mitään itseruskettavaakaan! Mitään suihkugeeliä ei tämän kanssa tarvitse kuorimiseen, mutta omaa suosikkisuihkugeeliä voi toki ottaa hanskaan ja hieroa siitä iholle. Tämän hinta on tällä hetkellä 8,45€, ja myös tämä kuuluu alennuskoodin piiriin. Siitä muuten enemmän postauksen lopussa!

Seoulistan valikoimasta löytyy Rosy Glow Primer kangasnaamion muodossa - erinomainen idea! Naamion annetaan olla kasvoilla 5 minuuttia, ja se jättää jälkeensä hehkuvan ja hyvinvoivan ihon. Ja tottakai naamiota voi käyttää ihan sellaisenaankin, lisäämättä meikkiä päälle. Naamion tehoaineina ovat niasiiniamidi ja Bulgarian ruusu, lisättynä hyaluronihapolla. 4 naamion pakkauksen hinta on 24,95€.

Kun hiukset ovat niin pitkät kuin allekirjoittaneella ja tuntuvat olevan myös kroonisesti liian liirut, niin tämä Grow Gorgeousin tuuheuttava ja kosteuttava hoitoaine kuulostaa mahtavalta! Hoitoaine sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja sekä biotiinia ja B-vitamiinia. Lisänä kofeiini lupaa piristää hiusten tyveä, katsotaan nyt haluavatko ne siitä tämänkään avulla piristyä... Tuubi on tosi iso ja riittoisa, 250ml hoitoainetta on hinnaltaan 20,45€. Ostaisin uudelleen varmasti!




Sitten pari ihanaa meikkituotetta! Eyekon Galactic Lid Gloss on nestemäinen luomiväri, sanoisin että täysin dupe Stilan Shimmer & Glow:lle koostumuksensa (ja peitevoidemaisen applikaattorinkin) puolesta. Sävy Zodiac on ihastuttava pronssin/kuparin sävy. Taidan ostaa loputkin sävyt itselleni! Tämä kestää ainakin omilla luomilla tosi hyvin - tosin laitan aina luomenpohjustajan alle, oli luomiväri mikä tahansa. Tuote on vegaaninen ja hintaa on 14,95€!

Illamasqua on tosi laadukas merkki, ja tämä Beyond Highlighterin nestemäinen versio sävyssä OMG on tosiaan aika omg - aivan älytön pigmentti ja glow! Sopii erinomaisesti myös vaalealle iholle.. jopa minä, joka en nestemäisistä highlightereista juuri perusta, aion ainakin sekoittaa tätä meikkivoiteeseen ja keksiä myös muutakin käyttöä. Ihana! 15ml tuubi kustantaa 21,95€.

Ja niin, siitä alennuskoodista - syöttämällä koodin HUULIPUNAMANIA saa näistä (ja tuhansista muista) tuotteista 22% alennuksen. Linkki koodiin käyvään tuotevalikoimaan tässä, koodi on voimassa elokuun loppuun. En hyödy linkin klikkailusta, sen kautta tehdyistä ostoksista saatan saada pienen komission.

Mitkä on sun suosikki-kesätuotteet? 
Ja vinkkaa ihmeessä jos löysit jotain kivaa mihin käytit alennuskoodia - siellä on muunmuassa Too Facedia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti