perjantai 30. lokakuuta 2020

UCANBE - laadukasta kosmetiikkaa AliExpressistä?
Minä, kuten varmaan monet teistäkin, eivät käytännössä tilaa kosmetiikkaa Aliexpressistä, Wishista tai eBayn kiinalaisilta myyjiltä. Ne ovat erittäin usein feikkituotteita, täynnä ties mitä moskaa, ja suosittelenkin miettimään ainakin viidesti sellaisten tilailua.

No, nyt kuitenkin joku seuraamistani tubettajista (mahdollisesti Makemeupmissa) esitteli kanavallaan näitä UCANBE:n paletteja, joita saa tilattua joko merkin omilta sivuilta tai Aliexpressistä (huom! luottaisin vain merkin viralliseen myyntitiliin) ja ovat siis suoraan Kiinasta. Pigmentin kehuttiin olevan hyvä ja niin matta- kuin shimmersävyt laadukkaita, hinnan ollessa kuitenkin perinteistä kiinanmeikkien tasoa (Alissa hintaa per paletti on n. 4,50 dollaria, merkin omilla sivuilla 9.99$).

Merkki tekee paljon dupe-paletteja (eli hyvin lähellä alkuperäistä olevia kopioita) joka ei oikeastaan ihmetytä, niille on paljon kysyntää ja niitähän tekevät muutkin kuin "kiinamyyjät" (esim. Alter Ego) eikä niiden kanssa tarvitse pelätä levittävänsä luomilleen rotanmyrkkyä tai asbestia. Paljon on myös ihan muita kuin dupeja, muun muassa nämä 15 sävyn Sweet Party-paletit joita on näiden kolmen lisäksi pari muutakin. Lisäksi löytyy montakymmentä eri sävyä sisältäviä paletteja, kasvopaletteja, highlightereita.. tosi paljon kaikkea kivannäköistä joita tekisi mieli kotiuttaa!

Mun silmää eniten näistä Sweet Party-paleteista miellyttivät nämä kolme; hyvin paljon Urban Decayn Honey-palettia muistuttava My Honey, pelkkiä mattasävyjä sisältävä Light Chocolate sekä kivoja, roosaisia nudesävyjä sisältävä Pink Mojito. Seuraavassa swatcheja ja muita mietintöjä näistä kivoista pikkupaleteista!Kuten jo yllä sanoin, My Honeysta tulee ainakin allekirjoittaneelle tosi vahvat Urban Decayn Honey-palettivibat. Tässä on laatu kohdallaan, shimmerit on todella pehmeitä ja pigmenttisiä, mattasävyissä ei juurikaan kickbackia ja ne tuntuvat käyttäytyvän ainakin swatchatessa tasalaatuisesti. Pysyttelen varmaan aika lailla näissä neutraaleissa sävyissä - kirkkaankeltainen (joka on muuten haastava sävy löytää hyvälaatuisena!) ei ehkä ole ihan mun väri kuitenkaan.Tämän pelkkiä mattasävyjä sisältävän Light Chocolate-paletin ylimmäinen rivi ei suostunut swatchaamaan juuri lainkaan, sävyt olivat aika vaaleita ja eivät siksi oikein hypähdä silmille mun ihonsävylle swatchattuna. Kaksi muuta riviä käyttäytyivät erinomaisen kiltisti ja näissä, kuten edellisessäkin paletissa, on hyvin vähän kickbackia (eli sivellin ei nappaa järkyttävää määrää luomiväriä mukaansa jota sitten pitää kopautella pois, ja yleensä se sotkee paletinkin samalla) ja koska mulla ei montaakaan kokomattaista palettia ole, solahtaa tämä mun kokoelmaan varsin näpsäkästi.Call me boring, mutta tämä Pink Mojito on ehdottomasti mun lemppari näistä kolmesta. Mattasävyt great, shimmerit excellent, värimaailma kymppiplus! Tätä suosittelen ihan ehdottomasti kaikille, joille nämä sävyt putoavat ja haluavat kokeilla jotain uutta ja edullista. Etenkin ylimmän rivin kullanhohtoiset shimmerit oikein huutelevat päästä nopeisiin arkiaamun meikkeihin osaseksi.

Miltäs nämä teidän silmään vaikuttavat? Uskaltaisitko tilata? Mä taidan mennä tutkimaan mitä muita paletteja, esimerkiksi poskipuna tai highlighter-sellaisia, löytyy ja tilata mahdollisesti testiin.

Ihanaa viikonloppua, huomiselle rauhallista pyhäinpäivää ja Happy Halloween!


2 kommenttia: