lauantai 15. joulukuuta 2018

Boxycharm - Marraskuu '17


Heippahei, ja kivaa lauantaita! Viikon päästä me suurinosa töitätekevistä (tai ainakin me jotka tehdään ma-pe toimistoaikana töitä) ollaan jo muutaman päivän joululomalla <3 ja tekin jotka aherratte töissä olette toivottavasti jo joulufiiliksissä ja toivottavasti saatte pitää vapaanne silloin kun toivotte!

Tänään kurkataan marraskuun Boxycharmiin, kun se vihdoin suvaitsi mulle asti saapua. Kuten ennenkin, niin tilaus- ja muut tiedot löytyvät vanhoista postauksista (tunnisteella Boxycharm). Marraskuun teema oli Gold Digger, ja tällä kertaa teemaa oli kyllä toteutettu tosi onnistuneesti, sillä yhtä lukuunottamatta joka tuotteesta jotain kultaista löytyi. Tuotteet itsessään ei tällä kertaa ihan kunnolla osuneet omiin preferensseihin, mutta joskus näin vaan tapahtuu ja se on ihan ymmärrettävää. Eikä se haittaa niin paljoa että todellakaan laittaisin tilausta tauolle. Boxy on kuukausibokseista kuitenkin ylivoimaisesti paras niin tuotteiltaan kuin hintalaatusuhteeltaan (perusboksi 21 dollaria / kuukausi).


Ja spoiler ensi kuulle (tai siis joulukuun boksiin joka saapui Shipitolle muutama pv sitten); sain upgradettua tilaukseni BoxyLuxeen eli pari kertaa isompaan boksiin jossa tuplasti tuotteita ja mukana kuulemma esimerkiksi Violet Vossin luomiväripaletti.. Can't wait! Tietoja BoxyLuxesta sitten omassa postauksessaan.Nämä neljä pientä kultaista kaveria ovat Luxien Luminous Eye Set, ja ovat nimeltään seuraavat; 141 Mini Round Brush, 121 Mini Tapered, 111 Mini Flat Angled Brush ja 131 Mini Angled. Setin arvo on $21 ja ovathan nämä tosi kauniita. Ja Luxien siveltimet muutenkin on laadultaan erinomaisia (ja myös synteettistä karvaa).


Boksin ainoa miedosti blääh-tuote oli tämä F.A.R.A.H Brushesin kaksipäinen kulmakarvapinsetti. Mulla on pinsettejä runsaasti ja käytän oikeastaan vain Tweezermaneja koska ne ovat laadultaan kaikista parhaat. Näiden arvo oli $12. Kultateema toteutuu kyllä tässäkin tuotteessa!


Bodyographyn (mikä nimihirviö tuo merkki, en meinannut millään saada kirjoitettua tuota o:ta tonne väliin :D käyttäjäperäinen vika varmasti) siveltimien puhdistussuihke löytyi boksista seuraavana. Olen joskus aikoinaan käyttänyt pullon Kicksin vastaavaa, mutta nykyään tällaisille ei ole oikein tarvetta koska käytän kesken meikin lähinnä Vera Monan Color Switchia (tässä linkki Elevenin nettikauppaan) joka on todella erinomainen tuote muutenkin. Silloin kun pesen siveltimiä, käytän Beautyblenderin Solid Cleanseria ja Sigman/Real Techniquesin pesumattoja/hanskaa. Tämä saattaa etsiä siis uuden kodin. Arvoksi merkitty $12.

Sitten tuotteeseen joka varmasti miellyttää monia, itse vielä mietin käyttötapaa; CoverFXin Glitter Drops sävyssä Nova, joka teemaan sopivasti on tietysti kultainen. Tämä on täysikokoinen puteli ja kyllähän se kauniilta näyttää. Mulla vaan on joku vamma nestemäisten kasvotuotteiden kanssa (meikkivoidetta ja primeria lukuunottamatta) mutta yritän päästä siitä yli. Tämä oli selkeästi boksin arvokkain tuote; 44 dollaria.


Sitten yhdessä siveltimien kanssa boksin minulle mieluisin tuote; ACE Beautyn Grandiose Palette jossa tosi isot pannut (luokkaa Juvia's Place) ja ihanat värit. Pigmentistä puhumattakaan, kuten swatcheista huomaa. Ja tiedän, everybody and their mothers ovat tuoneet markkinoille juuri tämänsävyisiä paletteja, mutta jos tahdot kokeilla etkä maksaa kovin paljoa ja saada aikalailla tuotetta, voisi tämä olla hyvä vaihtoehto. Varsinkin tuo viininpunainen sävy - pigmenttiä oli pelottavan paljon jopa! Matta- ja shimmersävyt tuntuivat molemmat erinomaisilta laadultaan. Tämän myyntihinta on $24.99 eli hyvinkin kohtuullinen.Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli tällä kertaa 114 dollaria, eli normaalia tasoa. Toki melkein puolet arvosta tuli tuosta CoverFXin glitteritippaputelista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti