perjantai 28. joulukuuta 2018

Ostoksia Beauty Baylta - taasHeippa!

Naputtelin Black Fridayn merkeissä vielä toisen tilauksen, joskin edellistä huomattavasti pienemmän, joka saapui kuten edellinenkin noin parissa viikossa. Kaikki tilatut tuotteet olivat alennushintaisia, joten selvää säästöä luonnollisesti tässä tuli :D Lyhyestä virsi kaunis, käydään läpi mitä paketti sisälsi.Olin halunnut jo pitkään kokeilla Gerard Cosmeticsin Slay All Day setting sprayta sen näyttyä suhteellisen usein Youtuben kauneusgurujen videoissa ja nyt se oli alennuksessa hintaan 10,79€ joten nappasin mukaan kappaleen tuoksuna kookos. Tuoksu on selkeästi tunnistettavissa vaikka onkin hieman keinotekoinen ja alkoholinen. Olen käyttänyt tätä muutaman kerran mutten vielä osaa tarkalleen sanoa miten tämä toimii meikin kestoa pidentäessä. Testailu kuitenkin jatkuu.

Jouerin  Essential High Coverage Creme Foundation sävyssä Warm Ivory sujahti ostoskoriin hinnan (26,60€) houkuttamana. En ole tästä juurikaan muistaakseni kuullut/lukenut mistään mutta lupaus peittävyydestä vetää aina puoleensa. Ja voi pojat, kyllä tämä peittää! Ja kuivuu täysin mataksi, jopa minä joka rakastan tupsutella puuteria aina meikkivoiteen päälle jätin sen tällä kertaa laittamatta sillä iho oli tosiaankin hetki levityksen jälkeen täysin mattapintainen. Saattaa tosi kuivalla iholla hieman korostaa kuivia kohtia, mutta kannattaa laittaa kosteuttava primer alle niin se auttaa hieman. Itse käytin muistaakseni Too Facedin HangoverX:ää. Suuret suosittelut muuten sille - ihana kookoksinen tuoksu ja toimii erinomaisesti näin talvella (tai kuivemmalla iholla läpi vuoden toki).Sävyt vasemmalta oikealle; Dangereuse, Flirt, Liaison, ParamourSitten pääasiaan joka triggeröi ensisijaisesti tämän tilauksen. Seikkailtuani Youtuben maailmassa useamman vuoden osuu aina silmään yksi brändi; Viseart. Merkin luomivärejä kehutaan kovasti ihan ammattilaistasolla asti, mutta hinta ei juurikaan normaalisti houkuttele - esimerkiksi tämä paletti on normaalihintaisena 71,75€.
Minun valitsemani (nimeltään Tryst) paletti oli kuitenkin alennuksessa 24,89€ (normaalihinta 41,50€) ja vaikka pannut ovat pieniä niin tässä on niitä kuitenkin yhdeksän joten kyllä tästä käyttöön riittää aika pitkälle (varsinkin kun omistaa noin 50 muutakin palettia..).
Swatchailtuani tätä yleisilmeeltään persikkaista palettia laatu kyllä vakuuttaa; niin matat kuin shimmeritkin ovat pigmenttisiä ja kermaisia mutta tuntuvat silti suhteellisen helpoilta häivytellä. Vielä en ole tätä silmiin kokeillut mutta mahdollisimman pian se on toki suunnitelmissa.


Sellaisia ihanuuksia.

Oletteko tehneet löytöjä joulunjälkeisistä aleista? Kävin eilen nappaamassa Kicksista pari juttua mukaan, ja lisäksi yksi pitkään wishlistilla roikkunut juttu saapui postissa juuri ennen joulua. Niistä lisää piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti