sunnuntai 30. joulukuuta 2018

K-Beauty Haul vol. 4 - ostoskorillinen korealaista ihonhoitoa

Heippa!

Tilailin tuossa jokin aika sitten kokeiluun muutamia uusia korealaisia ihonhoitojuttuja, ja ajattelin että käydään ne läpi tänään. Ostin, kuten yleensäkin, tuotteeni eBaysta joka on mun mielestä kaikkein paras paikka shoppailla esimerkiksi K-Beautya. Olen edellisissä postauksissani aiheesta kertoillut käyttämiäni myyjiä, mutta tällä kertaa tilailin ihan uudesta paikasta, myyjältä nimeltä bigclothcraft. Kaikki toimi erinomaisesti, paketti tuli nopeasti (noin puolitoista viikkoa) ja paketti ei jäänyt tulliin.

Laitan tuotteiden hinnat niiden yhteyteen, eBay näyttää ne minulle euroissa joten käytän niitä dollareiden sijaan. Tällä kertaa ostokseni sisälsivät pääasiassa ihan uusia juttuja, mutta yksi vanha suosikkini pääsi mukaan, edellinen tuubi kun loppui jo hyvän aikaa sitten (on muuten yksi ainoita tämän tuotekategorian juttuja joita saan loppuun :D).




Tuo tuttu juttu oli tietenkin Misshan Perfect Cover BB-voide. Tämä on yksi all time favorite meikkivoide ehdottomasti. Käytän sävyä 21, tästä löytyy yksi vaaleampikin sävy ja muutama tummempi. Misshaahan saa nykyisin Suomestakin ja tätä nimenomaista BB-voidettakin, ainakin K-Citymarketeista. Hintaa lienee kylläkin enemmän kuin mitä minä tästä maksoin mutta jos haluaa tuubinsa nopeasti niin sitten toki voi maksaakin vähän enemmän.
Tämä tulee tuubista aavistuksen harmaansävyisenä mutta siitä ei kannata pelästyä, iholle buffatessa se sulautuu ihonsävyyn erinomaisesti ja jättää iholle kauniin pinnan. Kestää myös käyttöä ihan hyvin vaikkei varsinaisesti mikään vedenkestävä meikkivoide olekaan. Peittokyky on erinomainen (sanoisin medium plus) ja 50ml tuubi kestää aika pitkälle. Maksoin tästä 8,73e.

COSRX:lta hommasin pari juttua; Low PH Good Morning-putsarin ja Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask-yönaamion (mikä nimihirviö :D). Olen tuosta putsarista kuullut paljon hyvää, ja aion käyttää sitä kakkosvaiheen putsarina (ellei ole tosi laiska olo ja sitten käyttänen pelkkää öljyä ja misellivettä). Yönaamiosta olen käyttänyt nyt hunaja-versiota ja se on IHANA, koostumus on sellainen geelimäinen eikä tunnu iholla lainkaan raskaalta mutta kosteuttaa silti sopivasti. Koska se hunaja-versio on niin hyvä, niin halusin kokeilla myös tätä riisiä sisältävää. Vielä en ole naamalle kokeillut, mutta piakkoin. Putsarin hinta oli 9,32e / 150ml ja naamion 11,52e / 60ml.

Yönaamiot / yövoiteet on ihania ja haalinkin niitä yleensä runsaasti enemmän kuin pelkkiä päivävoiteita, etenkin näin talviaikaan. Lioele on entuudestaan tuntematon merkki, mutta kokeiluun tuli nyt Water Drop Sleeping Pack jonka iso 120ml tuubi riittänee hetkeksi. Tämä oli tuotteista arvokkain - 14,43e.


Jos olet kiinnostunut aasialaisesta kosmetiikasta tai olet asiaa koskevassa suomalaisessa FB-ryhmässä niin olet varmasti ainakin jossain nähnyt mainintaa Hadalabosta ja merkin puhdistustuotteista. Tilasin kokeiluun kehutun öljyn, ja vielä enemmän kehutun, oikeanlaisen ph-arvon sekä hyaluronihappoa sisältävän vaahtoputsarin. Nämä molemmat tulivat eri myyjiltä, suoraan Japanista (mikä on merkin kotimaa) ja öljyllä oli hintaa 11,30e, vaahtoputsarilla 11,80e. Ja kaikki tässä postauksessa mainitut tuotteet tulivat ilmaisilla postikuluilla, mikä on ominaista korealaiselle kosmetiikalle varsinkin.

Olen kokeillut öljyä nyt kerran ja vaahtoputsaria pari kertaa, ja hyvältä vaikuttaa. Olen aikaisemmin valitellut, että Hulluilta päiviltä ostamaani Sensain puhdistusöljyä on hankala saada edes kakkosputsarilla pois kasvoilta mutta tämän vaahdon kanssa se onnistuu ongelmitta. Olin kokeillut aikaisemmin maitomaisia kakkosputsareita ja ne eivät saaneet aikaan tuon öljyn kanssa yhtään mitään, paitsi turhautumista.


Lopuksi vielä kuva siitä mitä Joulupukki mukanaan toi tänä jouluna - nimittäin uuden uutukaisen iMacin! Bloggauspisteen päivitys otti siis aimoharppauksen eteenpäin, ja tässä nyt opettelen tätä innostuneena käyttämään. Mitä konetta te käytätte, bloggaajakollegat?

Tuliko ihania joululahjoja, kosmetiikkaa tai muutoin? Mun ainoa kosmetiikkaanliippaava joululahja oli Bossin Scent for Her-hajuvesi, muutoin mentiin muilla vesillä. Toki olinhan Black Fridayn jälkeen hommannut itselleni useammankin lahjan eri nettikaupoista, ja postissa on vielä tulossa muutama..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti