maanantai 17. joulukuuta 2018

Too Faced Natural Face Palette - kokemuksia ja swatchit!


 Moikka! Jouluun on enää viikko, en kestä!
Tilailin Black Fridayn jälkimainingeissa Selfridgesilta tämän kauan hamuilemani Too Facedin Natural-paletin, joka sisältää kuusi highlighter-/poskipuna-/aurinkopuuterisävyä. Yritin siis tilata tämän jo aiemmin Cultbeautylta alennuksella, mutta sieltä tuli hetken päästä viesti että tuote olikin loppu ja hinta hyvitettiin samantien. Tästä suivaantuneena loggauduin sitten Selfridgesille ja pistin tämän tilaukseen hinnalla 39,50€. Otin samalla 10 punnan arvoisen Selfriges+ jäsenyyden jolla saa vuodeksi ilmaiset postarit tilauksiin. Tämä kannatti ihan jo yhden tilauksen kannalta sillä normipostitus oli £15 ja £10:lla sai koko vuodeksi, sisältäen tämän tilauksen, ilmaiset postikulut.Tämähän on kaunis kuin karkki, kultaiset metalliosat ja vaaleanpunaista ja kukkakuviota keskellä. Paletti on melko painava joten matkakäyttöön kannattaa etsiä jotain muuta ehkäpä, ja tuoksuherkille tiedoksi että tässä on (minun nenääni hyvä) tuoksu joka ei kuitenkaan jää ihollelaiton jälkeen leijailemaan.
Paletti sisältää siis 2 varsinaista higlighter-sävyä Starlight ja Satin sheets, joista ensimainittu on aavistuksen pinkkiin shiftaava (kts. alla swatchit) ja Satin Sheets taittaa sitten kultaan. Neljää muuta voi käyttää kaikkia hyvin poskipunana, tai kahta tumminta aurinkopuuterina (jos pitää hohtavista aurinkopuutereista). Kaikki sävyt ovat kevyesti shimmerisiä (tai no higlighterit vähän enemmänkin). Kokeilin eilisessä meikissä tuota Pink Sandia ja voi jestas miten kaunis se oli! Ja miten helposti häivyttyi! En kestä. Todella ihana sävy ja ilolla kokeilen noita kaikkia muitakin. Pink Sandin päälle laitoin kevyesti Starlightia korostukseksi ja superkaunis yhdistelmä oli sekin.

Alhaalta ylöspäin; Starlight, Satin Sheets, Pink Wink, Tropic Like It's Hot

Ylläolevassa kuvassa siis swatchattu molemmat korostussävyt ja kaksi poskipunaa.

En voisi enempää suositella tätä palettia; get it while you can! Tätä on edelleen Selfridgesilta saatavilla (kliks) samaan hintaan (£35, euroissa 39,50€) joka mielestäni ei ole lainkaan paha kuudelle superihanalle sävylle.
Well done Too Faced!

ps. Joulukalenterien luukut 9-16 syynissä pikapuoliin.

2 kommenttia: