perjantai 21. joulukuuta 2018

Testissä ja esittelyssä ihonhoitobrändi Drunk Elephant!Heipparallaa! Ja ihanaa perjantaita, allekirjoittaneella alkaa tänään joululoma, ekstaattista. Tuntuu että pimeän ja kiireisen työsyksyn jälkeen edes pari päivää lomaa on todella tervetullutta vaihtelua.

Tilailin Black Fridayn tunnelmissa Cultbeautylta testiin The Littles-kokeilupakkauksen ihonhoitomerkki Drunk Elephantin tuotteita. Youtubessa kauneusguruja seuraaville (tai blogeja lukeville) merkki lienee tuttu todella kalliista, mutta ilmeisen toimivista ja tykätyistä tuotteista. Tämä 7 eri putelia/purkkia sisältävä pakkaus ei sekään ole ilmainen, normaalihinta on suhteellisen korkea, 71 puntaa. Verrattaen kuitenkin siihen että esimerkiksi tässä pakkauksessa kokeilukoossa tulevasta Frambolic Glycolic Night-seerumista saa täysikokoisena pulittaa £76 on hinta suhteellisen järkevä ja sisältää monta eri juttua joita kokeilla.

En ainakaan tiedä että merkin tuotteita saisi muualta Euroopasta, joten kannattaa hyödyntää Cultbeautya tässä. Yleensä myynnissä on myös muita kokeilupakkauksia, vaikka mielestäni tämä Littles on kaikkein kattavin. Kaikkia tuotteita saa myös täysikokoisina.

Cultbeautyn sivuilla merkkiä kuvataan seuraavasti:

Everybody in the Cult’s getting tipsy! Serious skin care that doesn’t take itself too seriously, Drunk Elephant is probably the world's most-wanted skin care, EVER! Founded by Tiffany Masterson, who wanted a clean break from toxins and the ‘Suspicious 6’ (essential oils, drying alcohols, silicones, chemical screens, fragrance/dyes and SLS) this range is worth the hype – and then some...


Pakkauksen kääntöpuolella pahvikääreessä on esitelty jokainen tuote millimäärineen ja käyttöohjeineen. Itse tuotteet on pakattu muoviseen, pinkkiin pikkulaukkuun jota olen käyttänyt mökkimatkoilla ihan sellaisenaan, ja putelit ovat kulkeneet siinä kätevästi mukana. Lisäksi mukaan vaan misellivesiliinoja ja öljyputsari niin ei muuta tarvitse.


BESTE NO. 9 JELLY CLEANSER
Tätä en itseasiassa ole vielä kokeillut kun putsareita on auki enemmänkin jo nyt, mutta neitsytmarulaöljyä ja herkän ihon puhdistavia ainesosia sisältävä jelly-muotoinen putsari (kuten nimikin jo sanoo) lupaa puhdistaa ihon meikistä ja kertyneistä ilmansaasteista kuivattamatta ihoa. Tämä kokeilukoko on 30ml (normaalikoko 150ml / £29) jonka arvo on £5.80 (6,45€).

C-FIRMA DAY SERUM 
Tämä seerumi sisältää runsaasti C-vitamiinia yhdessä antioksidanttien kanssa sekä hedelmäentsyymejä ja lupaa kirkastaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Täysikokoinen 30ml pullo kustantaa 67 puntaa, joten tämän 8ml testerin arvo on 17,86 puntaa (19,86€). Hui.

B-HYDRA INTENSE HYDRATION SERUM
"Like a cool drink of water for your thirsty skin" kuulostaa erinomaiselta näin talviaikaan kun monen iho kuivuu ja omanikin muuttuu öljypainotteisesta sekaihosta selkeästi kosteusköyhempään malliin. Tämä lupaa kosteutuksen lisäksi kirkastaa ja piristää ihoa ja sen sävyä. Sisältää kosteuttavaa B5-vitamiinia ja ananas-keramidia pitämään ihon kosteutettuna koko päivän. 50ml täysikokoisen tuotteen hinta on 44 puntaa, joten tälle 8ml testikoolle hintaa jää £7,04 (7,83€).

T.L.C. FRAMBOOS GLYCOLIC NIGHT SERUM
Tämä yön ajaksi kasvoille laitettava AHA- ja BHA-happoja sisältävä seerumi lupaa kuoria ihoa hellävaraisesti nukkumisen ajan. Käytön aikana sekä viikko lopetuksen/tauotuksen jälkeen suositellaan käytettäväksi aurinkosuojaa sisältävää tuotetta kasvojen ollessa erityisen herkkänä auringonvalolle. Sisältää nimensä mukaisesti vadelmauutetta ja 12% AHA/BHA:ta. 50ml täyden koon hinta on huimat 113 puntaa, ja tälle 8ml testerille hintaa jää niinkin paljon kuin £18,08 (20,10€).

VIRGIN MARULA LUXURY FACIAL OIL 
Ihanaa, kasvoöljyä! Tätä olen jo useamman kerran käyttänyt ja tykkään kovasti. En silti tiedä onko tämä niin erityinen verrattuna muihin vastaaviin että viitsisin ostaa täysikokoista pulloa koska edullisemmallakin löytää hyviä öljyjä. Sisältää omega 6- ja 9-happoja ja paljon antioksidantteja. Lupailee kosteuttaa ja tuoda iholle "nuoruuden hehkun". Onnea vaan yritykselle :D 15ml matkakoko maksaa Cultbeautylla £34 joten 8ml:n hinta on 18,13 puntaa (20,16€).

LALA RETRO WHIPPED CREAM MOISTURIZER
Ah tämä on ihana kosteusvoide! Youtubessa paljon kehuttu, hieman kermavaahtomaisen/moussemaisen oloinen paksuhko koostumus joka tuntuu iholla heti kosteuttavalta muttei liian raskaalta, voisi käyttää myös meikin alla. Itse olen parittanut tämän kosteuttavan seerumin kanssa yöksi. Tämä sopii myös vartalon iholle (jos haluaa näin kallista tavaraa kroppaansa hieroa.. kasvoilla riittänee pidemmäksi aikaa :D) ja sisältää kuutta erilaista afrikkalaista öljyä. Täysikokoinen 50ml purkki maksaa £50 ja tämä matkakokoinen 15ml sitä myöten £15 (16,68€).

SHABA COMPLEX EYE SERUM
Satiinisen koostumuksen omaava sy-tuote tehoaa täsmähoitona pigmenttiläiskiin, ryppyihin ja ilmeryppyihin. Sisältää fermentoitua mustaa teetä sekä kuparipeptideitä, ja tätä voi käyttää myös auttamaan kulmakarvojen ja ripsien uusiutumista. Käytän tätä pääasiassa sy-voiteena ja toimii oikein hyvin. Kaikkein kuivimmille silmänalusille laittaisin tämän päälle vielä jotain kosteuttavampaa (esimerkiksi Kiehls'in avokado-silmänympärysvoiteen!). 15ml täysikokoinen puteli maksaa huimat £50, ja tämä 5ml kokeilukoko siten 16,67 puntaa (18,53€).

Kaikkien tuotteiden yhteenlaskettu hinta on pyöreästi 98,50 (euroissa 109,50€) puntaa joten tämä on kyllä rahan arvoinen setti. 


Oletko sinä kokeillut Drunk Elephantin tuotteita, tai haluaisitko? Vai onko turhaa maksaa ihonhoitotuotteista tällaisia summia?

2 kommenttia:

  1. Taas ihan uusi tuotemerkki, kiva kuulla :) Aika kallis setti, mut toisaalta laatukosmetiikka maksaa ja mä ainakin tykkään matkakokoisista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, laatu usein maksaa vaikkakin edullisesti saa nykyisin myös varsin hyviä tuotteita. Tää nyt oli vaan sellainen pakko saada ja kokeilla-tyyppinen juttu. :)

      Poista