torstai 13. joulukuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Marraskuu '18


Moikka!
Ipsy ja Boxycharm (molemmat marraskuun) saapuivat VIHDOIN pari päivää sitten, oltuaan matkalla Shipitolta Suomeen noin 4 viikkoa. Molemmat onneksi saapuivat vahingoittumattomina ja tuotteet ehjinä, ja nyt päästäänkin kurkistamaan mitä Ipsy toi tullessaan.

Kuten ennenkin, vanhoista postauksista löytyy infot tilaamisesta, Shipiton käytöstä yms (vai olisiko tästä hyvä tehdä oma postauksensa/sivu tuonne yläpalkkiin?), joten en keskity tässä nyt sen enempää niihin. Mikäli haluat omasi tilata niin voit halutessasi käyttää alennuskoodit-sivulla olevaa linkkiä.

Ipsyn idea lyhyesti on tuoda tuotteita noin 5kpl kuukausittain, tuotteet ovat usein deluxe sample- tai sample-kokoisia (joskus myös täysikokoisia, tai aika usein oikeastaan) ja merkkejä on laidasta laitaan; Tarte, Benefit, Smashbox, Luxie, Huda, Skyn, NYX, theBalm.. muutamia mainitakseni. Tästä linkistä pääset katsomaan kaikki tarjolla olleet marraskuun tuotteet. Se mitä itselle valikoituu riippuu tehdystä kauneus"kyselystä" joka luo oman profiilin (jota voi päivittää jos esimerkiksi hiusten väri vaihtuu tai omat meikkitottumukset muuttuvat) ja se tarkentuu kun joka kuukausi arvioit sinulle tulleet tuotteet. Minä esimerkiksi en tahdo juurikaan hius- tai kynsituotteita, ja olen antanut niille aina "huonot" arviot niin nykyään niitä tulee tosi harvoin.

Pahoittelut pitkästä prologista, käydään sitten asiaan!


Tällä kertaa mukana oli 1 täysikokoinen tuote, loput olivat testikokoja. Täysikokoinen oli tietysti Beau Gachisin Eye Shader-sivellin, lisäksi löytyi MACin Strobe Cream sävyssä Pinklite (harmiksi sama mitä Asosin joulukalenterista tuli), Skyn Icelandin Brightening Eye Serum-silmänympärysvoide (tämä oli kiva, tykkään merkistä tosi paljon), Douccen Punk Volumizer-ripsiväri (Doucce on vähän nääh-merkki, en oikeen osaa sanoa onko lintu vai kala tämä, ripsivärit on kuitenkin kivoja testailla) ja Ciatén pikkuruinen Translucent-puuteripurkki. Tämä on niin pieni että on hieman vaikea saada mun isokokoiseen puuterisiveltimeen mitään - pienemmällä setting brushilla tällä voisi esimerkiksi kiinnittää peitevoiteen silmien alle taikka puuteroida vaikka luomet.




Loppunuottina; rakastan mun miehen uutta tietokonepöytää, tuo puu ja rahapuu näyttävät mun silmään todella kivoilta valokuvissa! Joissain kuvissa vilkkuu ikävä kyllä muuta teknologiaa; en sen enemmin tiedä mitä ne ovat, olisiko tuo jokin vahvistin? No, kunhan pysyvät enimmäkseen pois kuvista niin en välitä.

Ihan hullua että joulu on alle parin viikon päässä! Joko joululahjat on ostettu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti