maanantai 11. maaliskuuta 2019

Ostoksia - Kicks, eBay, drugstore!

Heipparallaa! Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu, ainakin etelä-Suomessa aurinko helli molempina päivinä ja ulkoilu koirien kanssa oli erityisen mukavaa.

Uusia juttuja on taas kertynyt vino pino ja ajattelin että esittelen nekin nyt täällä, kun tunnutte tykkäävän näistä ostopostauksista. Suurin osa jutuista on Kicksilta (kanta-asiakas täällä hei, voisiko saatavilla olla myös Platinum-taso :D) mutta muutama on drugstore-osastoa Citymarketista ja yksi juttu eBaystakin. Hinnat laitan kaikista niistä jotka muistan/löytyy kuitti, lähinnä siis pari noita cittarista ostettuja en muista tarkalleen, mutta laitan noin-hinnan, jospa se olisi edes sinnepäin totuudesta. Kicksin tuotteisiin laitan linkit, mutta ne eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy klikkailuista mitenkään.


Tykkään muuten näistä Kicksin paperikasseista tosi paljon enemmän kuin vanhoista muovipusseista! Säästetään luontoa ja näytetään kivalta, that's good. Hinta on mun mielestä sama kuin muovisillakin, 20 senttiä (tai ehkä 15 tai 25 :D)





Pari juttua Glamglow'lta! Olen lukenut hyvin kehuvia arvosteluja tästä uudesta Good in Bed Softening Night Cream-yövoiteesta joten nappasin sen kokeiluun. Sisältää passionhedelmää ja kevyesti ihoa kuorivia happoja ja hyaluronihappoa kosteuttamaan. Kerrotaan sopivan kuivalle ja samealle iholle. Voide on tuollaista pastellinkeltaista ja tuoksuu tosi hyvältä. Hinta Kicksissa oli 59,90€ / 45ml.

Toinen juttu (johon olen jo palavasti rakastunut ja käyttänyt joka päivä) on Star Potion-kasvoöljy. Kuten kuvasta näkyy niin itse öljy ja tuo hiili ovat ensin erikseen, mutta ennen käyttöä ravistettaessa ne sekoittuvat ja öljy on lopulta pikimustaa. Kasvoille laitettaessa ja kunnolla ihoon hierottaessa sävy toki haihtuu eikä iholle jää mitään mustia rantuja. Tämä sisältää hiilen lisäksi C-vitamiinia ja salisyylihappoa kuorimaan ja aloe veraa sekä maustekurkumaa suojaamaan ja rauhoittamaan ihoa. Olen tosiaan nyt käyttänyt tätä noin puolentoista viikon verran joka ilta ja tehon huomaa - ihon sävy on tasaisempi, epäpuhtauksia tulee vähemmän ja iho on kosteutettu. Tämä toimii kuulemma yksinäänkin rasvaisemmalle iholle, mutta kuivan ihon omaavana laitan tähän aina voiteen päälle (en välttämättä tuhtia yövoidetta kuitenkaan vaan kevyemmän päivävoiteen). Suursuositus tälle siis, kannattaa kokeilla. Hintaa tällä 47,90€ / 30ml.


Olen noin vuoden verran ollut ostamassa Smashboxin Primer Oilia mutta jotenkin se on aina jäänyt. No, nyt korjasin asiaintilan ja tilasin yhdessä muutaman muun tuotteen kanssa. Etenkin talvisin kun iho on kuiva niin tämä houkuttelee käyttämään. Lupaa imeytyä nopeasti ja pitää meikin paikallaan eikö pohjasta tule silti öljyinen. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan mutta odotukset ovat korkealla. Hintaa Kicksissa 37,50€.

Budgie tuli myyntiin Kicksiin vasta hetki sitten, kyseessä on laaja kirjo erilaisia hiustenhoitotuotteita suht edukkaalla hinnalla (ja nyt ovat tarjouksessakin, -20%). Tämä omenasiideriä sisältävä The Apple Cider Scrub-kuoriva shampoo lupailee pestä hiuksista muotoilutuotteiden jäämät ja kuoria samalla hiuspohjaa ja ehkäistä näin hilseilyä. Sekä minä että talouden miespuolinen osa tykätään käyttää kuorivaa shampoota kerran viikossa (mies joskus useammin) ja edellinen on kohta loppu ja korkataan tämä sitten käyttöön. Tuoksuna tässä on kuulemma Truly Peach omenan sijaan, eikä haittaa laisinkaan kun en omenan tuoksun suurin fani ole. Tämä 125ml tuubi on normaalihintaisena 14,90€ ja alennuksen kanssa 11,92€. Tekisi mieli tilailla muitakin merkin tuotteita testiin, esimerkiksi hopeashampoota (niin, yritän tässä saada tukkaa hopeanvaaleaksi - meneillään on keltaisen oranssi vaihe :D) ja moussemuotoista kuivashampoota. Tuotelinja on vegaaninen ja valmistetaan Ruotsissa.






Urban Decayn Born To Run-luomiväripaletti on saanut paljon kehuja ympäri internettiä ja keikkui minunkin wishlistilla hyvän aikaa ennenkuin sen Kicksilta lopulta tilasin. Sävyjä on aikalailla laidasta laitaan, shimmeriä ja mattaa ja pigmenttiä tuntuu olevan mukavasti.  Plus sekä ulkokuori että pannujen asettelu sisäpuolella miellyttää minun silmää kovasti. Hintaa tällä 50,47€.




Vasemmalta oikealle: Cloud, Kitten, Twig

Kuten Makeup Revolution-postauksessa totesin niin olen viime aikoina kovasti tykännyt nestemäisistä shimmer-luomiväreistä ja eBaysta löysin järkevällä hinnalla (postikulujen kanssa 20,30€) tämän Shimmering Heights-trion. Pinkihkö Cloud ja kultainen Kitten ovat lempparit, tummankupari Twig ei niinkään mutta ehkä sillekin käyttöä löytyy. Stilaa myy muunmuassa Beautybay, tätä samaa settiä ei sieltä saa mutta pronssinen All Fired Up-setti kustantaa 34€. Sain kyllä tämän omani tosi hyvällä hinnalla! Ja sanomattakin selvää että nämä ovat aitoja (älkää tukeko feikkejä pliis!).



Koska aurinkopuutereita ei tarpeeksi vielä ole (köh-makeuprevolution-köh) niin tämä Maybellinen City Bronzer sävyssä Light Warm 150 löysi tiensä ruuanhakureissulla ostoskoriin. Olisiko hintaa ollut about 14,90-16,90€. Tässä on ihan ookoosti pigmenttiä ja sävy on tarpeeksi vaalea (about Hoola Lite-tasoa).

En ole vuosiin käyttänyt tätä Maybellinen Instant Anti-Age Eraser-peitevoidetta mutta nyt ostin sen pitkästä aikaa. Sävy 00 Ivory on vaalea, mutta ei mikään tosi vaalea kuitenkaan.

Tämä viimeinenkin on Maybellinea, nimittäin Snapscara-uutuusripsiväri joka sekin on saanut hyviä arvosteluja niin blogeissa kuin Youtubessakin. Tämän hankinta oli vähän pakkorako sillä huomasin aamulla töissä että muut meikit oli mukana mutta ripsiväri oli unohtunut johonkin :D Olen tätä nyt pari kertaa kokeillut ja hyvältä vaikuttaa, ei sottaannu silmien alle vaikka lähteekin lämpimällä vedellä pois. Tuo ominaisuus ei minulle sillä tavalla kylläkään vaikuta kun käytän putsaria aina meikkejä puhdistettaessa. Tämä taisi olla hinnaltaan 14,90€.


Sellainen setti taas tavaraa, tosi kivoja juttuja eikä huteja laisinkaan.

Onko tuttuja juttuja / löytyykö omalta ostoslistalta? Jaksoitteko ylipäätään lukea loppuun asti? :D

6 kommenttia:

  1. Mie tilasin tuon samaisen Budgien! :D Kiinnitin huomiota Kicksin lehdessä ja se jäi sitten kummittelemaan. Miulla on jämät Natura Siberican kuorinnasta, mutta innolla kokeilen sitten tätä :P

    VastaaPoista
  2. Kivoja shoppailuja, Glam Glown tuotteet on kyllä superihania ja tuo paletti, kauniita sävyjä!

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia <3 Budgien tuotteet vaikuttaa kyllä superkiinnostavilta! Pitäisi joku päivä käydä tutkimassa niitä paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa, itsekin ajattelin hypistellä kun Kicksiin asti jaksan taivaltaa seuraavaksi (köhköh, tänään hakemaan ABH Riviera.. :D)

      Poista