maanantai 13. helmikuuta 2017

I Heart Makeup Naked Chocolate-paletti

Heipparallaa! Tänään puhutaan vähän luomiväreistä. Omistan melko suuren määrän myöskin luomiväripaletteja, ja rakastan sitä kun saan aamulla valikoida millä paletilla milloinkin silmämeikin tekisin. Käytän yleensä aina vain sitä yhtä palettia per kerta, jotenkin en osaa kaivaa esiin montaa ja valikoida niistä kun mielestäni yhdelläkin pärjää per meikkauskerta. Luetaan pois tästä ne kerrat kun meikin on oltava tietynvärinen tai tiettyyn tilaisuuteen (kuten esim sini-valkoinen meikki jääkiekon MM-finaalia varten :D)

Tämä kaunokainen tässä on TAMBeautyn edustaman I Heart Makeup-brandin Naked Chocolate-paletti. Näiden palettien sanotaan olevan dupeja Too Facedin vastaaville, ja kieltämättä yhdennäköisyyttä löytyy ja tuoksu on näissäkin hennon kaakaoinen.

Sävyt ovat kermaisia ja hyvin levittyviä, pigmenttiä piisaa enkä huomannut suurempaa pöllyämistä. Tässä paletissa suurin osa sävyistä on hohtavia, eikä mattasävyjä ole kuin muutama. Ne ovat kyllä oikeinkin sopivia luomivaon varjostamiseen ja hohtavampien kaveriksi.
Meillä on valaistus päin kuusikkoa täällä kotona varsinkin ilta-aikaan, josta syystä jouduin käsittelemään kuvaa aika roimasti jotta sain luomivärien sävyt toistumaan oikeina. Keskittykää siis niihin älkääkä välittäkö keltaisen ja mun sormien väristä.

Tässä muuten eka ikinäottamani swatch-kuva. Paljon on siis opittavaa vielä, mutta tällä mennään tänään. Swatchit on tehty kuivalle iholle sormella, eikä niissä ole väriä kuin yksi kerros.
Tykkään kovasti varsinkin sävyistä Mocha lover, Divine ja Frosted choc! 
Tänään tein meikin jossa käytin lähinnä Smoothlya koko luomelle ja häivyttämiseen, Tob-le-ronea ja Wonkaa luomivakoon ja liikkuvalle luomelle Way ja Divine. Koska iPhonella on niin huono etukameralla mitään kuvata, niin meikistä ei tänään kuvia ole.

Tätä palettia myy siis Tambeauty omilla sivuillaan ainakin. Myös Nordicfeelillä on valikoimissaan Makeup Revolution, mutta tätä palettia en sieltä löytänyt laisinkaan.

Oletko sinä kokeillut MUR:n paletteja? Kiinnostaisiko?

10 kommenttia:

 1. En ole MUR:n paletteja kokeillut, vaikka luomivärit on mulle tärkein meikkituote:) Kyllä kiinnostaisi, mutta yritän olla haalimatta lisää luomivärejä, ainakin toistaiseksi;)
  Tosikauniit sävyt tuossa paletissa, Tob-le-rone ja Sugar on mun suosikkeja noista:)

  VastaaPoista
 2. Itse en ole ennen kyseisestä merkistä kuullut, mutta kauniita sävyjä tässäkin paletissa on :)

  P.s Sulla on piilossa se kohta missä voi liittyä sun blogin seuraajaksi? ;) Oon koittanu sitä metsästää muttei oo löytyny

  VastaaPoista
 3. Mulla on yks MURin paletti ja se on kyllä oikein pätevä! :) niissä on hyvät pigmentit, pikkuisen tahmeammat kuint Too Facedin mutta varsinkin metallivärit on niissä upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kanssa tykännyt, hintalaatusuhde on vallan mainio. :)

   Poista
 4. Mulla on ollut aikoinaan paljonkin MURin paletteja, nykyään ei enää yhtään. Näissä oli kyllä hintaan nähden ihan superhyvä laatu, jäi vaan aina jostain syystä käyttämättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän nää jotenkaan niin suuria tunteita herätä kuin esim Too Facedin vastaavat, mutta ihan ok peruspaletteja esim matkalle kun en halua riskeerata suklaapalettieni kanssa että ne menis rikki :D

   Poista
 5. Useampiakin on ollut, mutta olen aikalailla kaikista tainnut luopua - välillä on pakko hieman jemmoja käydä läpi ja laittaa kiertoon ne mitkä eivät syystä tai toisesta sydäntä saa sykkimään tiheämmin :D Hinta-laatu -suhde näissä kyllä ehdottomasti kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ja itsekin tasaisin väliajoin inventoin ja pistän kiertoon sitten niitä vähemmän käytettyjä :)

   Poista
 6. Mun on pitänyt näitä hommata, mutta jotenkin on jääneet "mielenkiintoisempien" hankintojen tieltä, kun luomiväripaletteja en kuitenkaan haluaisi ihan varastollista haalia :D Mutta tosi lupaavalta vaikuttaa tämä, ehkä mä näihinkin vielä joskus sorrun kun tekee mieli shoppailla muttei ole rahaa - sitäkin kun sattuu :P

  VastaaPoista