keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Lip Monthly / Helmikuu 2017


Moikkamoi! Tänään tutustutaan juuri hetki sitten postiluukkuun tipahtaneeseen helmikuun Lip Monthlyyn.


Lip Monthly on siis yksi monista kuukausi"bokseista", vaikka tässä tapauksessa voitaisiin puhua ennemmin kuukausipussukasta, nämä kun tulevat aina tällaisessa kirkkaanvärisessä kuplamuovikuoressa (samanlaisessa kuin Ipsy!) ja mukana on pienenpieni meikkipussi. Kyseessä on siis huulituotteisiin keskittyvä kuukausitilaus, mukana on yleensä 3-4 (täysikokoista) huulituotetta ja yksi muu kauneustuote (kuten luomiväri, kosteusvoide tms.)
Lip Monthlya olen tilannut reilusti yli puoli vuotta jo, silloin kun aloitin oli hintakin vielä alempi ja sain muistaakseni 4 kuukautta vähän yli 30 eurolla. Nykyään voi valita kuukausittaisen ja vuosittaisen tilauksen väliltä, eli veloitus joka kuukausi tai kerralla koko vuoden Lip Monthlyt. Tällä hetkellä on voimassa tarjous, jossa kuukausiveloitteisen tilauksen ensimmäisen pussukan saa puoleen hintaan, ja jos maksaa koko vuodesta saa kaksi pussia veloituksetta (eli maksaa vain 10, mutta saa silti 12).

Nykyään Lip Montly mielestäni veloittaa myös postikulut Suomeen, vaikka tilauksen aloittaessani ne sisältyivät hintaan. Nyt kun tarkemmin katsoin heidän sivujaan, ei siellä ole enää edes mainintaa että toimittaisivat Suomeen, eikä myöskään postikulujen määrästä.. Jos joku on hiljattain tilannut, kerro ihmeessä kommenteissa miten meni!


Tuotteiden arvo on tosiaan aina huimasti paljon enemmän kuin mitä tilaus kuukausittain tilaajalle maksaa. Arvo vaihtelee 40-80 dollarin välillä, eli rahalleen saa kyllä tällätavoin laskettuna vastinetta! Toistaiseksi merkit ovat pysyneet melkolailla samoina kuukaudesta toiseen (esim Cargo Cosmetics, Bombshell, Hikari) mutta esimerkiksi tämän kuun pussukka sisälsi kaksi Lip Monthly-debyytin tekevää tuotemerkkiä. Nykyään myös nettisivuilta löytyvässä omassa profiilissa pystyy kustomoimaan omaa pussukkaansa kahden tuotteen kohdalta, yleensä värivaihtoehdoin mikä on erittäin miellyttävä uutuus. Usein näissä etenkin perinteiset huulipunat kun ovat olleet valitettavan tummia sävyltään (vaikka vampy-huulet nyt muotia olisivatkin..).


Käydääs sitten asiaan. Tämän kuukauden tuotteiden yhteisarvoksi oli ilmoitettu $60, mikä kuulostaa erittäin hyvältä. Tuotteetkin näyttivät ensivilkaisulla hyviltä, ja innostuin kovasti luomiväristä (jonka depottasin samantien Ofran z-palettiini :D) jonka sävy oli huiman kaunis.


Ensimmäisenä pussista käteen tipahti Sugarin Matte As Hell Lipstick Crayon sävyssä 03 Poison Ivy. Mahtava nimi tuotteella muuten! Tällaisia sävyjä on Lip Monthlysta tullut aiemminkin ja vaikka sävy on itsessään kaunis, niin näitä alkaa olemaan jo 12 tusinassa. Kokeillaan nyt kuitenkin ja pistetään sitten eteenpäin jos tämä on vaan "ihan kiva". Tämän hinnaksi ilmoitetaan $17 ja tätä saa ostettua merkin omilta nettisivuilta jossa postikulut Suomeen ovat ilmaiset kun tilauksen arvo on yli $10. Merkki ei myöskään testaa eläimillä.


Toisena käteen osui Cosmoholicin huulikiilto, sävyä ei ikäväkseni pakkauksessa lukenut mutta kiva pieni peili löytyy putelin kääntöpuolelta jonka avulla tuotetta voi laittaa vaikkapa bussissa istuessaan tai missä vaan mistä ei peiliä käteen osu.  Pikaisesti googlettaessani huomasin, että tätä merkkiä on ilmeisesti tullut myös Ipsy Glam Bagissa (joskaan ei ainakaan minulle). Merkin kotisivuja pälyillessäni uskoisin että minulle tulleen kiillon sävy on Mysterious Mocha (tätä oli tullut ilmeisesti eri sävyjä tilaajien kesken). Huulikiillon hinta täysikokoisena hätkähdytti hieman, oletin sen olevan tuon Sugarin hintatasoa mutta hintaa olikin $24.99. Tämä pussukassa tullut tuote oli sample size, ja sen hinnaksi ilmoitettiin $10. Merkki ei ilmeisesti toimita Suomeen, mutta Shipiton avulla varmaankin onnistuisi. Kiillon tuoksu on suklainen, ja pigmenttiä tuntui ainakin swatchatessa riittävän!


Kolmas ja viimeinen huulituote pussukassa oli ModelCo:n huulipuna nudesävyssä Truffle. Huulipuna tuoksui tosi ihanalta, ja laatu oli melko läpikuultava (vrt. MAC Lustre) mutta nudepunissa se ei tokikaan haittaa. Tuntui myös mukavan kosteuttavalta huulilla. Huulipunan hinnaksi merkin omilla sivuilla ilmoitetaan 17€ ja tilaus suoraan Suomeen onnistuu, joskin alle 75€ tilauksiin tulee postimaksu 10€.


Ihan viimeisestä tuotteesta innostuin eniten, eli Cargo Cosmeticsin luomiväri superkauniissa sävyssä Shanghai. Tämä tuli kauniissa metallipurkissa, mutta depottasin tämän samantien (joka kävi helposti) Z-palettiin jossa tykkään näitä eniten säilyttää. Irtonaisina vievät enemmän tilaa eikä välttämättä tule käytettyäkään. Luomiväri on täysikokoinen ja hinnaksi ilmoitetaan $16.  Tuote on parabeeniton. Merkin kotisivujen mukaan toimittavat vain Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, mutta taas kerran Shipitolla varmaan onnistuisi jos halua on. Sävyjä oli valittavissa useita, ja ne näyttivät tosi kauniilta! Hinta on vähän suolainen mielestäni yksittäiselle napille, josta syystä luultavasti ostan sitten vähän edullisempia vaihtoehtoja kuten Colourpop ja MUG.


Tässä vielä swatch jossa näkyy jokainen tuote. Tuon luomivärin sävyn sanotaan olevan "Mocha with violet shimmer", minun iholla se muuttui vähän punaiseen päin mutta kaunis sävy joka tapauksessa.

Kaikenkaikkiaan todella kiva setti tällä kertaa, ja tilaus sen kuin jatkuu!
Onko Lip Monthly sinulle entuudestaan tuttu?

7 kommenttia:

 1. Käsittääkseni uusia tilaajia eivät Suomesta ota vastaan, vanhoilla mahdollisuus tilata jatkossakin. Itsellenikin tuli ko.pussukka reilun vuoden verran ja ihan kiva oli vaikkakaan kokonaisuudessaan ei puoletkaan tuotteista loppujen lopuksi ole omaan käyttöön jäänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, näinhän se taisi olla. Shipiton kautta varmaan onnistuisi edelleen. Kiitos kun kerroit! :)

   Poista
 2. Mä en oo tästä Lip Monthlystä kuullutkaan! Todella kiva systeemi, harmi jos tätä ei suomalaiset pysty enää tilata! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Mä onnistuin tilaamaan tätä vielä suoraan suomeen, oma tilaus alko kans tästä helmikuun pussukasta :) siin oli jotenki muistaakseni niin et kännykällä ku siel sivuilla kävi ei antanu ku usan osotteen laittaa, koneella ku menin anto muuttaa suomen osotteen siihen :D
  Maanantaina kolahti luukusta oma pussukka ja tais olla aika lailla samat tuotteet, en niitä sen enempää kerenny oikeestaa tutkailla.
  Pääty tohon blogipostaus pinoon :D

  VastaaPoista
 4. On tuttu, mutta itse en ole tilannut :) Ja ai että noitten punien sävyt! <3

  VastaaPoista
 5. Tilaisin tämän testiin, jos se olisi mahdollista. Huulimeikit piristävät aina päivää :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja tuotteita tällä kertaa, etenkin toi luomiväri näyttää upealta! :) Mulle tuli tämä varmaan lähes pari vuotta, kunnes viime kesänä laitoin tilauksen tauolle.

  VastaaPoista