maanantai 13. helmikuuta 2017

Ripsivärien Top 6

Okei. Mulla on avattuna todella monta ripsiväriä samaan aikaan ja en henkilökohtaisesti itse usko paljon puhuttuun kolmen kuukauden sääntöön vaan pidän ripsivärini kunnes niiden koostumus, haju tai muu ominaisuus muuttuu. Ripsivärejäni ei käytä kuin minä enkä ole ikinä kärsinyt silmätulehduksesta, joten en näe syytä heittää täysin toimivia ripsivärejä pois vain koska avaamisesta on kulunut tietty aika.

Kaivoin sunnuntai-illan ratoksi ripsivärikokoelmani esiin, ja esittelen teille tässä niistä lemppareimmat tällä hetkellä. Lopussa myös infoa ripsivärinpohjustajista, joita käytän lähes poikkeuksetta.


Laitan aina ripsiväriä useamman kerroksen, ja myös alaripsiin. Minulla on ollut sekä klassiset että volyymiripsipidennykset, mutta koska tykkään pestä naamani öljyllä niin se kombo ei ihan toiminut. Lisäksi tuntui että nukuin aina toinen puoli naamaa vasten tyynyä, joten ripset kaljuuntuivat aina toiselta puolelta hervottoman paljon nopeammin kuin toiselta. Siksi siis sen parhaan ripsivärin metsästys on käynnissä varmaan ajasta ikuisuuteen.
Kommentit ovat rehellisiä ja kaikki tuotteet itse maksettuja.

Tämä pikkukaveri tässä on Marcellen Xtension Plus Curl. Se tuli minulle Birchboxin mukana, ja kustantaa ko. yrityksen verkkokaupassa $15. Tämä on erinomainen mascara, joka tuuheuttaa ja pidentää kuitenkaan paakkuuntumatta. Ripset myös tuntuvat taipuvan itsestään ylöspäin. Massa ei missään nimessä ole liian kosteaa, kuivaa tai paakkuista.
Tästä Birchboxin verkkokauppaan linkki.

Seuraavana esittelyvuorossa Tarten Lights, Camera, Lashes. Tartelta tulee monia minunkin suosikkituotteistani, ja tämä pääsee kyllä ehdottomasti kuukauden parhaimpien tuotteiden joukkoon. Ripsivärin harja ei ole liian iso, eikä sottaa turhia. Tykkään myös kovasti siitä miltä ripsivärin hylsy näyttää ja tuntuu!
Tämän ripsivärin saa omakseen $21 hinnalla, ja sitä saa Tartelta tilattua suoraan Suomeen.

 Chanelin iki-ihana, klassinen Sublime De Chanel ripsiväri (sävyssä 010 Deep Black) oli ensimmäinen "high end" ripsivärini. Massa on edelleen notkeaa ja tehot huipussaan. Pidän kovasti, kuten huomata saattaa, muovisista harjaspäistä ja niitä tunnun hamstraavan enemmän kuin "normiharjallisia".
Käsittääkseni tätä kyseistä ripsiväriä ei enää uutena saa ostettua, mutta hinta NordicFeelilta napattu 50,50€ jossa tätä joskus myytiin.

 Niin sanottua budjettitason meikkailua edustaa tämä mainio Essencen ripsiväri joka kantaa nimeä "Maximum Definition Volume Mascara". Käyttäytyminen erinomaista, samoin luotettavuus. Harjasosa on ihana, muovinen ja sopii tarkkaan työskentelyyn esimerkiksi alaripsien kanssa. Tätä saa ilmeisesti edelleen (Jippii!) ja esimerkiksi Pretty.fi myy tätä hintaan 3,49

 NYXin Doll Eyes on eräänlainen kuituripsiväri, ainakin kuituja kuvittelen kovasti näkemäni aina kun tätä ripsiväriä laitan.Tämä on ollut yksi suosikeista pitkään ja harmillisesti tämä alkaa olla jo tiensä päässä. Onneksi Sokos myy tätä edelleen ja hintalappu on 9.90€ eli varsin kohtuullinen. Harjasosa on aikalailla erilainen kuin muissa tämän postauksen tuotteissa eikä ollenkaan muovinen tai "piikikäs".


























Viimeisimpänä ripsivärisuosikkina kehään astelee jo jonkinmoista kulttimainetta ainakin Instagramissa nauttiva Tarteist Lash Paint. Minulla on tästä vain travel size-versio joka sekin on ollut äärimmäisen riittävä. Mascarasta löytyy suhteessa isokokonen muovinen harja, jolla on kohtuullisen helppoa osua kuitenkin oikeaan paikkaan. Muutamasti olen kyllä kironnut itseäni kun muutoin valmiin meikin pilaa pienet mustat tahrat joko ylä- tai alaluomissa. Tämä silti huippuhyvä Tarten ripsiväri kustantaa merkin sivuilla $23 ja sieltä tosiaan onnistuu nykyisin tilata suoraan Suomeenkin ilman sen suurempia kommervenkkejä.
















Viimeisimmässä kuvassa esittäytyy sitten  kaksi ripsivärinpohjustajaa, joita laitan poikkeuksetta lähes joka kerralla meikatessani. Jotenkin nämä pienet apurit tekevät ripsistä juuri sellaiset kuin haluan; tuuheat, pitkät ja runsaat. Valkoinen primer ei muuten näy mustien ripsivärien alta lainkaan, ja on ehkä aavistuksen tehokkaampi kuin Blincin vastaava tuote.
L'Orealin Volyminous Lash Primer on myynnissä ilmeisesti vain Amerikassa, joten sitä voi olla vähän vaikea mistään löytää (omani tupsahti Beautyconin neljännesvuosittain ilmestyvästä yllätysboksista). Hinnalla tätä ei ole pilattu, löysin sellaisen hinnan kuin 5,99$ .

Tällaisia suosikkeja minulla ripsivärien osalta, millainen on sinun luottoripsivärisi jonka nimen vannot päivästä toiseen? Onko joku näistä ripsiväreistä tai -primereista sinulle tuttu?

ps. TALVILOMA ALKOI! Nyt saan 2 viikkoa vain nukkua pitkään, rentoutua ja omistautua blogipostauksien kirjoittamiselle ja -lukemiselle. Olo on euforinen. Kirjoitin tätä postausta silmät ihan ristissä, joten mahdollisista typoista saa mieluusti huomauttaa..

6 kommenttia:

  1. Hassua, yksikaan noista ripsareista ei oo ennestaan tuttu. Mun lemppari talla hetkella on Benefitin They're Real! :) Mulla on myos sama et tulee kaytettya pidempaan kuin sen 3 kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla löytyy toi Benefitin myös, jotenkaan en oo löytänyt sen ihanuutta vaikka tosi moni sitä ylistää! Sama kyllä TF:n Better Than Sex-ripsarin kanssa.

      Poista
  2. Ainut tuttu oli NYX mutta en ehkä ihmeellisemmin siitä tykännyt. Minäkin käytän ripsaria vaikka puoli vuotta ellei ehdi kuivahtaa :)

    VastaaPoista
  3. Itsekään en tuota 3kk(-6kk) sääntöä pilkulleen noudata ihan vain jo senkin takia koska en koskaan muista milloin minkäkin mascaran olen käyttöön ottanut :D Itseltäkin tällä hetkellä taitaa aikalailla sama määrä mascaroita olla avattuna.. Noista sun ripsiväreistä ei itseasiassa yksikään ole itselleni tuttu (muutoin kuin ehkä nimenä).. :)

    VastaaPoista
  4. Toi Tarten Lights Camera -ripsari olisi kiva testata, muut onkin melko vieraita itselle. Nyx menee ehkä seuraavana testiin, sitten joskus kun nykyiset ripsarit loppuu :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tilasin joulun aikoihin sellaisen kolmen ripsarin pakkauksen jossa oli tuo ja kaksi muuta Tarten ripsaria. Tykkään niistä kyllä suuresti!

      Poista