torstai 23. maaliskuuta 2017

Jolie Box - Maaliskuu

Heipparallaa! Pahoittelut melkein viikon radiohiljaisuudesta - life just got on my way niinkun sanotaan. Tänään kurkkaillaan maaliskuun Jolie Boxin sisuksiin, ja teema tässä kuussa oli "Erityisiä yllätyksiä" hieman pääsiäisen yllätysmunien tyyliin keskittyen "top-to-toe" kosteutukseen ja ihon hyvinvointiin.




Ensimmäisenä käteen osui Flow Kosmetiikan 100% Sheavoi (tai Karitevoi), joka onkin todellinen monitoimituote; vartalolle, huulille, ihon kuiviin kohtiin tai vaikkapa kuivien hiusten latvoille. Meillä mies kokeili tätä parranajon jälkeen, ja minä kosteutin naamaan ilmaantuneita hilseileviä läikkiä. Tuote on sulatettu ja vatkattu ennen purkittamista, joka helpottaa levittämistä.Tämä on tuoksuton, väriaineeton ja sataprosenttisen luomua tavaraa.  Tuotetta voi hankkia esimerkiksi Flow Kosmetiikan omilta sivuilta hintaan 15,40€ / 150ml. Boxin tuote oli täysikokoinen, tästä purkista riittää piiitkäksi aikaa!




Seuraavaksi käteen osuivat boksin ainoat näytteet; Estelle&Thildin BioHydrate-sarjan Tinted Moisturizer ja Laboratoires Novexpertin Booster Serum. Estelle&Thild on tuotesarjana tuttu, olen käyttänyt muutamaa heidän seerumiaan mutta mitään suurta rakastumista ei ole vielä käynyt. Kalmanaamalle nämä universal-sävyiset tinted moisturizerit ovat yleensä liian tummia ja/tai oranssisia enkä muutenkaan oikein osaa tällaisia edes kesäisin käyttää, joten luulen että tämä lähtee eteenpäin testailtavaksi.
Novexpertin Booster Serum sisältää hyaluronihappoa ja on sen sijaan oikein kiinnostava tuote, jonka takuulla kokeilen itse, seerumifriikki kun olen. Tuote muuten sisältää 1.6% puhdasta hyaluronihappoa joka on korkein kosmetiikassa sallittu pitoisuus! Tuote on myös 100% luonnollinen ja käy myös silmänympärysiholle sekä huulille. Tuotelupauksen mukaan tämä silottaa juonteita, kosteuttaa tehokkaasti ja stimuloi kollageenia.




Weledan Nail Care Penistä halusin superpaljon tykätä, mutta en vaan kestä tämän superyrttistä ja tosi voimakasta tuoksua, vaan tuoksuttelen käsissäni mieluummin jotain hyväntuoksuista. En ole oikein ikinä kokenut tällaisia kynämuotoisia tarpeeksi kosteuttaviksi, ja käytänkin kynsinauhoilleni mieluummin öljyä. Tuote sisältää mehiläis- ja sheavahaa sekä granaattiomenan siemenöljyä.  Jolie myy tuotetta omassa verkkokaupassaan hintaan 13,90€. Boksissa tullut tuote oli täysikokoinen.




Dabban tuttu vihertäväetikettinen pullo aiheutti pientä kihelmöintiä, olen kuullut merkin kukkaisvesistä pelkkää hyvää ja nyt sellainen näytti tulevan kokeiltavakseni! Tämä yksilö on piparminttukukkaisvesi, joka puhdistaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Tuoksu ei ole onneksi mikään överiminttuinen, eikä tuote tunnu iholla ikävältä kuten jotkut piparminttua sisältävät saattavat tuntua. Tämä vesi auttaa myös vähentämään ihon punaisuutta, ja tätä ominaisuutta lähden innolla testailemaan, couperosaposket kun täältä suunnalta löytyy. Piparminttu myös raikastaa ihoa ja virkistää pintaverenkiertoa auttaen ihoa uusiutumaan. Jolielta löytyy myös tätä tuotetta hintaan 16,60€ / 100ml. Boksin tuote oli matkakokoinen eli arvo 8,30€.





Ehkä boksin kiinnostavin tuote tulee tässä, eli L'Atelier Des Delices Hydra Face Mask eli kosteuttava naamio. Ihon tehokosteuttamiseen tarkoitetun Hydra-linjan naamio, jonka tehoaineita ovat muunmuassa kvitteninsiemenuute, jojobaöljy ja aprikoosinkiviöljy (kuulostaapa kiehtovalta!). Tuote mainostaa olevansa hoitolatasoinen ja todellinen tehococktail janoiselle iholle. Just my cup of tea, meni testausjonoon niin että pätkähti! Tätäkin saa Jolielta hintaan 32,90€ / 50ml ja boksin tuote oli täysikokoinen.




Boksin arvo (poislukien tuotenäytteet) oli tällä kertaa 70,5€ ja boksin maksaessa parikymppiä kuulta (jos on 6kk tilaus) niin rahalleen saa vastinetta ja mikä parasta, tuotteet ovat usein minulle täysin uusia. Jolie Boxia saa tilattua tästä, valittavina joko 3 kuukauden tilaus (72€) tai 6 kuukauden tilaus (120€). Ainakaan tällä erää bokseja ei saa tilattua yksittäin eikä niin että veloitus olisi automaattisesti kerran kuussa. Toimituksen saa valita joko matkahuollolla tai postitse, alkuun toimitus oli vain matkahuollon kautta mutta vaihdoin sen heti postiin ja pakettiautomaattiin kun vain oli mahdollista.
Olen tilannut Jolieta ihan alusta (kesä 2016) lähtien, ja toistaiseksi ainakin olen tyytyväinen. Samoja tuotteita ei ole tullut kai kertaakaan, ja vain yksi boksi on jäänyt mieleen negatiivisesti ja sekin vain siksi, etteivät tuotteet ihan osuneet omaan käyttöön. Jotakuta muuta ne kyllä varmasti ilahduttivat!
Boksin tuotteetkin olivat tällä kertaa (poisluettuna testerit) 3/4 täysikokoisia, joten siitä suurta plussaa!


Maistuiko maaliskuun Jolie Box sinulle?

PS. Kuten yleensäkin, linkit eivät ole affiliate-linkkejä ja postaus ja sen tuotteet on hankittu itse. Mielipiteet ovat omiani ja lahjomattomia ;)

8 kommenttia:

  1. Kukkaisvesi ja naamio olis ollu mulle mielenkiintoisimmat tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi kukkaisvesi on ihan jännä. En tiedä onko siitä nyt varsinaisesti mitään hyötyä mutta suihkun silti menemään :D

      Poista
  2. L'Atelier Des Delices Hydra Face Mask olisi kiinnostanut eniten. Kosteuttavat naamiot mun lemppareita ja merkki ihan uusi mulle. Olisi kiva testata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan tuntematon oli täälläkin. Vielä en ole ehtinyt testata, odottelee kyllä testattavien pinossa omaa vuoroaan :P

      Poista
  3. Dabba ja naamio olisi olleet mun lempparit, tosi mielelläni oisin niitä kokeillut :D Mun täytyy varmaan kesällä jatkaan Jolien tilausta, kun harmittaa jäädä paitsi näistä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AI sulla jäi tilaus tauolle? Kannattaa ihmeessä tilata taas jos vaan raaskii <3

      Poista
  4. Naamio, dabban vesi ja toi sheavoi oli kyllä hyviä! Kylläpäs oli mahtava sisällöltään tää boksi :)

    VastaaPoista