lauantai 11. maaliskuuta 2017

Suuri kauneuskysely!

Värikosmetiikka

Suosikki meikkibrändi?
Himputti niitä on niin monta! Sanon MAC ja Tarte.
Suosikki meikkivälinebrändi?
Siveltimissä ehdottomasti MAC. Tykkään myös Luxien ja Zoevan siveltimistä, mieli tekisi tilata jotain Sigmaa testiin myös. Beautyblendereitä ennemmin tykkään Real Techniquesin vastaavasta Miracle Complexion Spongesta.



Mitä värikosmetiikkatuotteita käytät arkimeikissäni?
No tuota, lasketaanpas. Primeriä en useinkaan käytä, joten menee tässä järjestyksessä: meikkivoide, irtopuuteri, mahdollinen toisenlainen valoatuova irtopuuteri, kulmakynä, kulmageeli, jokin varjostustuote, poskipuna, highlighter, ripsivärinpohjustaja ja ripsiväri.
Mitä kosmetiikkaa sinulla on laukussasi mukana?
Hirveen vähän yhtään mitään, lähinnä käsirasva, puuteri ja päivän huulimeikki, joskus parin edellisenkin päivän. Niinä päivinä kun en ehdi meikata kotona ennen töitä, niin mukana on täysi meikkipussi jonka perussisällön voi kurkata tästä.
Millaista meikkivoidetta käytät?
Nestemäistä lähestulkoon aina. Pari cushion-mallista löytyy, ja tahtoisin kovasti löytää hyvän stick-meikkivoiteen (Anastasian oma ei ollut hyvä lainkaan, vaan tosi kuivattava. :/ ). Jokunen puuterirasian näköisessä pakkauksessa olevaa MACin meikkivoidetta löytyy myös.
Miten levität meikkivoiteen?
Real Techniquesin Miracle Complexion Spongella tai sillä uudella hassunmuotoisella Miracle Sculpting Spongella. Oon siitä hassu tyyppi, että tykkään levittää meikkivoiteen aina kuivalla sienellä. Mun mielestä niin vaan tulee paras tulos, peittävin ja tasaisin. Mutta sieni pitää kyllä pestä ja vaihtaa aika usein :D Beautyblender on kyllä hyvä ja toimiva, mutten jaksa sitä pesurumbaa ja kosteutusrumbaa joka aamu.


Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät arkimeikissä?
Pikaisesti tuosta ylempää laskin että 10.
Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät juhlameikissä?
10 + kajal, eyeliner, luomivärit, luomivärinpohjustaja. Eli siis 14! Jos luomiväri (muutamaa eri palettia kerrallaan meikkiin) lasketaan yhdeksi värikosmetiikkatuotteeksi.

 


Ihonhoito

Suosikki ihonhoitobrändi?
No tuota Dermalogica. Tykkään kovasti myös uudistuneen Lumenen Sisu-linjan tuotteista (ja kyllä muistakin linjoista).
Kuinka montaa kasvojen hoitotuotetta käytät aamuin ja monta illoin?
Aamuisin ehkä misellivettä ja päivävoidetta + tietysti silmänympärysvoide. Iltaisin puhdistusöljy + joku muu putsari (suosin kaksoispuhdistusta), misellivesi, kuoriva kasvovesi (ei ehkä ihan joka ilta), seerumi, sy-voide ja kosteusvoide/sleeping pack. Jos siis vastaisin kysymykseen niin aamulla 3 ja illalla 6-7 tuotetta.
Mitä kasvojen hoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
Dermalogican Daily Microfoliant-kuorintaa (ja Foreon Play-kasvoharjaa)
Mitä vartalon hoitotuotetta käytät vähintään kerran viikossa?
No tota suihkugeeliä? :D oon älyttömän laiska ja vetelä hoitamaan vartalon ihoa mitenkään. En siis rasvaa suihkun jälkeen koska ei vaan ole tarvetta ja vihaan vartalolla rasvan tunnetta. Ehkä kaksi kertaa vuodessa kuorin (*kauneusbloggaaja-shame tähän* :D) joten vartalonhoitotuotteet ei NIIN ole mun juttu.
Mitä käsienhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
Kynsinauhaöljyä ja käsirasvaa, jälkimmäistä muutaman kerran päivässä.



Muut

Suosikki hiustenhoitobrändi?
Öööööö. H&M Shampoo on viimeaikoina ihastuttanut, saako sen sanoa? Etsin jatkuvasti sitä täydellistä shampoota ja hoitoainetta, eikä ole oikein vielä löytynyt. Haluaisin kovasti kokeilla Davinesia ja Kevin Murphya!
Mitä hiustenhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?
Shampoota ja hoitoainetta :D
Mitä hiusten muotoilutuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?
No en mitään. Käytän lakkaa ehkä kerran-pari kuukaudessa, kuivashampoota ehkä parin kuukauden välein ja suolasuihketta pari kertaa vuodessa. Oon niin HUONO laittamaan mun hiuksia mitenkään muuten kuin nutturalle tai ponnarille.
Kuinka montaa hiustuottetta käytät vähintään kerran viikossa?
2 .. :D
Suosikki kynsilakkabrändi?
Mulla on ollut omissa kynsissä geelit päällä (kts. kuva yllä) jo vuodesta 2012 lähtien yhtäjaksoisesti, ja en ikinä lakkaa omia kynsiä kun näissä on yleensä niin superkivat koristelut! Samoin varpaankynsissä on ollut nyt geelaus jo jonkin aikaa, koska en vaan jaksa itse niitä lakata. Tykkään kuitenkin kovasti lueskella kynsiblogeja ja katsella muunmuassa Sissin ja Emman ihania swatch-kuvia, ja niiden perusteella kaikki tekstuurilakat viehättää minua erityisesti!


Suosikki tuoksubrändi?
Hmm, eniten olen varmaan ostanut tuoksuja Juicy Couturelta ja Victoria's Secretiltä. Myös Dior tekee hyviä käyttistuoksuja, ja viimeajan suurin rakkaus on Paco Rabannen Olympea. Voi sitä täydellisyyttä!
Missä kauneushoidoissa olet käynyt viimeisen 3 kuukauden aikana?
No en missään. EIPÄS, kävin täyttämässä huulia ennen joulua, ja toki käyn kynsiä laittamassa n. 4-5 viikon välein. Kasvohoitoon olisi parikin lahjakorttia, joten sinne vie tieni tulevaisuudessa. Kampaajalla oon käynyt joskus syys-lokakuussa viimeksi, ja tänään harkitsin jo kaupan väreillä letin värjäämistä. Tätä tukkaa on kuitenkin niin paljon ja pitkästi, että haluaisin luottaa vain ammattilaiseen.
Minkä verran sinulla menee rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa?
Riippuu ihan kuukaudesta. 200-1000e on varmaan haarukka. Lasketaanko tähän kauneusboksit? En kyllä normaalistikaan laske kulutustani enkä sitä seuraile, vaikka varmaan pitäis.. Oon 100% impulssishoppailija, Anastasian Modern Renaissance on nyt varmaan kauimmin ollut vain harkinnan asteella mutta kunhan se Kicksiin saapuu, riennän sinne pää kolmantena jalkana. Olen säästänyt mieheltä saamaani lahjakorttiakin vaan sitä varten :D
Kolme yleisintä kosmetiikan ostospaikkaasi?
Stockmann, Sokos, kaikki verkkokaupat mukaanlukien Ebay. Kaksi ensimmäistä on helposti lähestyttävissä, pk-seudulla kun asun (ja koska Stockmann = MAC) ja nettishoppailu nyt muuten vaan on parasta. Tein muuten juuri eilen pienen tilauksen Ebayn kautta Beautyjointille, kohta saadaan siis tarkastella mitä sieltä tarttui mukaan! Tilaan Ebaysta paljon myös korealaista kosmetiikkaa.



Mikä on kallein kauneudenhoitotuotteesi ja paljon se maksoi?
Öööööö nyt on vaikee koska oon niin huonomuistinen. Eiku hei Dermalogican tuotteet. Melkeen 100e sy-voiteesta, MORJES. Mutta laatu korvaa hinnan kyllä <3 Ja kyllä se sitten tosi kauan riittääkin! Kuka muka saa useampia sy-voiteita loppuun esim. vuodessa?
Kolme kosmetiikan ostopäätökseen eniten vaikuttavaa asiaa?
Blogeista luetut suositukset, hinta, yleinen ostohimo. Ja vähän ostopaikkakin, että joutuuko miettimään tulleja vai ei. Harvemmin kuitenkin sekään minua estää :D

Sellainen kysely! Minusta tosi kiva, ihana vastata tällaisiin ja näitä on myös kiinnostava lukea. Toivottavasti olette samaa mieltä.
Kuvat Instagram-räpsyjä vuoden ekan neljänneksen ajalta.
 
Mikä on edellinen ostamasi kosmetiikka- tai kauneudenhoitotuote?

8 kommenttia:

  1. Pitääkin pistää tää kysely korva taakse ja tehdä se joko postauksen tai videon muodossa! :) ihana postaus ! Tykkään näistä Q&A tyyppisistä haasteista tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Mä meinaan kanssa vastata tähän, näitä on nimittäin kiva lueskella. Tuli vaan donitsihimo :D

    VastaaPoista
  3. Nää kyselyt on ihan parhaita:) Upeat kynnet<3 Mulla on ollut rakennekynnet vuosikausia, etten osaisi varmaan olla enää ilman;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sama täällä, en kyllä osais enää olla ilman enkä haluaisikaan!

      Poista
  4. Itsekin tähän juuri äskettäin vastailin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/03/suuri-kosmetiikkakysely.html :)

    VastaaPoista
  5. Näitä on tosi hauska lukea! Mäkin tykkään Real Techniquesin Miracle Spongesta beautyblenderiä enemmän. Se leikattu pää on hyvä meikkivoiteelle :)

    VastaaPoista
  6. Nää on tosi kivoja lukea! Ja pystyin samaistumaan tosi moniin sun vastauksiin, mm. hiustenhoitoon ja vartalonhoitoon liittyen :D

    VastaaPoista