perjantai 26. toukokuuta 2017

Pariisin kevät ja shoppailut

Moikka ja mukavaa alkavaa viikonloppua! Minulla ikävä kyllä loma loppuu ja huomenna on paluu töiden pariin - ei kyllä ollenkaan mukavaa.
Onneksi seuraava loma odottelee 1,5kk päästä, Suomipop-festareiden aikaan.


Tänään ajattelin esitellä teille vähän ostoksia Pariisista, jossa tosiaan vierailimme jääkiekon MM-kisojen aikaan eli noin puolitoista viikkoa sitten. Kaikki kosmetiikkaostokset on tehty Sephorasta (lukuunottamatta apteekista ostettuja Caudalien ja Bioderman tuotteita, joista ei ole muuten edes kuvia..) ja ei-kosmetiikkaostokset New Lookista.

Shoppailtavaahan Pariisissa olis ollut vaikka kuukaudeksi, mutta rahavarat ja aika olivat erittäin rajalliset, mutta tällaisia ostoksia sain aikaiseksi. Laitan hinnat niinkuin ne löytyvät Sephora.fr-sivustolta.


Tää oli ihan ensimmäinen ostos minkä tein Champs-Élyséen superisosta Sephorasta - Too Facedin Sweet Peach Glow Kit (43€, linkki). En ollut tätä oikeastaan sen suuremmin miettinyt etukäteen, mutta koska missään Pariisin Sephorassa ei ollut saatavilla ABH Glow Kittia missään muussa sävyssä kuin Sundipped, niin päätin ostaa tämän sen tilalle. Sundipped on kaunis ja parempi laadultaan kuin tämä, mutta sävyt ovat minulle turhan tummia. Eikä tässäkään mitään vikaa ole, poskipunan sävy on kaunis, samoin aurinkopuuterin ja highlighterin. Glitterhiukkaset ovat yllätyksekseni melko isoja, mutta tykkään tästä silti! Ja lisäksi ihana persikkainen tuoksu, kuten luomiväripaletissakin (joka minulta jo löytyy).


Tämä olikin sitten sellainen jota olin miettinyt jo Suomessa, että ostan jos ja kun tulee vastaan, eli Marc Jacobs Re(marc)able Foundation sävyssä Ivory Light. Sävy on vaalein mahdollinen, ja jopa minulle kesäkäyttöön turhan vaalea mutta seuraava sävy (Ivory) oli turhan keltainen ja vähän liian tumma. Talvella tämä menee kuitenkin loistavasti, ja tämän peittokyky on ihan uskomaton! Olen ehtinyt tätä vasta pari kertaa kokeilemaan, mutta todella kauniin pohjan saa aikaiseksi ja kesti jopa Pariisin helteessä (+28C) sulamatta. Tämän hinta oli 44,50€ (klik).


Tässä olikin sitten reissun ainoat kosmetiikkaan liittymättömät ostokset (tai liittyy tuo toinen, kun se on meikkipussi.. :D) eli hopeiset ballerinatossut ja ihana hologram-meikkipussi niille aamuille, kun en jaksa meikata kotona ja nappaan tärkeimmät meikit laukkuun ja töihin mukaan. Meikkipussi taisi kustantaa 7-8€ ja ballerinat oli alennuksessa 15€.


En ollut huomannut ottaa tuosta puhdistusvoiteesta kuvaa erikseen, joten näkyköön se tässä kuvassa. Les Printempsin ja Galleries Lafayetten viereisestä Sephorasta tein muutaman löydön, ja ne näkyvätkin kaikki tässä.

Sephora Collectionin Cleansing Cream-puhdistusvoide vedenkestävälle meikille lähti kokeiluun ihan puhtaasti mielenkiinnosta, en ole kokeillut näitä Sephoran omia tuotteita juurikaan ja koska kesäisin ihoni on selkeästi enemmän öljyinen kuin Saharan autiomaa, niin tämä voisi olla juuri passeli. Sopii myös silmämeikin puhdistukseen mikä on suuri plussa! En löytänyt tämän hintaa Sephoran sivuilta enkä sitä kuollaksenikaan muista, mutta ei se montaa euroa ollut. Ehkä 7-8€ maksimissaan? Unohdin tämän tietysti anoppilaan kun käytiin hakemassa Väinö kotiin, mutta siellähän se odottaa sitten kokeilua. Ihan heti tästä ei kuitenkaan käyttökokemuksia saada.


Okei, ehkä suurin löytö tulee tässä. BECCA x Jaclyn Hill C-Pop Collection-paletti! Siis eikö tämän pitänyt olla loppuunmyyty joka paikasta ja myydään Ebayssa about 90€ hintaan? No, minäpä kotiutin tämän Sephorasta 54€:lla (klik). Siis tämä on vaan niin kaunis, pigmenttinen ja runsas paletti, poskipunissa on pelle-efektin vaara jos ei ole varovainen ja korostuspuuterit... Oh that glow, sanon vaan. Tässä kävi hauska juttu, poistuin siis kassalta ulos ja ajattelin että kurkkaan nopeasti että kaikki pannut on varmasti ehjiä ja ihailen vaan kuinka kaunis tämä on - eiköhän koko paletti ollut sisältä ihan tuusannuuskana. No, onneksi paletteja oli vielä kasa jäljellä, nappasin sieltä uuden (ja tarkistin heti ettei ole viallinen :P) ja kassalle. Onneksi vaihto onnistui ihan ongelmitta. Loppureissuin varoinkin sitten ettei vaan rikkoudu mihinkään, eikä niin onneksi tapahtunutkaan. Tämä on muuten Sephoran nettisivuillakin loppuunmyyty.


Koskaan ei voi olla liikaa huulipunia, am I right? Tottakai, blogin nimi on Huulipunamania joten ei reissua ilman uutta huulipunaa (tai paria). Mulla ei ollut ennestään yhtään Kat von D:n huulituotteita, joten nappasin tämän laventelinvärisen Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Requiem mukaani. Hintaa oli 19.95, mielestäni oikein kohtuullinen hinta (klik) ja laatua löytyy. Huulituntuma on tosi kevyt ja helppo, ja väri on IHANA (mulle putoaa nämä hieman oudot, kylmät laventelit, liilat ja liilanharmaat niiin hyvin!) joten what is there not to like. Ja ostan mielelläni lisääkin värejä seuraavalta reissulta.

Okeii. Sitten päästään Jarkon mulle tekemiin syntymäpäivälahjaostoksiin. Minun syntymäpäivät oli juuri ennen reissua (10.5) ja oltiin sovittu että saan lahjan sitten täällä, tai oikeammin pääsen valitsemaan Sephorasta itselleni muutaman haluamani jutun. Siis tällaisiahan ne lahjat pitäisi aina olla, eikö?! Anyway, meidän hotellia lähimpänä oleva Sephora sijaitsi noin 60 metrin päässä hotellista, Bercy Villagessa joten käytännöllistähän oli mennä vikana iltana sitten sinne kun ei jaksanut enää keskustaan lähteä.



Ekana nappasin mukaan tämän Sephora Collection Delicate Nudes-paletin jota olin swatchannut aiemmin reissun aikana jo ja pigmentit ja laatu tuntui yllättävänkin hyviltä.  Tätä kyseistä palettia ei löytynyt enää Sephoran sivuilta, mutta hintaa oli muistaakseni 29.95€. Värit on tosi neutraaleja ja arkikäyttöön sopivia, ei ole mikään revittelypaletti tämä - lähinnä halusin vain paletin josta voin sutia työpäivää varten luomille yhtä tai kahta väriä sen suuremmin taiteilematta. Mukana tuli myös metallinhohtoinen silmämeikkikynä sekä ihan susilaatua oleva kaksipäinen sivellin. Jos siveltimestä irtoaa karvat jo ennen meikkauksen aloittamista niin fail.



kuva (c) Sephora.com
I am SO IN LOVE with this one...!! Mietin pitkään että onko tämän ottamisessa mitään järkeä, tuleeko tälle käyttöä vaikka ihana onkin.. mutta tunne voitti järjen ja kassan kautta kotiin, kiitos.  Siis katsokaa noita swatcheja! Tämä on siis Kat von D Alchemist-paletti, ja neljä ihanaa sateenkaarenväreissä hohtavaa väriä tuplaavat niin luomiväreinä kuin highlightereinakin. Olen toistaiseksi tyytynyt laittamaan vähän väriä silmän sisänurkkiin tällä ja kuolaamaan - jotain luovempaakin voisi keksiä. Tämä paletti on superkaunis niin sisältä kuin ulkoa. Hintaa oli 35€ (klik).
Nyt vaan opettelen käyttämään tätä muutakin kuin korostamassa silmän sisänurkkaa :D


Kaksi viimeistä oli sitten vähän tylsiä ostoksia (mutta hei HUULIPUNA) - Sephora Collectionin Cream Lip Stain sävyssä 06 Pink Soufflé (10,95€,  klik) ja 8HR Matifying Pressed Powder (11,95€, klik) vaaleimmassa sävyssä Light 15 joka sekin on ikäväkseni hiukan liian tumma. No, kesällä käyttöön ym. Muutoin puuteri tuntuu hyvältä iholla ja tekee kauniin mattapinnan. Noista Cream Lip Staineista olen kuullut ja nähnyt paljon hyvää (muunmuassa lempparitubettajani Shaaanxo teki näistä hyvän ja pitkän lipswatch-videon) ja tämä oli kyllä tosi hyvää laatua edulliseen hintaan. Sävy oli aavistuksen metallinhohtoinen pinkki, tässä siis vähän sellaista kultaista shimmeriä mukana.


Siinä siis ostokseni. Määrällisesti niitä ei ole paljoa, mutta jokaisen omistaminen tuottaa minulle suuresti iloa ja onnellisuutta meikatessani päivittäin. Ja siitähän tässä harrastuksessa on kyse, eikös vaan?

Oliko tuttuja tuotteita? Mitä sinä ostaisit Sephorasta, jos sinne nyt pääsisit?

ps. Niin, kyllä me muutakin tehtiin Pariisissa kuin juostiin Sephoroissa toisensa perään - mutta siitä sitten muissa postauksissa mahdollisesti lisää. 

6 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia, iiks sentään:) Beccan paletti on fantastinen, samoin Kat von D:n ja nuo huulijutut, ja ja kaikki...<3 Shaaanxolta tuli pari päivää sitten aivan mahtava huulituotteiden declutter, jonka oon katsonut jo muutaman kerran...
    Sephorasta ostaisin varmaan Bobbi Brownia, Laura Mercieriä, Tata Harperia.... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillisen vähän tullut käytettyä tuota Beccan palettia - pakko ottaa nyt tehokäyttöön! KvD on niin erikoinen että vielä vähän hakusessa mihin sitä käyttäisin - mutta kaunis on, on. Mä en tiedä mikä mulla kävi etten Laura Mercierin puuteria sitten kotiuttanut vaikka sitä useassa paikassa käpälöin..

      Poista
  2. Sephoran valikoima on kyllä aika kuumottava, haha! Oon välillä ihan onnellinen, ettei niillä ole liikkeitä Suomessa, koska musta tuntuu että mun rahat päätyisi niiden kassoihin aika nopeasti. Sephorasta shoppailisin erityisesti Kat von D:n tuotteita. Tuo Alchemist-paletti on nimittäin tosi kaunis! Becca ja Pretty Vulgar kelpais myös. Ja Viseart. Ja Laura Mercier...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Suomen Seppoa odotellessa.. Tai edes että jonkun maan Sephora shippaisi suht järkevillä postikuluilla Suomeen. Ruotsi sai oman verkkokauppansa juuri, ehkä mekin vielä joskus?!

      Poista
  3. Aivan ihania tuliaisia! Tuo Becca on todellinen löytö! Kyllä noita kelpaa nyt käytellä. Minulla on tuo samainen Marc Jacobs ollut ostoslistalla jonkin aikaa ja toivon, että kesäreissulta saisin sen hommattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo MJ on kyllä tujua kamaa, mutta hyvä sellaisiin hetkiin kun tarvitsee saada vähän jytympi meikkipohja.

      Poista