lauantai 14. lokakuuta 2017

K-Beauty Haul osa 1 - kosmetiikkaa Koreasta!

Moikka! Tänään pysytään vielä korealaisen kosmetiikan puolella, tein nimittäin taannoin pari tilausta eBaysta ja ne olivat siis sisällöltään 100% K-Beautya.
Tilasin tällä kertaa kahdelta eri myyjältä; Beautynetkorealta (joka eBayssa nimellä f2plus1) ja Cosmeticmarket2012:lta. Kaikki tuotteet olivat ilmaisten postikulujen kera, ja vain toisesta jouduin maksamaan tullimaksut.
En käytä korealaista kosmetiikkaa ja ihonhoitoa mitenkään uskollisesti, mutta mulla on tiettyjä tuotteita jotka vaan toimii (esim juuri BB-voiteet) ja tykkään kokeilla myös paljon uutta. 


Ilmoittelen hinnat euroissa jokaisen tuotteen kohdalla. BB-voiteista on mainittu myös sävy mikäli useampia on saatavilla. En ole kaikkia ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta laitan niistä kokemuksia tuotteen alle joita olen kokeillut.

No niitä sheetmaskeja :D

CNF THE ICELANDIC MASK [PEACH] 3KPL / 3,79€
THE FACE SHOP REAL NATURE SHEET MASK 15KPL / 14,75€
INNISFREE IT'S REAL SQUEEZE MASK SHEET 15KPL / 14,42€


TOUCH IN SOL NO POREBLEM PRIMER / 8,88€
Ihan sairaan hyvä primer! Vaikka tämä on hieman silikonisen tuntuinen ja blurraava, ei se korosta kuitenkaan ihon kuivia kohtia millään ja tämä on yksi ainoista primereista joiden tunnen oikeasti pidentävän meikin kestoa. Todella edullinen tuote, isohko pullo (30ml) ja äärimmäisen toimiva. Sekä söpö, vaaleanpunainen <3. Tulen todellakin ostamaan uudelleen! Myös Kathleenlights on useasti vannonut tämän nimeen.


swatchit samassa järjestyksessä kuin bb-voiteet ylläolevassa kuvassa
HOLIKA HOLIKA PETIT BB CREAM [MOISTURIZING] / 5,31€
Tätä ehdin jo kerran kokeilla, ja olen positiivisesti yllättynyt hinta-laatusuhteesta. Näitä ei ole kuin yksi sävy tarjolla, mutta ainakin minun NW15-iholle se passasi todella hyvin. Sanoisin keskipeittävä, ja todella kosteuttava eli ei ehkä öljyiselle iholle kaikkein paras kuitenkaan.

EYE N LIP PURE COTTON PERFECT COVER BB CREAM SPF50++ / 4,21€
Mulla on tästä vaalein sävy, 21 Light Beige ja passaa oikein hyvin tämäkin. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan mutta kämmenselälle swatchattuna vaikuttaisi oikein kivalta uudelta tuttavuudelta. Tämä on kai melko uusi merkki Beautynetkorean valikoimissa.

HOLIKA HOLIKA PETIT BB CREAM [BOUNCING] / 3,53€
Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Sävy on ehkä aavistuksen tummempi kuin tuossa toisessa saman merkin bb-voiteessa, mutta ei kuitenkaan liian tumma. Nämä muuten tuoksuu jonkun verran, eli jos olet tuoksuille herkkä niin kannattaa pitää mielessä. Mielestäni ehdottomasti hintansa arvoisia, mutta en ehkä ostaisi uudelleen koska on niin paljon kokeiltavia bb-voiteita muutenkin ;)


Nämä olivat kaikki ilmaisnäytteitä. Joukossa hiusampulli (käsittääkseni vähän kuin hoitoaine?), finnien päälle laitettavia patcheja (kokeilin, en voi sanoa huomanneeni eroa..) ja C-vitamiiniseerumista näytepussi.



BANILA CO. CLEAN IT ZERO 4 SPECIAL KITS / 7,43€
Olen kuullut paljon ylistäviä kommentteja näistä puhdistusbalmeista ja kun tällainen supersöpö kokeilupakkaus tuli vastaan niin kotiutettavahan se oli. Tämä on siis kiinteää, mutta sulaa käsiin lämmön vaikutuksesta ja hierotaan puhdistusöljyn tapaan kasvoille. Olen kokeillut tästä tuota originaali- ja purifying-versiota ja tykkäsin molemmista! Joudun toki silti vielä tekemään kakkospuhdistuksen toisen osan jotta saan naaman tarpeeksi puhtaaksi. Tämä ei jätä niljakasta tunnetta kasvoille, eli voi käyttää myös ihan yksinään. Originaalin ja purifying-version lisäksi tässä on purkki Resveratrol (tai vastaava, en muista kun heitin pakkauksen jo pois...) ja brightening-versioita.


MIZON SNAIL REPAIR EYE CREAM / 4,72€
Olin lukenut tästä Ostolakossa-blogista yhdessä tuon toisen sy-voiteen kanssa, ja päätin ensimmäistä kertaa kokeilla korealaista tuotetta silmänympäryksien hoidossa. Mulla ei ole juurikaan tummuutta silmien alla eikä silmäpusseja, joten haen sy-voiteelta vain kosteutusta pääasiassa. Tämä on 15ml pullo, eli hieman isompi ja enemmän tavaraa kuin tuo kuvassa ylläolevassa. Voide on valkoista ja aikalailla perus sy-voiteen tuntuista. Olen tätä kokeillut muutaman kerran ja tuntuu hoitavan hommansa ihan kunnialla. Tässä on myös hento tuoksu itsessään.

MIZON COLLAGEN POWER FIRMING EYE CREAM / 4,59€
Tämä on selkeästi rakenteeltaan geelimäisempää ja läpikuultavampaa. Myös tätä olen kokeillut pari kertaa, ja sama virsi tässäkin; vaikuttaa hyvältä, testailu jatkuu. Ei näistä kumpikaan mikään superkosteuttava ole, mutta meikin alle ovat jees. Tässä on sama hento tuoksu kuin tuossa edellisessäkin.



Tällaisia tuotteita tarttui siis mukaan, ja koko hoidon yhteenlaskettu hinta on 71,63€. Varsin kohtuuhintaista, iso läjä kuitenkin etenkin sheetmaskeja (33kpl..)

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo Zero-purkit<3 En yhtään ihmettele, että tilasit ne:)
    Sheetmaskejakin on kunnon satsi. Taidat tykätä niistä;) ?
    Molemmat Mizonin sy-voiteet on tuttuja. Tykkäsin kollageenia sisältävästä geelimäisyyden vuoksi, mutta etanavoide ei taas oikein vörkkinyt mulla. Mun silmänympärykset vaatii tuntuvammin kosteutusta kuin mitä etanasta lähtee;)
    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Sheet maskit on ihania, ennen en tajunnut niitä ollenkaan mut nyt en pystyis olemaan ilman. Ihanaa pientä hemmottelua.
      Ihanaa vklp sullekin, ens vklp nähdään sitten messuilla toivottavasti! <3

      Poista