sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Syyskuu '17

Heipparallaa!
Tänään kurkistetaan viime kuun LF Beauty Boxiin, jota saa siis tilailtua suoraan Suomenmaahan Lookfantastic.comista. Hinta vaihtelee tilauskauden pituuden mukaan hieman, mun hinta on jo pitkään ollut 15,45€ kuussa.


Mukana on tuotekortti, sekä britti-Elle joka on kyllä ihan kamala lehti, siis siinä ei ole muita kuin mainoksia. Suomalaiset naistenlehdet on todella paljon laadukkaampia! Boksi oli tässä kuussa ihana unicorn vibes-henkinen, hologrammitähtiä valkoisella pohjalla. Tämä boksi olikin Birthday edition, jolla juhlistettiin LF:n synttäreitä.


EVE LOM CLEANSER & MUSLIN CLOTH - 11€ / 20ML - LINKKI
Tämä onkin aika kallista tavaraa, 100ml normaalikokoinen purkki kustantaa 55 euroa! Kyseessä on siis balmityyppinen putsari, ja siihen kuuluva musliiniliina puhdistuksen tehostamiseen. Toki voi käyttää ilmankin :) Mulla on jo yksi tällainen purkki, joten tää menee arvontapinoon.


CHRISTOPHE ROBIN CLEANSING VOLUMIZING PASTE - 7,84€ / 40ML - LINKKI
Tämä on aika jännä tuote, puhdistava ja volyymia tuova paste-tyyppinen aine. Sisältää rhassoul-savea ja ruusu-uutteita. Täysikokoinen 250ml purkki maksaa 49,95€, ja tämä jää ilman muuta itselle kokeiluun! Tuote on 85% luonnonmukaisista aineista, eikä sisällä parabeeneja tai väriaineita. Tuotetta otetaan ruokalusikallinen, hierotaan käsissä ja sitten hiuksiin ja hierotaan niin kauan kunnes tuote muuttuu vaahtoiseksi. Lisätään hieman vettä, hierotaan lisää ja sitten huuhdotaan pois.


DECLEOR HYDRA FLORAL ANTI-POLLUTION GEL CREAM - 9,74€ / 15ML - LINKKI
Decleor on mulle tuttu merkki vuosien ja taas vuosien takaa, nimittäin kun kävin ekoja kertoja kasvohoidossa noin 16-vuotiaana oli tämä merkki hoitolalla käytössä (ja on edelleen!). Innolla testaan tämänkin tuotteen, kevyttä kosteutusta ja suojelee ihoa saasteilta. Täysikokoinen 50ml tuubi on nyt alennuksessa, hinta 32,45€.




ILLAMASQUA CONTOURING GEL SCULPT 'SILHOUETTE' - 14,73€ / 4G - LINKKI
Kiva saada boksista Illamasquaa, ja tämä tuote vaikuttaa tosi hyvältä myös sävyn puolesta. Tuote on erittäin kerrostettavaa, ja jälki ekalla pyyhkäisyllä on hyvin hentoa. Sävyn nimi on siis Silhouette, ja täysikokoinen 8g tuote kustantaa 29,45€.



HIKARI EYESHADOW QUAD 'TONYA' - 12,71€ - LINKKI
Tätä tuotetta ei löydy LF:n sivuilta, joten hinta ja linkki napattu Hikarin omilta sivuilta (hauska merkinnimi näin suomalaisen suuhun :D). Pigmentti ihastuttaa, samoin sävyt. En ole vielä sen enempää ehtinyt kokeilemaan.


Joukossa oli vielä LF:n synttärilahjana tilaajille lisää unicorn vibeja tuova pikkusivellin luomivärin pakkaamiseen luomelle. Siveltimen varsi muistuttaa yksisarvisen sarvea, ja harjasosa on turkoosi kuten laatikko ja tikkarikin. Hintaa tuolle siveltimelle en löytänyt. Myöskään kuvaa ei ole, sillä löysin siveltimen vasta äsken laatikon pohjalta kun menin uudelleen etsimään..


Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on tässä boksissa pyöristettynä 56€. Rahoilleen sai siis rutkasti vastinetta, ja pidin tuotteista tosi paljon! Ainoa mikä ei ihan iskenyt oli tuo Eve Lomin putsari, kun se jo löytyy valmiina kokoelmasta.

Mitäs piditte?

6 kommenttia:

  1. Kiva loota. Tuo Eve Lom olisi miellyttänyt mua eniten, sekä Hikari;) Ja miksei muutkin, kun merkit on ainakin mulle melko vieraita, en ole käyttänyt niiden tuotteita.
    Messuilla nähdään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi luomiväripaletti oli kyllä kiva :) ja putsarit, jos mulla ei olis ollut tuota jo ennestään.
      Kohta messuillaan <3

      Poista
  2. Samaa mieltä tuosta Ellestä. Ehdottomasti parhaita ulkolaisia lehtiä ovat Glamour ja Allure, niissä on oikeasti jotain luettavaakin, ei vain mainoksia.

    VastaaPoista
  3. Hehheh, mä taas tykkään tosta Englannin Ellestä :D Tykkään kattoa muotikuvia ja mallien meikkejä ja kampauksia. Vaatteet on kyllä ihan ufoja siinä lehdessä, enkä ehkä tykkää luurangon laihoista ja ilmeettömistä malleistakaan. Luen "päähaastattelun", siinäpä se. En kyllä ostais ko. lehteä jollei tulis LF:n bb:n mukana :) Mä pidin yli kaiken tästä boksista, oli tähän mennessä tän vuoden paras boksi <3 Vaikka en luultavasti osaa käyttää Illamasquan puikkoa, Decleorin voide ei nappaa, (mul oli joulukalenteri viime vuonna ja sain tuotteista ähkyn!!!!) Robinin tuote on outo ja Hikarin värit perusvärejä. MUTTA juurikin siksi varmaan pidin boksista, koska tuotteet oli mun mielestä aika luksusmaisia <3

    VastaaPoista