tiistai 14. marraskuuta 2017

Bette Box - Marraskuu '17



Heippa! Käydään tänään marraskuun Bette Boxiin kiinni, joka saapui tässä kuussa vähän myöhemmin kuin yleensä, viime viikolla jonain päivänä.
Boxin teema oli "Valmistaudu juhlakauteen" ja kyllähän tuotteet sitä aika pitkälti noudattivatkin.



Edelliset Bette-postaukset löydät tunnisteen alta joka löytyy postauksen lopusta. Ja niin, koodilla ISADORA20 saa Sokokselta tilatessa -10% kaikista Isadoran peite- ja meikkivoiteista! Tarjous on voimassa tämän kuun loppuun, 30.11 asti.


NOVEXPERT LA CREME REPULP - 10ML / N.10€ - LINKKI
Tämä tuote tuli pitkäaikaistilaajan lahjana, ja olikin tosi mieluinen koska tykkään kokeilla kovasti eri kosteusvoiteita ja ihonhoitotuotteita noin yleensäkin. Tämä tuoksui ihanalle! Voide sisältää trendikästä hyaluronihappoa ja on iholla kevyt mutta silti kosteuttavan tuntuinen. Tältä merkiltä olen joskus saanut testerin jostain seerumista mutten kuollaksenikaan muista mitä mieltä siitä olin.

ELIE SAAB L'EAU COUTURE - TUOTENÄYTE
Aivan ihana tuoksu, yllätti todella positiivisesti sillä en ole juurikaan Elie Saabin tuoksuja kokeillut tai niihin tutustunut. Alkutuoksuna tässä on manteli (green almond), keskellä appelsiininkukka ja pohjalla vanilja, ja kyllä tästä ainakin vaniljan erottaa! Pohdin vakavasti tämän ostamista täysikokoisena.


SIMPLE MICELLAR CLEANSING WIPES - 3,75€ - LINKKI
Simple rantautui Citymarketteihin kesän lopussa, ja olenkin ostanut merkiltä miselliveden joka toistaiseksi odottelee vielä testausvuoroaan. Käytän tällaisia puhdistusliinoja lähinnä swatchien pyyhkimiseen iholta ja meikkijäämien poistamiseen kylpyhuoneen lavuaarista (random, I know) mutta näille on aina käyttöä! Käyttökokemuksia ei siis vielä ole mutta mulle tuoksu on näissä tärkeä, eikä se saa olla liian voimakas ja luulen että tämä ei tuoksu voimakkaasti kun kyseessä on Kind to Skin- eli hellän ihon tuote.




LUMENE NORDIC SEDUCTIOM HUULIPUNA '18 KESÄKIMPPU' - 18,90€ - LINKKI
Sain tämän siis sävyssä 18 Kesäkimppu, joka on aika geneerinen tummanpuoleinen punainen. Täydellinen kyllä syksyyn ja talveen! Pigmenttiäkin tuntui olevan mukavasti ja tuoksu aika lailla parempi kun vanhoissa Lumenen punissa.


ISADORA NATURAL MATT MEIKKIVOIDE - 20ML / 12.50€ - LINKKI
Isadoran meikkivoide tuli passelissa sävyssä 10 Matt Porcelain, ja kiva päästä tätä kokeilemaan! Vielä en ole ehtinyt, mutta tämä lupaa olla puolipeittävä, matan pinnan jättävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Tuote on öljytön. Täysikokoisen tuotteen (35ml) hinta on 21,90€ joten tämän suht hyvänkokoisen samplen hinta laskettu siitä.

MANNA KADAR GLO ILLUMINATOR HOHDEVOIDE - N. 24,90€ - LINKKI
Tämä tuote tuli jo minikokoisena jostain boksista ja sekin on vielä käyttämättä, joten tämä tuote lähtee eteenpäin. Tässä on melko maltillinen hohto, ja tätä voi käyttää niin primerina, meikkivoiteen joukossa kuin nestemäisenä korostustuotteena kasvojen korkeisiin kohtiin. Tuotteen (joka oli boksissa täysikokoinen, plussaa siitä!) hinta dollareissa on $29.90 ja eurohinta laskettu sen mukaan.



Sellainen Bette Box! Oli kyllä hyvä boksi mun mielestä, ainoastaan Manna Kadar jatkaa matkaansa muualle. Boksin tuotteiden yhteenlaskettu hinta on pitkäaikaistilaajalahjan mukaanotettuna n. 70€, eli todella hyvä hintaansa nähden. 
Hyvä Betten tiimi, keep up the good work!

6 kommenttia:

  1. Vitsit toi sun saaman punan sävy on nätti, kivempi kuin se minkä mä itse sain :-D

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä huippu boksi <3 Mulla jäi alunperin kaikki tuotteet käyttöön, mutta nyt muutaman päivän kokemuksella Isadoran meikkivoide on liian peittävä ja matta mulle. Mä tykkään enemmän heleämmästä naamasta ja peitettävää ei ole kovin paljoa :) Mä sain saman Lumenen huulipunan ku sä, ja se onkin ihanan neutraali, mutta tarpeeksi näyttävä väri esimerkiksi töihin. Mä oon lukenu nyt muutaman postauksen tästä boksista ja oonko mä ainoa, joka on saanut ikuisuustilaajalahjana Novexpertin miselliveden??! En kyllä valita pätkääkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivesi olis kelvannut mullekin! En oo vielä ehtinyt kokeilemaan tuota meikkivoidetta, mutta matta ja peittävä kuulostaa mulle just hyvältä.

      Poista
  3. Tää oli ihan huippuboksi! Meikkivoide oli todella hyvä ja mun mielestä enemmänkin peittävä kuin puolipeittävä. Sain huulipunan samassa sävyssä kuin säkin ja toi on kyllä ihana syys- ja talvipuna<3

    VastaaPoista