perjantai 14. syyskuuta 2018

Boxycharm - Heinäkuu '18




Heipparallaa!
Heinäkuun Boxy saapui jo ajat sitten, mutten muistanut tehdä postausta aiheesta aikaisemmin. Joten laitetaan se nyt ulos, ennen elokuun paketin esittelyä (josta olen jo luonnoksiin postauksen kirjoitellut).

Lisätiedot Boxycharmin tilaamisesta jne löytyy vanhemmista postauksista, napsauttamalla postauksen lopussa olevaa Boxycharm-tunnistetta.



Heinäkuun teema oli Roadtrippin' ja tuotteet olivat käytännöllisiä ja käyttökelpoisia, ja käteviä ottaa myös matkalle mukaan vaikkapa festareille. Bokseissa on aina muutama vaihtoehtoinen tuote, jokainen tilaaja saa jommankumman ja näin boksien välillä on pientä vaihtelua. Tässä kuussa esimerkiksi vaihtoehtoisina tuotteita oli kasvonaamio ja silmänympärysvoide, joista sain onneksi sen mieluisemman!



TARTE READY, SET, RADIANT SKIN MIST
Tämä Tarten kasvosuihke oli kiva yllätys, tuote on täysikokoinen ja ovh on $25. Tehoaineina tässä on muunmuassa kurkkua ja tämän pitäisi tuoda kasvoille luonnollista hehkua. Tätä voi käyttää meikin alla, päällä tai esimerkiksi ihonhoitorutiinin osana. Tartea saa kätevästi ostettua merkin omilta sivuilta josta postitetaan suoraan Suomeen.



NOTE LUMINOUS SILK COMPACT BLUSHER
Tämä on mulle ihan uusi merkki, en ole koskaan kuullutkaan. Tästä sain kokeiltavaksi poskipunan sävyssä Desert Rose. Koostumus sisältää arganöljyä ja pakkaus sisältää peilin ja pienen, täysin turhan siveltimen. Tässä on poskipunalle sopiva, ei liian vahva pigmentti ja sävy on kaunis, hieman terrakottaa muistuttava. Tämän täysikokoisen poskipunan ovh-hinta on $11.99 eli hinnalla ei ole pilattu. Merkin omilta UK-sivuilta saa tilattua suoraan Suomeen.






DR. BRANDT NO MORE BAGGAGE NEEDLES NO MORE EYE DE-BUFFING GEL
Tämä oli tosiaan se vaihtoehtoinen tuote, ja otin mielelläni tämän sen kasvonaamion sijaan. Dr. Brandt on kiinnostava merkki, ja heidän tuotteensa ovat kyllä erinomaisia lupauksia täynnä. Olen käyttänyt tätä muutaman kerran ja se tuntuu kyllä ns. napakoittavan silmänalusia, mutta kosteutustehot ovat olemattomat joten käytän siksi mieluummin hieman kosteuspitoisempia sy-voiteita. Päiväkäyttöön tämä on ihan ok. Tämä on täysikokoinen tuubi ja sen hinta on melko suolaiset $42. Kicks myy joitakin merkin tuotteita, mutta tätä kyseistä sy-voidetta saa Eleveniltä suoraan Suomeen tilattua, eurohinta on 39,20€.

CHELLA TANTALIZING TAUPE EYEBROW CREAM
Taas ainakin minulle ihan uusi merkki, mutta tuote on kiinnostava. Konsepti on hieman kuin Benefitin KaBrow-kulmatuotteessa, eli tässä on ns. sisäänrakennettuna tuo itse pomade ja mukana tulee ripsivärin tavoin siihen sopiva sivellin. Kuulostaa kätevältä, ja mielelläni tämän vastaanotin koska en ole käyttänyt kulmakarvapomadea aikoihin ja haluan sitä pitkästä aikaa kokeilla. Merkin tuotteita saa vain heidän omilta sivuiltaan, jotka eivät kirjoitushetkellä ikävä kyllä toimi enkä pääse katsomaan toimittavatko Suomeen. Tämän täysikokoisen tuotteen hinta on $26.

WANDER BEAUTY UNLASHED VOLUME&CURL MASCARA
Tykkään kovasti kokeilla erilaisia ripsivärejä ja mulla on (kaikista suosituksista huolimatta) parikymmentä ripsiväriä auki samaan aikaan. En muuten osta lainkaan ajatusta siitä että ripsiväri pitäisi heittää menemään muutaman kuukauden jälkeen - laitan ne roskiin jos koostumus muuttuu, haju muuttuu tai tulee jotain reaktioita tuotetta käyttäessä. But that's just me ja jokainen tekee niinkuin tekee. En huomannut tämän ripsivärin olevan mitenkään mullistava ainakaan omissa ripsissä, mutta ihan arkikäyttöön sopiva perusripsari. Tämä on suhteellisen hintava ripsiväriksi (niinkuin selektiivisen puolen usein ovat), maksaa $24. Merkin muutkin tuotteet ovat mielestänu selvästi selektiivisen puolella. Wander Beautyn tuotteet ovat eläinkokeettomia. Tuotetta saanee tilattua Shipiton avustuksella.


Tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli tällä kertaa 129 dollaria, eli yli 5-kertaisesti yli boksin hinnan. Boxy on kyllä bokseista paras! Suosittelen lämpimästi jokaiselle.

2 kommenttia:

  1. Sain tuon Tarten tilalla Crown paletin ja se oli ihna.Halusin alunperin Tarten,mutta ihastuin palettiin niin,että muutin mieleni:) Ei toi Dr Brandt kosteutakaan kaipa se on jonkun sortin taikatuote napakoittamaan.Mielelläni itsekin sen otin testiin.Elokuun boxi ei sitten ollutkaan näin mieluinen!Ainakaan mun variantit.Laita pian postaus ulos,jänskättää mitä sä sait elokuun boxista:)

    VastaaPoista