tiistai 25. syyskuuta 2018

Essence-shoppailua + muutama Flormar myös!


Heippa!
Ja mukavaa alkanutta viikkoa, toivottavasti viikonloppu oli antoisa ja saitte akkuja ladattua.
Kävin viime viikolla Tokmannilla pyörähtämässä ja siellä oli kerrankin Essence-hylly ihan täynnä, joten nappasin muutaman jutun mukaan, ja eksyipä ostoskoriin myös pari Flormarin tuotetta. Flormarin tuotteita en ole tätä ennen edes kokeillut, vaikka olen merkistä kyllä kuullut. Mikä on teidän suosikkituote tuolta merkiltä?


Olen tätä Tropical Hand Moussea halunnut kokeilla jo ikuisuuden, ja nyt sitä vihdoin löytyi avaamaton kappale jonka nappasin heti mukaan. Olisi varmaan pitänyt hamstrata useampi pullo - tämä on nimittäin aivan ihana tuote johon rakastuin heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tuoksuu hyvältä, tuntuu hyvältä, kosteuttaa ja bonuksena kivan erilainen tuo vaahtomainen koostumus. Ja hinta tietysti hymyilyttää; maksoin tästä 3,09€.

Sama juttu You Better Work Gym-proof Primer-meikinalusvoiteen kanssa - olen lukenut hyviä arvosteluja tästä ja nyt sitä oli jäljellä, niin tottakai hankin tämän testattavaksi! Tätä postausta kirjoittaessa olen kokeillut tätä kerran (laitoin aamulla, ja nyt on aamupäivä menossa) ja ainakin toistaiseksi kaikki hyvin, meikki levittyi kohtuullisesti ja pinnasta tuli kaunis. Tuotelupaushan sisältää maininnan kuntosalikestävyydestä - eli pieni naaman kiiltäminen ei pitäisi olla ongelma. Koostumus oli aika kiva, ei liian paksua muttei liruakaan. Tuoksua ei juurikaan ollut, ja väri oli pastellinen sininen. Tämän hinta oli 4,39€.


oikealla vaalein puoli, keskellä tummin ja reunalla tumman ja vaalean yhdistelmä.



#Insta Perfect meikkivoide on käsittääkseni aika tuore uutuus Essencelta, ja lupaa täydellistä peittoa ja kestävyyttä, myös vedenkestävyyttä. Olen varovaisen optimistinen - en ole oikein Essencelta löytänyt sellaista meikkivoidetta joka ruksisi kaikki ne kohdat jota meikkivoiteelta toivon. Esimerkiksi monen suosikki Camouflage ei vaan kestä mun iholla kauniina, vaikka mitä tekisin. Tekee kyllä alkuun kauniin ja tasaisen pinnan, mutta ei vaan kulu kovin kivasti. Tätä postausta kirjoittaessa naamalta löytyy juuri tämä meikkivoide - katsotaan miten tämä kehittyy päivän mittaan. Levittyi kyllä melko helposti ja yhdessä tuon Flormarin puuterin kanssa pinnasta tuli tasainen ja kaunis. Kovin paljoa tätä ei tarvitse kerralla, pigmenttiä siis löytyy. Sävyjä on useampi, ja tämä 10 on niistä kaikkein vaalein. Meikkivoiteen hinta oli 5,59€.

Kuten sanottu, Flormarin tuotteet on jääneet aika tuntemattomaksi, ja nyt kun Essence-hyllyn vieressä ollut Flormarin hylly oli myöskin täynnä niin napsin sieltä pari juttua mukaan. Tämä Pressed Powder (väri vaalein mitä löytyi), siis kivipuuteri, on meikkituote jota käytän jossain muodossa aina kun meikkaan; useimmin puuteroin meikkivoiteen jälkeen koko naaman jotta muut puuterituotteet levittyvät kauniisti ja vähemmällä vaivalla. Myös tätä tuotetta testaan ensimmäistä kertaa nyt kun tätä kirjoitan, ja seurailen miten tilanne kehittyy. Ensivaikutelma oli kuitenkin hyvä, ja vaalein tarjolla ollut sävy sopi mun ihonsävyyn erinomaisesti. Puuterin hinta oli 6,95€. Flormarin tuotteet ovat Essenceen verrattuna selkeästi muutaman euron kalliimpia.

Tämä Wanted: Sunset Dreams Fading Bronzer-aurinkopuuteri oli aleostos - hintalapussa oli 2,20€ ja sävyt tuntuivat ihan käyttiksille näinkin vaalealle iholle. Tuo tummin puoli on aika neutraali sävyltään, ei missään nimessä punapohjainen. Tätä olen vasta swatchannut, swatch-kuva löytyy tuosta yläpuolelta. Sen laadusta ei tarvitse puhua..





Instant Volume Boost-ripsiväri huuteli minua Essencen hyllyltä, ja nappasin sen mukaan kokeiluun kun en muistaakseni tätä ollut ennen testannut. Harja on suht mukavan kokoinen (ei liian muhku), joskin massaa tulee harjan mukana paljon. Asia korjaantunee kun ripsiväri on vähän aiikaa auki ja massa aavistuksen kuivuu. Nätit, arkeensopivat ripset sain aikaan kahdella kerroksella ilman ripsiväriprimeria. Tämän hinta oli 3,69€.

Näiden ostosten lisäksi nappasin kokeiluun pari kulmatuotetta, yhden molemmilta merkeiltä. Vasen puoli on Flormaria, ihan normaali tummanruskea Styler Eyebrow Pencil ja oikealta löytyy kiinnostava tuote - tuotelupauksen mukaan kynämuodossa oleva, vedenkestävä Superlast Waterproof Eyebrow Pomade Pencil. Ajattelin ensin että tämä on tosi pehmeä ja puolet kynästä kuluu kun sillä tekee kulmat, mutta yllätyksekseni tämä olikin melko samanlainen kuin Flormarin, ei siis liian pehmeä. Potentiaalia on! Vielä en ole kokeillut käytännössä kumpaakaan kun yritän käyttää Lumenen kulmakynän ensin pois. Väri on molemmissa melkein identtinen (Flormar sävy 403 Chocolate ja Essence 20 Brown). Flormarin kynän hinta oli 3,95€ ja Essencen 2,49€,


2 kommenttia:

  1. Paljon tulee töissä käytettyä pelkäsään primereitä ovat juuri sopivan kevyitä ja samalla peittäviä. Hyvä jos mukana on vielä aurinkosuoja. Löysin juuri tänne tulin ja jäin. :-) Tervetuloa käymään blogissani. ~Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, ja kiva kun löysit tänne, mitä lämpimimmin tervetuloa <3
      Primereissa on kyllä kätevää olla tuo SPF niin ei tarvitse erillistä tuotetta. Tulossa on postaus suosikkiprimereistani, jos siitä löytyisi vaikka sinulle uusia tuotevinkkejä!

      Poista