sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Ostoskorillinen korealaista kosmetiikkaa - K-Beauty Haul osa 3


Heippa! Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu. Tilailin Koreasta ihonhoitojuttuja jo jokin aika sitten ja olen nyt ehtinyt niitä kokeilemaan ja ajattelin jakaa tämän tilauksen tuotteineen teidän kanssa.

Tilasin tälläkin kertaa tuotteet eBaysta, f2plus1-nimiseltä myyjältä jolta olen tilannut monta kertaa aiemminkin. Tuotteilla on ilmaiset postikulut ja ne tulevat nopeasti, ja myyjällä on tosi runsas valikoima. Laitan hinnat nyt euromääräisinä jotta saatte ideaa siitä mitä olen tuotteista maksanut.


LADOR PERFECT FILL-UP PROTEIN HAIR AMPOULE
Olen tykästynyt näihin hiusta hoitaviin ampulleihin, hiukset tulevat ihanan silkkisiksi. Nämä nimenomaiset toimivat niin että kaadoin noin puolet putelin sisällöstä kädelle, sekoitin hieman veden kanssa, hieroin kädet yhteen ja levitin hiuksiin (lähinnä pituuksiin). Annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia (voi antaa hyvin olla kauemminkin) ja huuhtelin pois. Käytin siis ihan normaalin hoitoaineen tavoin. Nämä nimenomaiset Ladorin ampullit hoitivat hommansa hyvin, mutta seuraavaksi taidan kokeilla jotain muuta merkkiä ihan vaan kokeilemisen ilosta. 3 ampullin setti kustansi 7,34€.

Edgen Magic Hair Pack ja näyte Eyenlipin Collagen Power Lifting Creamista tulivat kaupan päälle, enkä ole niitä vielä ehtinyt kokeillakaan. Tuo hiusmaski kyllä houkuttelee aina takussa ja kuivana pörröisenä olevia hiuksia.




ETUDE HOUSE BERRY DELICIOU LIP JAM TREATMENT 'STRAWBERRY JAM'
Mulla oli tosi isot odotukset tän suhteen, että olis superkosteuttava ja ihanan mansikan tuoksuinen. Tuoksu ja maku kyllä löytyy, mutta pitkäkestoinen kosteutus on jäänyt toteutumatta. Tuntuu että kestää huulilla noin 5 minuuttia ja sitten joutuu taas lisätä, eikä tunnu kuivia huulia juurikaan kosteuttavan. Pidän tätä keittiössä (mulla on joka huoneessa oma huulirasva) ja yritän käyttää toki pois. Tämän hinta oli 6,95€.

PRRETI HONEY&BERRY SLEEPING MASK
Tämä merkki on mulle ihan tuntematon, mutta edullinen hinta (5,93€) ja lupaus hunajan ja marjojen yhteistuoksusta houkutti. Tämä ei kuitenkaan tuoksu ollenkaan marjoilta, vaan pelkältä hunajalta joka ei itseasiassa mun nenään ole kovin miellyttävä tuoksu. Yönaamiona tämä toimii ihan passelisti, kosteututehoja löytyy ja imeytyy vikkelään. Ei kuitenkaan mun lemppari sleeping mask tämä.





ETUDE HOUSE PINK VITAL WATER SPECIAL TRIAL KIT
Nämä kokeilupakkaikset on kivoja ja hinta on kohdallaan - tämä setti kustansi 6,16€ ja pitää sisällään matkakokoiset tonerin, emulsion, seerumin ja itse kosteusvoiteen. Näistä käyttää hyvin noin 5-7 kertaa ja siinähän ehtii mielipiteen varsin passelisti muodostaa, näin ainakin itsellä. Lisäksi 'pink vital water' kuulosti erittäin houkuttelevalta.

ETUDE HOUSE HONEY CERA SKIN CARE 4 KIT
Sama homma kuin edellisessä, hinta-laatusuhde on erinomainen, sillä tämä kokeilusetti maksoi vaivaiset 4,65€ ja pitää sisällään emulsion, tonerin, sy-voiteen ja kosteusvoiteen. Ei pahaa sanottavaa kummastakaan setistä, hoitavat hommansa (ainakin kesällä kun iho ei ole ihan sahara-laatuinen) ja mahtuvat pieneen tilaan, kätevää matkaillessa.



SEANTREE NEW HEART CAPSULE ALL IN ONE TREATMENT
Tämä oli ostoksista ehdottomasti suosikkini! Luin tästä ekan kerran Virven blogista, ja ihastuin pullon söpöön ulkomuotoon ja sisällä oleviin sydämiin (jotka ulospumpattaessa sekoittuvat itse aineeseen) ja kokeiltuani tätä, olen sen jälkeen palannut tämän pariin lähes joka päivä. Tuote lupaa olla nimensä mukaisesti all in one - eli kasvoille ei periaatteessa tarvitse kerrostaa kaikkea tonerista lähtien vaan tämä 1 tuote riittää. Minulla on tapana kyllä pistää jokin toner tai seerumi pohjalle, sitten sy-voide ja tämä kaiken päälle. Ollut ihana nyt kesällä kun oli niin kuuma ja naama hikosi heti pois, mutta pientä kosteutta piti kuitenkin iholle saada. Tuoksuu myös hyvältä ja imeytyy nopeasti. Jos sulla ei vielä ole tätä, niin go get it! Etenkin jos haluat tehdä ihonhoidosta helppoa ja nopeaa, tämä on sinun tuotteesi. Sopii niin meikin alle kuin esimerkiksi yökäyttöön (jos on todella kuiva iho niin käyttäisin öisin jotakin paksumpaa kyllä). Pullo on ihan huikaisevan iso (130ml) ja kestää varmaan eliniän. Kustannus 14,23€.


3W CLINIC HORSE OIL EYE CREAM 
Horse Oil tehoaineena kuulosti etukäteen hieman etovalta, ja nimi tulee juuri sieltä mistä tuotekin tulee - nimittäin hevosen rasvasta tuotettavaa öljyä joka on hyväksi ongelmaiholle (palovammat, ekseema ym), ja auttaa myös pitämään kosteutta ihon sisuksissa. Ennen kuin joku ällööntyy hevosöljystä ja siitä mistä se tulee - muunmuassa lanoliini saadaan lampaan rasvasta ja gelatiini sian ja naudan nahasta, luuytimistä, suolesta ja jänteistä pitkään keittämällä. Anywhoo, ensimmäisenä tässä tuotteessa kun sen boksista nostin oli sen koko - voidetta on tuubissa 40ml! Saman verran kuin esimerkiksi meikkivoidetta usein pullossa :D Tämä siis ainakin riittänee ihan äidiltä tyttärelle (tosin shelf life saattaa tulla tässä vastaan..). Tuotteena tämä hoitaa hommansa moitteetta, ei ole se kaikista kosteuttavin mutta päiväkäyttöön varsin ok. Voide on tuoksutonta ja väritöntä (tai siis valkoista) eikä tuo mitään mielikuvia hevosista tai sen rasvoista. Hinta oli vaivaiset 3,76€.



ELIZAVECCA MILKY PIGGY HELL-PORE PERFECT WINE SPARKLING PEELING PAD
Tykästyin Pixin Glow Tonicin ja Kicksin vastaavan tuotteen jäljiltä näihin kuoriviin kasvovesiin, ja halusin kokeilla näitä versioita jossa aine on jo imeytetty pumpulilappuun. Tässä pakkauksessa on 30 lappua, jotka on kirkkaan pinkin värisiä (added bonus!).  Näitä en ole vielä ehtinyt kokeilla kun Mario Badescun Glycolic Acid Toner pitää käyttää ensin pois. Näiden lappujen hinta oli 14,55€ ja ne tulivat tukevassa muovipurkissa.


Mitäs piditte ostoksista, onko joukossa tuttuja tuotteita tai jotain mitä haluaisit erityisesti kokeilla? 
Tilauksen loppusumma oli siis 63,57€ joka ei kyllä mielestäni ole paljon mitään näin monesta, hyvälaatuisesta ja toimivasta tuotteesta. Paketti ei muistaakseni jäänyt tullin haltuun.

2 kommenttia:

  1. Eikä miten söpö tuo Heart Capsule, kiva kuulla, että se oli myös tuotteena hyvä. ^_^

    VastaaPoista