perjantai 16. marraskuuta 2018

Bette Box - Marraskuu '18





*** Boksi saatu veloituksetta blogiyhteistyönä / linkit eivät ole affiliate-linkkejä

Moikka!

Kaikki ovat varmaan saaneet jo oman Bette Boxinsa marraskuun osalta ja monessa blogissa se onkin jo esitelty, mutta tottakai allekirjoittanut tunkee omat ruokailuvälineensä soppakattilaan myös. Boksi on tosiaankin saatu veloituksetta blogiyhteistyönä, mutta kirjoitan postaukset täysin omaehtoisesti, ja koska olen tällainen kuukausibokseilija niin miksipä en suosisi suomalaista ja kirjoittaisi myös tästä! Bette on parantanut viime kuukausina paljon entisestä, ja se on huippu juttu se.
Ja hei, hurraa-huuto sille ettei boksissa ole Manna Kadaria, hammastahnaa, deodoranttia tai tamponeja! Tosin dödöt on mulle ihan ookoo, koska unohdan aina ostaa niitä kaupasta ja silloinkin vaan strictly niitä mitkä on tuttuja.

Marraskuun boksin teemana oli tietysti pikkujoulukauteen valmistautuminen, ja tuotteita löytyi ihonhoidosta meikkeihin. 5/6 tuotteista oli täysikokoisia, ja yksi näytekokoinenkin oli sen verran hyvänkokoinen että saa kunnolla testailtua. Tuotteiden yhteissumma oli siinä 42€ paikkeilla, jos laskutaitoni ei ihan ruosteessa ole.


Ekana tuotteena boksista nappasin Eyluren Volume no 100-ripset. Näissä on liima mukana, ja ne näyttävät kivan kevyiltä ja luonnollisilta. Käytän irtoripsiä ehkä kerran vuosikymmenessä, mutta hyvähän niitä on olla olemassa jos äkkiä tuleekin joku mieliteko ne silmiinsä räpeltää. Näiden hinta on siinä 10€ paikkeilla, ja saatavuus on hyvä, melkein kaikista tavarataloista ja kauneusmyymälöistä näitä saa.




Neutrogena on merkkinä tuttu vuoooosien takaa, mulla oli joku mikromuovia sisältänyt kasvokuorinta ehkä noin 10 vuotta sitten. Tämä kuitenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta - finnejä neljässä tunnissa kuivattava/kadottava täsmäase (Rapid Treatment Gel). Tuli mieleen Lieracin finnimönjä, mutta siis voidemaisessa muodossa nähtävästi. Mulle on tullut viime aikoina kipeitä mollukoita yhtäkkiä keskelle naamaa, joten tämä testataan käytännössä heti seuraavalla kerralla kun kutsumaton vieras naamasta pullahtaa. Myös tämän saatavuus on hyvä, Neutrogenaa myyvät päivittäistavarakaupat ja apteekit. Hinta on siinä 7€ / 15ml tienoilla.

Ziajan Acai Berry-sarjan kasvo- ja kaulavoide iski heti - viime boksissa tuli saman sarjan kuorinta ja haikailin silloin muiden sarjan tuotteiden perään. No nyt sellaista saa sitten testailla. Joskin olen melko varma että kaulan rasvailu jää tekemättä... Bad me, tiedän että pitäisi. Ziajalla on paljon hyviä tuotteita, joten odotukset ovat korkealla. Ziajaa myy Sokos ja Hehku-myymälät, ja tämä 50ml tuubi kustantaa noin 10€.


Betten mukana tulee usein tuoksunäytteitä ja minä pidän niistä kovasti, ja olenpa löytänyt muutamia suosikkituoksujani juuri tätä kautta. Nyt mukana oli Policen Legendary Scent EdP ja olin yllättynyt. Tykkäsin tästä nimittäin (historiaa mulla ei Policen tuoksujen kanssa ole, ainakaan positiivista) yllättävän paljon ja se jäi kummittelemaan mieleen, pitää ehdottomasti testata toistamiseen. Vaikka kyseessä on naisten tuoksu, on siinä runsaasti myös maskuliinisuutta ja mausteisuutta. Pohjanuotteina vaniljaa, kashmiria ja patsulia, keskellä erilaisia kukkia kuten ruusua (yh..mee no likey), magnoliaa, jasmiinia ja appelsiininkukkaa, ja alkutuoksuna bergamottia sekä musta- ja punaviinimarjaa. Merkin tuoksut eivät ole hinnalla pilattuja - Sokoksen nettikaupasta tätä saa 30ml pullossa hintaan 25,90€. I'm intrigued.

Clarinsin Lip Perfector on ennestään tuttu tuote, en vaan kuollaksenikaan tiedä mihin olen ne kaikki hävittänyt mitä mulla oli :D Tämä on sävyssä 01, tuoksuu vaniljalle ja tuo huulille kosteuttavaa kiiltoa ja pientä pigmenttiä. Arkikäyttöön siis etenkin talvella hyvä kun huulien kosteutus (ainakin täällä päässä) on prioriteeteissa korkealla.


Viimeisinä boksin pohjalla oli kaksi geelinaamiota, toinen silmänalusille ja toinen kasvoille. Molemmissa kultahippusia ja kullanhohtoinen väri. Olen tätä Naturelin Hydrogel Gold Face Maskia jo kerran kokeillut enkä ollut ihan vakuuttunut - tuntui että iho kiristeli sen jälkeen tarpeettomasti. Eye patcheja sen sijaan en ole kokeillut ja ne onkin vuorossa asap.
Naturelia myy muunmuassa Kauneutta.com sekä esimerkiksi Tokmanni ja Kärkkäinen. Kasvonaamiolla hintaa on noin 4,95€, eye patcheilla 3,50€.


Semmoinen marraskuun boksi, mielestäni upposi annettuun teemaan ihan hyvin (tuotteita joilla valmistautua pikkujouluihin ennen meikin tekoa, sekä tietysti nuo tekoripset) ja tuotteet olivat kivoja ja monipuolisia. Omaan käyttöön näistä jää kasvonaamiota lukuunottamatta kaikki, ja se on ihan hyvä saavutus entisiä bokseja ajatellen.
Niistä puheeollen, tunnisteella Bettebox näet edellisiä postauksia aiheesta. Oman Bettesi voit tilata tästä linkistä, hinnat vaihtelevat hieman sen mukaan maksatko boksista joka kuukausi vaiko useita kuukausia etukäteen.

Onko monet pikkujoulut tiedossa, rakkaat lukijat?

2 kommenttia:

  1. Tuota Clarinsin Lip Perfectoria on tullut elämän aikana käytettyä aika monta tuubillista :D Hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullakin on sitä ollut ennen, en tiedä mihin oon hukannut edelliset yksilöt :D

      Poista