keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Ostoksia ennen Black Fridayta!

Huos, tuli tehtyä aika kasa hankintoja jo reilusti ennen Black Fridayta (joskin myös perjantaina tilauksia lähti useampaan paikkaan.. joululahjoja itselle you know) ja ajattelin että esittelen ne nyt täällä blogissakin, kun tykkäätte näitä postauksia selkeästi lukea.

Ostoksia on pääasiassa Kicksilta, mutta löytöjä on myös Tokmannilta Essencen merkeissä sekä yksi juttu Bodyshopista. Laitan hinnat tuotteiden oheen, poikkeuksena tuo Bodyshopin tuote jonka hintaa en muista millään. Kyseessä oli kuitenkin juuri ennen Black Fridayta ostettu tuote, ja jotakin alennusta sen kanssa tuli.




Anastasia Beverly Hills Sultry palette oli ostoslistalle heti sen ilmestyttyä. Taloustilanne myöhensi ostotapahtumaa, mutta viimein sain sen myös itselleni! Nyt mulla on koko sarja Modern Renaissancesta eteenpäin, sekä lisänä vanhempaa sarjaa oleva Self-Made. Hinta Kicksilla 57,40€.

Urban Decayn Naked-sarjan uutuus Cherry löysi myös tiensä ostoslistalleni, ja sitä kautta ostoskoriin ja sieltä kotiin asti. Tässä, kuten Sultryssa, on ihan ihanat sävyt, käyttökelpoiset niin arkeen kuin juhlaan. Suuret pahoittelut muuten sisäkuvien puutteesta, en tiedä mikä aivopieru kävi ja otin kuvat vaan ulkopuolelta.. Cherry-paletin hinta Kicksilla on 55,06€.


Originsin tuotteet ovat kiinnostaneet viime aikoina löydettyäni muutaman hyvän tuotteen, joten tilasin tämän Willowherb-sarjan Original Skin Regimen-setin (Willowherb on muuten suomeksi arkisesti horsma) joka kustansi Kicksilla 33€. Mukana on ihana ja toimiva matkakokoinen Makeup Removing Jelly, täysikokoinen Matte Moisturizer-purkki sekä matkakokoiset Skin Renewal Serum sekä Retexturizing Mask with Rose Clay.



Buxomilta mukaan tarttui kaksi huulituotesettiä; Black Tie Tease (45€) jossa yhteensä kuusi huulipunaa/kiiltoa; kaksi Bold Gel Satin Lipstick-huulipunaa (perinteinen hylsyllinen) sävyissä Rebel Rose ja Sinful Cinnamon, kaksi Full-on Plumping-sarjan tuotetta (Polish-kiilto sävyssä Celeste ja Lip Cream-kiilto sävyssä White Russian) sekä Va-Va-Plump Shiny Liquid Lipstick (sävy Honey Do) ja Plumpline Lip Liner (sävy Hush Hush). Punat ja kiillot ovat matkakokoisia, mutta niistähän riittää silti vaikka kuinka pitkälle. Toinen setti, Party All Night sisälsi niinikään matkakokoisia huulikiiltoja, tarkemmin sanoen Full-on Plumping-sarjan tuotteita 8 eri sävyssä sekä Plumpline Lip Linereita neljässä eri sävyssä. Tämän setin hinta oli 68€. Buxomin tuotteet on mun ihan suosikkeja huulikiilloiksi - hyvä tuoksu ja näistä tulee kiva tunne huulille, hieman pistelevä ja viilentävä muttei todellakaan mitenkään liikaa.

Smashboksin matkakokoja sisältävä primer-setti oli mielestäni todellakin hintansa arvoinen; 25,50€:lla sai Primer Water-suihkeen, ikonisen Photo Finish Smooth&Blurin sekä Primerizerin, jota olen halunnut kokeilla ikuisuuden mutten ole sitä ikinä kuitenkaan kotiuttanut. Smashboxin primereista haluaisin kokeilla vielä Primer Oilia - varsinkin näin talvella iho kaipaa kosteutta. Mietin kuitenkin tekeekö tämä ihosta ja meikkipohjasta liian öljyisen? Jos teillä on kokemuksia niin jakakaa ne kommenttikentässä, iso kiitos!

Kicksin omat nestemäisen huulipunan ja siihen sopivan rajauskynän sisältävä pakkaus kustansi 14,50€, ja sävy on todella kaunis nude/vanha roosa jolle varmasti tulee käyttöä.


Viimeisenä, vaellellessani Tokmannilla eksyin (kuten yleensäkin) Essencen hyllyille ja tarkoituksena oli katsoa olisiko tuota ripsiprimeria vielä jäljellä, ja katsoa mitä värejä Colour Boosteista on ylipäänsä tarjolla. Nappasin tuon primerin heti, ja lisäksi pari nudesävyä noista Colour Boosteista. Sitten huomion kiinnitti kynsipuolelta pienet purkit; kynsinauhakuorinta joka sisältää sokeria (ja joka tuoksuu muistaakseni päärynälle!) sekä hyytelömuotoinen Jelly Mask-naamio niinikään kynsinauhoille ja kynsille. Tämä tuoksuu muistaakseni aprikoosilta.
Kuten ehkä muistatte niin olen vannonut geelikynsien perään jo vuodesta 2012, joten kynsienhoitoni käsittää huoltojen lisäksi lähinnä kynsinauhojen kosteutusta. Yleensä käytän kynsinauhaöljyä, mutta tämä vaikutti kiintoisalta ja otankin sen seuraavaksi testiin.
Ripsiprimerin hinta 3,49€, samoin kuin huulipunilla. Kynsituotteet kustansivat 2,89€ / kpl.



Sellaisia pre-Black Friday ostoksia :D Oliko tuttuja tuotteita, tai jokin mikä erityisesti kiinnostaa?
Seuraavaksi katsellaan sitten niitä varsinaisia BF-ostoksia, kunhan paketit joskus minulle saapuvat. En todellakaan pidätä hengitystä näiden kanssa, yrityksillä varmasti on superpaljon paketteja lähetettävänä joten tulevat kun tulevat. Kiva olisi jos ennen joulua kumminkin, mutta katsellaan.

4 kommenttia:

  1. Onpas upeat ostokset. Noissa silmä lepää ruudun tälläkin puolella;)
    Essencen ripsiprimeri on tosi hyvä tuote ja huomattavasti halvempaa kuin esim. Artdecon vastaava, jota käytin vuosikausia. Hyvä, että halvalla saa hyvää(kin) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 oon itsekin tosi tyytyväinen näihin! Riittää kokeiltavaa pitkäksi aikaa, etenkin kun kuusi muutakin kosmetiikkatilausta on tulossa.. ja niistä riittää juttua kyllä täällä blogissakin! Oon tykännyt kovasti L'Orealin siitä Lash Paradise (tai mikä se nyt on) ripsiprimerista, vaikka se kyllä on vähän kalliimpi kuin tää.

      Poista
  2. Hahaa.. "6 muutakin tulossa " .. En siis ole yksin ongelmani kanssa;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu et ollenkaan! Näin loppuvuodesta aina innostuu kun on tämä Black Friday, veronpalautukset ja vielä sitten joulunjälkeiset alet! Oh my.

      Poista