torstai 8. marraskuuta 2018

MAC Patentpolish Lip Pencil - swatchit ja esittely!






Moikka!
Tänään ollaan blogin nimen alkulähteillä ja käydään läpi mun huulimeikkikokoelman osaa, nimittäin MACin Patentpolish-huulipunia. Näitä saa ostettua itselleen muunmuassa Stockmannin ja Sokoksen nettisivuilta, Stockalla hinta on 23,50€ / kpl, samoin Sokoksella. Näitä saa 14 eri sävyssä, ja sävyjen välillä on pieniä koostumuseroja jotka käyn läpi omistamieni sävyjen kohdalla. Sävyjä on Temptalian mukaan ollut myynnissä aikojen saatossa enemmänkin, mutta nämä 14 ainakin ovat Suomen valikoimissa.

Näistä sävyistä kuitenkin kaikkia yhdistää erittäin kiva huulituntuma, ei lainkaan kuiva ja tuntuvat jopa kosteuttavalta, olematta kuitenkaan sävyttäviä huulivoiteita. Mulla on nyt kokoelmassa 6 sävyä, omistin joskus enemmänkin mutta olen myynyt sellaisia sävyjä jotka ei sittenkään mulle sopineet, lähinnä tummempia, melkein violetteja yksilöitä.

Laitan sävyjen yhteyteen Temptalian sivuilta lainatun esittelytekstin kustakin. Swatchit postauksen lopussa.


GO FOR GIRLIE on puhtaasti sävy jota luonnehtisin koralliksi - oranssin ja vaaleanpunaisen suloinen sekoitus. Koostumus on tässä hieman matampi kuin sävyssä Kittenish, mutta ei kuitenkaan todellakaan matta :D Voisi ehkä sanoa että pigmenttiä on enemmän, ja kyseessä ennemmin ihan huulipuna kuin kiilto. "“bright yellow-pink.” It’s a light-medium, yellow-toned pink with no shimmer and a lightly glossy finish"

KITTENISH on selkeästi siis enemmän kiilto kuin puna - tuo huulille punertavaa nudesävyä. Olen muuten suuresti eri mieltä Temptalian kanssa tämän sävyn pigmenttisyydestä; hänen mielestään sävy on peittävä ja yksi parhaista pigmenttisyydeltään.. described as a “mauvey pink.” It’s a softened, muted light-medium pink with neutral-to-cool undertones and a creamy, lightly glossed finish. 


SPONTANEOUS omaa huomattavasti enemmän pigmenttiä kuin Kittenish (sanokoon Temptalia mitä tahansa :D), ja on sitä huomattavasti "mauvempi" ja kylmempi sävyltään. Omaa kuitenkin runsaasti kiiltoa. described as a “soft plum with pearl.” It’s a muted, pinky-mauve with fine, champagne shimmer. This shade had semi-sheer to almost semi-opaque color coverage, but it seemed to be one of the sheerer shades in the range.




FEARLESS on kylmä barbipinkki, hyvä pigmentti ja kaunis kiilto. described as a “deep blue-pink.” It’s a medium-dark, cool-toned pink with blue undertones and a luminous shine. 


LOOK LIVELY on sitten puhtaasti vaaleanruskealta nudelta näyttävä sävy tuossa kynässä, mutta levittyy kuitenkin aavistuksen vaaleanpunaisempana. Sävy on peittävä ja luonnollinen. Tätä sävyä ei muuten löytynyt enää myynnistä, joten sen kuvaus nyt tästä puuttuu.


PATENTPINK on sitten puhtaasti liila, muttei kuitenkaan kirkas sellainen vaan englanniksi kuvailisin sävyä sanalla "muted". Pigmenttiä löytyy ja levittyy hyvin. Tämä on yllättävän käytännöllinen violetiksi punaksi! described as a “washed-out lilac.” It’s a cool-toned, light pink with bluish-gray undertones and a light shine.



Vasemmalta oikealle: Kittenish, Spontaneus, Go For Girlie, Patentpink, Fearless ja Look Lively



Sellaisia kavereita nämä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan mikäli haluat nopean, helpon arkipunan jota on helppo levittää kiireessäkin ja jopa ilman peiliä. Kynää ei tarvitse teroitella tai muuta, kynän alaosasta rullaamalla saa tuotetta enemmän esiin.

Oletko kokeillut?


ps. En tiedä mitä Blogger vammailee näiden fonttien kanssa - en saa niitä mitenkään yhtenäisen kokoisiksi ja samalle fontille. Great apologies siis.

2 kommenttia:

  1. MAC on itselleni aika tuntematon, olen yhden fixing sprayn -käyttänyt, en muuta :D

    Tuo fonttijuttu tulee ainakin itselleni silloin, kun kopioin tekstiä jostain muualta. Jos kirjoitan sen itse, niin tulee ihan normaalisti. Hyvin ärsyttävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis yritäppä kopioida jostain niin huolimatta alkuperäisestä fontista niin se heittää tuohon jotain ihan ihmeellistä (vaikka kirjoitusnäkymässä kaikki näyttää normaalilta).. MACilla on tosi paljon kaikkea kivaa, suosittelen kokeilemaan ainakin huulipunia (myös niitä normeja) ja kasvomeikkituotteita (meikkivoide, puuteri, poskipuana, aurinkopuuteri)!

      Poista