tiistai 11. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri - Luukku nro 11 / Kosmetiikkajoulukalenterien luukut 1-8




Heippa!
Nyt on tullut vuoro Huulipunamanian joulukalenteriluukun avaukselle. Kuten jokaisena joulukuun päivänä ennen jouluaattoa, luukku avautuu aamuisin jossakin osallistuvassa blogissa.
Eilen luukku aukesi Diary of a Shopaholic-blogissa ja huomenna on Jonnan ja Keyword: Loven vuoro.

Teemana piti olla jotain jouluista, ja mikä olisi jouluisempaa kuin joulukalenterit, ja tarkemmin kosmetiikkajoulukalenterit! Mulla on niitä tosiaan huimat 6 kappaletta tänä vuonna; The Body Shop (se isoin), Lumene, Asos, Lookfantastic, Catrice ja Marin mulle henkilökohtaisesti kokoama kosmetiikkaa pullollaan oleva kalenteri. Availen luukkuja Instagram Storyn puolella päivittäin (tai ainakin tarkoitus olisi, jos ei mitään erikoista tapahdu) ja täällä blogissa kolme kertaa, muutaman päivän koonteina kerrallaan. Viimeinen koonti tapahtunee joulun jälkeen, sillä en usko olevani blogin ääressä enää jouluaattona.



Yritän kovasti muistaa oikein sen, mistä mikäkin tuote tuli, mutta varaan muutaman prosentin osuuden siihen että joku tuote vaihtaa paikkaa toisen kanssa. Yritän kyllä kovasti saada ne oikein.
Mikäli päivän tuotteissa on joku värillinen meikkituote, niin laitan päivän tuotteiden kuvan jälkeen kuvan tästä tuotteesta (jotka lainattu muilta sivustoilta) jotta näette minkänäköinen sävy on kyseessä.

Let's get to it!
Ja kuten sanottua, jos seuraat blogia Instagramissa (@huulipunamania , linkki löytyy sivupalkista) niin instastoryista löytyy päivittäin luukusta löytyneet tuotteet. Mikäli jokin päivä jäi näkemättä niin worry not, Huulipunamanian instasivulla löytyvistä kokoelmista (tarkemmin kokoelma jonka nimi on luovasti Christmas) pääsee selaamaan kaikki kalenteripäivät.

Päivä 1/24


Lauantai 1.12
Jee, ekat luukut auki! Catricen kalenteri muuten oli mallia diy, eli erikseen tuli paperipussukat ja ja erikseen kasa tuotteita. Valjastin avuksi sitten mieheni, joka kiltisti täytti jokaisen pussin ja liimasi niihin numerolaput. Näin säilyy yllätysmomentti, joka on tärkeä näissä! Catricen kalenterista löytyi siis Multitasking Brush jossa toinen puoli on ns. skunkki (eli tuollainen harmaa-valkoinen kuten kuvasta näkyy) ja toinen normaali musta. Sivellin on synteettistä karvaa, enkä ihan vielä tiedä mihin tarkoitukseen tätä käyttäisin mutta katsotaan. Marin kalenterista löytyi Body Shopin Vanilla Chai-suihkugeeli 60ml ja pesukukkanen, joka jostain syystä puuttuu kuvasta kokonaan. TBS:n omasta kalenterista paljastui Vanilla Marshmallow 60ml-suihkugeeli, Lumenelta kaksifaasinen Nutri-Pure Arctic Miracle misellivesi 50ml (Lumenella on nykyisin todella pitkiä nämä tuotteiden viralliset nimet..), Asokselta Spectrumin Wonder Sponge (lateksiton meikkimuna) ja Lookfantasticin kalenterista HD Browsin kasvopaletti, joka oli tosi iloinen ylläri.


Catrice Gel Lacquer "06 Nails on Fire" (c)
Sunnuntai 2.12
Kakkosluukusta löytyi seuraavat tuotteet (kalenteri suluissa): Nordic Ritual Harmonia Purifying Peat-To-Foam Cleanser 15ml (Lumene), Ameliograte Transforming Body Lotion 50ml (Asos), Catrice Gel Lacquer "06 Nails on Fire" (Catrice), Filorga Solution Micellaire 50ml (Lookfantastic), Biozell Texturizing Spray 100ml (Marin kalenteri) sekä French Grape Seed Refining Body Scrub 50ml (The Body Shop). Kynsilakalle mulla ei ole käyttöä geelikynsien vuoksi (otin kalenterin siis siitä huolimatta että tiesin siellä olevan muutama kynsilakkakin), myöskään tuo vartalovoide ei aiheuttanut riemunkiljahduksia. Biozellin suihke on tuttu entuudestaan ja mulla on tällä hetkellä (hyvin satunnaisessa käytössä koska tukkalaiskuus) muutama muu volyymia tuova tuote joten tämä lähtee ehkä eteenpäin. Lumenen putsari menee ilman muuta kokeiluun, samoin TBS:n vartalokuorinta (vaikka olen suht laiska niitäkään käyttämään, mutta joskus ja jouluna kuitenkin).





Catrice Lip Dresser Stylo "010 Simply Natural Perfection" (c)

Freedom Pro Lipstick "Noir Darkness" (c)

Freedom Pro Lipstick "Noir Midnight" (c)

Maanantai 3.12
Kolmannen päivän luukut oli huulipunapainotteisia; Marin kalenterista löytyi kaksi Freedomin tummanpuhuvaa Noir-sarjan punaa ja Catrice tarjosi ihanan nuden Lip Dresser-huulipunakynän sävyssä 010 Simply Natural Perfection. Caudalien misellivesi 50ml (Asos) on tuttu entuudestaan ja muistaakseni ihan toimiva, Lookfantasticilta tullut Percy&Reedin Wonder Balm 30ml lähtenee eteenpäin (koska tukkatuote, jätettävä hoitoaine joita en käytä about ikinä) koska sille löytyy varmasti hyvä koti (esimerkiksi arvonnan kautta jollekin teistä!). TBS tarjosi kuitumaskaran jota testaan kiinnostuneena, sillä en ole juurikaan merkin meikkituotteita käyttänyt (paitsi silmänrajauskynää joka löytyy kalenterista JOKA VUOSI, myös tänä vuonna..). Lumenelta luukusta löytyi 15ml kokeilukoko Valo-sarjan Nordic-C Overnight Bright Sleeping Cream (kiitos näistä nimihirviöistä :D) joka kuulostaa erinomaiselta, rakastan etenkin talvisin hyviä yövoiteita. Valo-sarja ei ole Lumenen sarjoista suosikein, mutta käytän tätä mielelläni.




Catrice Gel Lacquer "09 Vintagged Pink" (c)

Lumene Nordic Chic Moisturizing Lipstick "12 Frosty Night / Pakkasyö" (c)

Tiistai 4.12
Tiistai tarjosi kaikenlaista kivaa; Marin kalenterista Miss Beauty Londonin Brow Gelin sävyssä Brunette (kivaa testata, en ole merkin tuotteita vielä kertaakaan kokeillut!), Catricelta kiva nudensävyinen kynsilakka (sävy 09 Vintagged Pink) joka ilahduttanee myös arvonnassa, Lookfantasticilta oli muistaakseni GlamGlow GravityMud 15g ja Asokselta löytyi Carmexin huulivoide jonka edellinen purkki on justiinsa loppumassa. Lumenelta kiva, joulunpunainen huulipuna (sävy Frosty Night/Pakkasyö) ja Body shop tarjosi tämän joulun kausituoksua eli vartalovoin 50ml tuoksussa Berry Bon Bon.




MAC Strobe Cream "Pinklite" (c)

Catrice Longlasting Eyeshadow "060 Comme Ci Comme Girls" (c)

Keskiviikko 5.12
Viidensistä luukuista löytyi suurimmalta osin meikkituotteita; Catricelta Longlasting Eyeshadow kiinnostavassa harmaansinihopeassa sävyssä (Comme Ci Comme Girls), Marin kalenterista Wettiksen Cover All-peitevoidepaletti (hyvä, koska olen hamuillut juuri hyvää, vihreää peiteväriä punanaaman kanssa taisteluun), Lookfantsulta BBB Londonin kulmakynä (joka vaikuttaa sävyltään juuri hyvältä; sävy Indian Chocolate) ja Asokselta pikkuruinen tuubi (6ml) MACin Strobe Creamia sävyssä Pinklite. Siitä on aikaa kun olen viimeksi omannut ko. tuotteen ja en silloin oikein tajunnut sen ideaa, mutta otan uudelleen kokeiluun kun haluan kuulaampaa meikkipohjaa. Lumenen luukusta löytyi Lähde-sarjan Intense Hydration 24h Moisturizer 15ml, ja TBS:lta Ethiopian Green Coffee Firming Body Cream joka ei siis tuoksu yhtään kahvilta mikä oli pienoinen pettymys. Lumene Lähde-sarja on hyvä ja luotettava, ja tällekin kosteusvoiteelle löytyy kyllä käyttöä.



Torstai 6.12
Itsenäisyyspäivä tarjosi valikoiman erilaisia tuotteita, ja toistaa päivää peräkkäin Lumene tarjosi Lähde-sarjasta tuotteen, tällä kertaa matkakoon Nordic Hydra silmänympärysgeelistä. Asokselta tuli niinikään matkakoko suositusta Holika Holikan aloegeelistä (joka löytyy isompana kokona jo, joten tämä lähtee eteenpäin) ja Lookfantasticin lokerosta paljastui Emma Hardyn Brilliance Facial Oil joka kasvoöljyjen vannoutunutta fania kiinnostaa kovasti. Puteli on pikkuruinen, 5ml mutta eipä tuotettakaan kerralla paljoa tarvitse. Catricelta tuli Camouflage Anti-Shadow peitevoide joka on eittämättä liian tumma silmänalusille, mutta testailen tätä joko luomivärin alla tai sitten tälle etsitään uusi koko. Kuten jo aiemmin kerrottu, TBS tarjoaa joulukalenterissaan jokaikinen vuosi mustan rajauskynän ja niin tälläkin kertaa. Marin kalenterista löytyi supersöpö kuusenkoriste, jonka sisällä lepäsi vaaleanpunainen meikkimuna (siis sieni) ja ne ovat tuikitarpeellisia ja niitä kuluu tiuhaan. Sisällä myös söpöjä paljetteja!




Catrice Longlasting Eyeshadow "090 Allez Les Bleus" (c)

Perjantai 7.12
Toisiksi viimeistä (tässä postauksessa) viedään! Tälle päivälle sattui silmämeikkejä; Catricen sähkönsininen luomiväri (sävy 090 Allez Les Bleus), Body Shopin luomivärisivellin (joka on oiva luomiväriprimerin levittämiseen esimerkiksi), Lookfantasticin kontribuutio oli Eyekon Black Magic Drama&Curl ripsiväri (2ml) ja Marin kalenterista Eyekon Skinny Liquid Eyeliner, tussilineri jota olen käyttänyt ennenkin. Lumenelta löytyi söpö muumikuosinen käsirasva, ja Asokselta Luxien Small Contouring Brush jota mulla ei kokoelmassa vielä olekaan vaikka Luxieta muuten runsaasti löytyy (suuri suositus muuten, söpöjä ja hyvälaatuisia siveltimiä!). Näistä oikeastaan  jokainen tulee siis käyttöön, erinomaista!




Boho Cosmetics Nailpolish "Frida" (c)


Catrice Light&Shadow Contour Blush "010 Bronze Me Up, Scotty" (c)


Catrice Light&Shadow Contour Blush "010 Bronze Me Up, Scotty" (c)

Lauantai 8.12
Lauantain luukut olivat sekoitus kaikenlaista; Marin kalenterista Boho Cosmeticsin Frida-sävyinen kynsilakka sekä Nüggin kosteuttava naamio, Lumenelta Nordic Chic Under Eye Concealer (en ole ihan varma sävystä, onko näitä vain yksi sävy saatavilla?), Catricelta tosi kivansävyinen Light&Shadow poskipuna jonka sävyjä voi siis sekoittaa, tai käyttää erikseen tummempaa poskipunana ja vaaleampaa highlighterina. TBS tarjosi mangon tuoksuisen käsivoiteen, merkin käsirasvat on ihan ookoo mutteivät kosteutustasoiltaan kuitenkaan päätä huimaa ja mun kädet varsinkin talvella kaipaa kyllä jytympää otetta. Lähes joka vuosi Lookfantasticin kalenterista löytyy Molton&Brownin suihkugeeli ja tällä kertaa tuoksussa Jasmine&Sun Rose. Nämä harvemmin ovat omia suosikkeja (ja löytyy inhokkikin, nimittäin Pink Pepperpod joka tuoksuu sataprosenttisesti pelkälle pippurille) mutta mies käyttänee pois tai sitten lähtee eteenpäin. Tuoksu on neutraali ja varmasti miellyttää monia. Asokselta tuli todella kiinnostava tuote, nimittäin Alpha-H:n Clear Skin Daily Face Wash joka saattaa päivittäisessä käytössä olla omalle iholle liian jytyä tavaraa mutta silloin tällöin käytettynä menee ainakin. Merkki on tosi kiinnostava muuten ja en ole heidän tuotteita aiemmin kokeillutkaan. Merkin tunnetuin tuote lienee glykolihappoa sisältävä Liquid Gold, joka jo nimensä perusteella vakuuttaa ainakin minut :D



Tällainen kasa tuotteita kertyi kahdeksan päivän aikana, eli nyt 1/3 päivistä läpikäytynä.
Palataan joulukalenteriasiaan sitten luukkujen 9-16 ja 17-24(25 joissain kalentereissa) merkeissä.
Muita postauksia tässä välissä tulossa kyllä, kun ehdin ottaa kuvia ja kirjoitella niistä.

Onko teillä kosmetiikkakalentereja, jos niin mitä? Oletteko olleet tyytyväisiä tuotteisiin?

19 kommenttia:

  1. Kivoja yllätyksiä on luukuista paljastunut <3 Itselläni on Ecco Verden ja Essencen kosmetiikkakalenterit. Ecco Verdeen olen ollut tosi tyytyväinen, mutta kieltämättä Essence hämmentää usein ja saa toivotaan, että ennen joulua vielä se yllättäisi iloisesti :) Toki sieltäkin on mukaviakin juttuja tullut, mutta on aina vähän kurjaa, kun isoimmista laatikoista paljastuu pakettikortteja tai hiuslenkkejä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo Essence oli viime vuonnakin vähän outo :/ niillä on tosi hyviä tuotteita mutta niitä ei laiteta kalenteriin ollenkaan, vaan jotain siveltimiä tai kynsilakkoja tai about jotain tarroja :D missä esim aurinkopuuterit, highlighterit, silmämeikit ym.. Catrice on ollut tosi hyvä! Ja vaan 9,95€ kalliimpi mitä Essence.

      Poista
  2. Kivoja yllätyksiä, varsinkin Catricen lakka on tosi nätti. Mulla on kolme ja kivoja yllätyksiä on tullut, mutta myös pettymysluukkuja, mut niitähän mahtuu aina mukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina mahtuu joo. En ota edes kantaa siihen LF:n ilmaisnäytehammastahnaan........ se on tullut tosiaan LF Beauty Boxissakin kerran tai kaks. En ymmärrä mitä siellä ajatellaan ja kenen luulevat tykkäävän meikkien/ihonhoidon sijaan hammastahnasta.

      Poista
  3. Kaikkea ihanaa on paljastunut sun kalentereista! Mulla Look Fantastic ja Essence, ekaan olen todella tyytyväinen mutta Essence on ollut aika pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, otinkin kantaa tuossa ylemmässä kommentissa Essenceen. :/ ensi jouluksi suosittelen siis Catricea! Lookfantsu on ookoo, mutta se kanssa toistaa itseään somewhat joka vuosi, niinkun tbs:kin. Asos ja Lumene sen sijaan on ollut tosi hyviä ja mulle uusia tuotteita tullut (vaikkakin myös vanhoja tuttuja, sen verran oon testaillut ja testaan kokoajan eri tuotteita :P)

      Poista
  4. Tänäkin vuonna Elevenin kalenteri. Viime vuonna kaikki tuotteet oli hyviä. Tämän vuotinen on ollut hiukkasen pettymys hintaan verrattuna. Outoja merkkejä (no, Clarins on tuttu ja nimenä BareMinerals), mini mini kokoisia tuotteita. Joissain luukuissa on kaksi tuotetta: eilen pikku putkilo primeriä ja pikkuruinen,söpö! huulihoide. Kaksi kangasnaamiota oli ok. Mutta pikkuruinen pullo vartalovoidetta, josta ei riitä edes yhteen kertaan koko kropalle ja sen mukana misellivesi pariin käyttökertaan. Toivottavasti, sieltä tulisi vielä jotain Huippua! Onhan sen arvoksi laitettu 290e!! Sen sisältämien merkkien joukossa on Foreo, joten.... peukkuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän aavistelen että mitä sieltä foreo-luukusta löytyy, niitä oli muutama vuosi sitten kosmekalentereissa runsaasti :P toivottavasti on sulle mieleen!

      Poista
  5. Ihania tuotteita on paljastunut,mutta itselläni ei ole kosmetiikka kalenteria kun ne on niin vietävän kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, niihin saa kyllä rahaa menemään :/ Onneksi vähän edullisempia löytyy juuri Essencelta ja Catricelta, ja myös Kicksiltä.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tuosta Marin mulle kokoamasta kalenterista :)

      Poista
    2. No niinpä :) Etsin sitä seiskasta, mutta oli kasissa.

      Poista
    3. Joo huomasin itekin että toi kuvien ja tekstin vuorottelu olis ollut ehkä parempi toisin päin. Pitää tehdä seuraava postaus paremmin.

      Poista
  7. Kyllä mulla on Lumenen joulukalenteri ja olen tyytyväinen siihen.

    VastaaPoista
  8. Hei, en ole raaskinut ostaa kosmetiikkajoulukalenteria. Tulen tänne kilpailemaan josko onni olisi myötä. Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta imlmoittamiseena

    VastaaPoista