tiistai 12. maaliskuuta 2019

WISHLIST vol. 4 - mitä kosmetiikkaa toivelistalla?

Heippa!

Siitä on hetki kun viimeksi tein tällaisen toivelistapostauksen, ja koska tykkään itse kovasti näitä lukea kuten myös kirjoittaa niin here goes.



Edellinen wishlist löytyy täältä, ja siinä mainituista tuotteista olen kotiuttanut 3/5; IT Cosmeticsin Matte CC-creamin, Colourpopin Fame-paletin (tai tämä tuli joulukalenterista, mutta anyway) ja Fentyn meikkivoiteen. Saamatta jääneistä Smashbox x Vlada highlighter on aika mahdoton löytää kun se oli limited edition, ja Beccan Hydra-Mist keikkuu toivelistalla edelleen ja aion sen kyllä mahdollisimman pian itselleni hankkia. Juuri eilen katoin Rachhloves:in videoita Youtubesta ja siinä käytettiin tuota puuteria ja se kuulostaa niin kiinnostavalta - 50% siitä on vettä?! Gotta have that.

Ja as usual, linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta. Ne ovat siis vain helpottamassa teitä lukijoita jos joku tuote kiinnostaa erityisesti.

Kuva (c)

MAC Hyper Real Glow-paletti sävyssä Get Lit swatchasi ihan superhyvin kun kävin Kicksissa hypistelemässä, ja sävyt näytti passeleilta tälle vaaleammallekin iholle ja olivat hyvin pigmenttisiä olematta glitterpommeja. Tätä saa muunmuassa Kicksilta hintaan 51€.

Kuva (c)

Kuva (c)

Kylie Cosmeticsin pakkaukset on tosi kauniita eikä sävyissäkään ole moittimista. Sekä poskipunat että Kylighter-highlighterit kiinnostavat ja pakko varmaan tilata muutama testiin. Niitä myydään sekä yksittäin että setteinä, 5 poskipunan setti on $98 ja yksittäin $18-20. Muunmuassa sävyt Close To Perfect sekä We're Going Shopping näyttävät tosi näteiltä, neutraaleilta arkisävyiltä. Harmillisesti moni on ainakin tällä hetkellä sold out, mutta pidän tilannetta silmällä.
Kylighterit ovat niinikään samassa söpössä pakkauksessa, ja näitä näyttää olevan eri sävyissä hyvin jäljellä ja tuo 6 sävyn bundle kustantaa 110 dollaria ja yksittäiset 20-22 dollaria. Sävyt Princess Please ja French Vanilla houkuttelevat.
Niin ja Kylien tuotteita saa tilattua merkin omilta sivuilta suoraan Suomeen, toki kannattaa ottaa huomioon mahdolliset ALVit ja isommissa tilauksissa tullimaksut.

Kuva (c)

Arvoin pitkään että onko Hudan Nude-paletti mua varten, mutta se on niin kaunis ja sävyt ihania että pakko hankkia. Puhumattakaan noista ihanista glittereistä. Laadun pitäisi olla hyvä ja pigmenttisyyden paikallaan. Hudaa myy muunmuassa Cultbeauty ja hinta siellä tälle paletille on 56 puntaa. Cultbeautylta tilatessa ei tarvitse (ainakaan vielä) välittää veroista tai tulleista kun paketit tulevat Briteistä. Katsotaan sitten mitä Brexit mahdollisesti tuo tullessaan..

Kuva (c)
Haloo tottakai ABH:n uusin, Riviera-nimeä kantava paletti pitää kokoelmiin ostaa kun löytyy kaikki edellisetkin. Kicksilta (tai ABH:n uk-nettikaupasta) saa tilailtua ja Kicksilla hinta 57,40€ (ABH omilla sivuilla £46). Tässä on ylärivi shimmeriä/glitteriä ja alarivi suurinpiirtein aika neutraalia sävymaailmaa lukuunottamatta pinkkiä ja violettia. Shimmereissä löytyy kivoja väripilkkuja, tuo turkoosi ja aavistuksen kultaan shiftaava pinkki, sekä kirkkaan keltakultainen. Kyllä kiitos.

Kuva (c)

Hey Honeyn Good Morning Honey Silk Facial Serum tuli tutuksi joskus Ipsyn kautta kun sieltä pieni näyte tätä tuli, ja rakastuin välittömästi. Kyseessä on todella silkkisen pehmeän koostumuksen omaava seerumi josta iho tuli tosi kivannäköiseksi ja tämä kosteutti tehokkaasti. Merkkiä on epätoivoisen hankala saada Suomeen mutta tilailen omani mitä luultavimmin eBaysta tai Amazonista. Tätä on joskus saanut myös Nordicfeelilta muttei enää pitkään aikaan. 

Kuva (c)

Olen viime aikoina ollut aika paljon kallellaan juuro GlamGlow'n ihonhoitotuotteisiin ja tämä kirkkaanturkoosissa pakkauksessa oleva Waterburst-päivävoide houkuttelee. Kuulemma tuoksuu superhyvältä ja kosteuttaa olematta liian raskas ja sopii näin meikin alle. Hydrated glow. sanotaan - se kyllä sopii. Tätäkin saa Kicksilta hintaan 44,90€  ja Asoksella hinta on £39.

Kuva (c)

Charlotte Tilbury oli mun Brands I Like To Try in 2019-listalla ja tarkemmin juuri tämän puuterin takia (ja ehkä vähän myös yhden meikkivoiteen..) - Airbrush Flawless Finish on tämän nimi ja kuulemma tuo iholle toooosi kauniin pinnan korostamatta kuivia kohtia ja koostumuksen pitäisi olla höyhenenkevyt. Muistaakseni Youtubessa JAMBeauty89 puhui juuri tästä 2018 suosikit-videolla. Merkkiä saa helposti Cultbeautylta ja tämän puuterin hinta on £34.

Kuva (c)

Kuva (c)

Hourglass on ihana merkki ja etenkin puuterituotteet on supereita. Ylemmän kuvan Veil Translucent Setting Powder ja alemman kuvan Ambient Lighting Bronzerit ovat keikkuneet toivelistalla jo jonkin aikaa ja molemmat nauttivat myös hyvin positiivista mainetta niin Youtubessa kuin kauneusblogeissakin. Merkki ei ole ikävä kyllä kovinkaan edullinen, puuteri maksaa Feeluniquella 50,40€ ja aurinkopuuterin hinta on 54€. Aurinkopuuteria on saatavilla muutamassa eri sävyssä ja omaan ihonsävyyn sopiva voisi olla esimerkiksi Nude Bronze Light.

Kuva (c)

Too Facedin HangoverX-primer on ihan superhyvä varsinkin talviaikana kosteuttamaan ihoa meikin alle, joten tottakai haluaisin parittaa sen tämän saman sarjan kiinnityssuihkeen kanssa. Tuoksun pitäisi olla sama, ihana kookoksinen ja tätä saa tilailtua Selfridgesiltä Briteistä suoraan Suomeen, ja tuotteen hinnaksi ilmoitettu 27 puntaa. Tätä voipi käyttää myös kesken päivän kosteuttamaan ihoa kevyesti ja pitämään fiiliksen freesinä.

Kuva (c)

MILK Makeupin suhteellisen uusi High Volume Kush-ripsiväri on niinikään kerännyt kehuja kosmetiikasta kiinnostuneiden keskuudessa, ja sitä haluaisin itsekin kokeilla. Kush-sarjaan kuuluu myös kulmageeli sekä huulirasva/huulikiilto ja tuo kulmageeli niinikään kiinnostaa (saatavilla väritön sekä värillinen versio). Ripsivärin pitäisi nimensä mukaisesti tuoda paljon tuuheutta ja onpa se voittanut OK Magazinen 'Game Changer of the Year 2018'-tittelin. Tämä sisältää hampusta johdettua kannabisöljyä (mutta ei hätää, ei ole laitonta se). Cultbeauty myy nykyään Milk Makeupin tuotteita ja tämä ripsiväri on saatavilla hintaan £20.50.

Kuva (c)

Tarten taannoinen Shape Tape-meikkivoide aiheutti kohua rajallisen säyvalikoimansa kanssa, mutta samaa virhettä ei tehty tämän Face Tape-meikkivoiteen kanssa - saatavilla on 50 sävyä vaaleasta ihan tummaan. Tämän full-coverage koostumus pitäisi peiton lisäksi myös kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja pitää silti ihon mattana. Olen kuullut tästä vähän erilaisia mielipiteitä, mutta itse pitäisi tietysti kokeilla että osaisi sanoa. Tuo Shape Tape-meikkivoide (ainakin matta-versiona) ei ollut mitenkään erikoinen ja se saikin vaihtaa suuntaa bloggaajakollegan kokoelmiin. Tässä, Shape Tapesta poiketen, ei ole applikaattoria vaan pumppupullo ja se on minun mielipiteenä hyvä juttu. Pullon hinta on 39€ ja sitä saa tilailtua suoraan Tarten sivuilta, ja näissä hinnoissa on verot ja tullit sisällytetty eli paketit eivät jää tulliin.

Kuva (c) 

Tällä hetkellä ensimmäinen tuote toivelistallani on tämä Marc Jacobsin O!Mega aurinkopuuteri sävyssä 104 Tan-Tastic. Olen kuullut tästä NIIN paljon hyvää - sävy ei ole liian lämmin, se häivyttyy helposti ja pannu on iso kuin mikä. Ja kuulemma tuoksuu myös kookokselta (kaikki mikä tuoksuu kookokselta on good in my book). Tätä on superhankalaa saada Suomeen, ja ajattelinkin tilailla oman eBaysta sitten kun takapuoli kestää maksaa aurinkopuuterista noin 60€.. Mutta oon halunnut tätä niin kauan että argh pakko vaan purra hampaita yhteen ja tilata!

Sellainen toivelista täällä päässä, onko teillä jotain näistä tuotteista? Kommenttikenttään ihmeessä kokemuksia. Ja mitä juttuja teillä on ostoslistalla?

8 kommenttia:

  1. Ostin juuri äskettäin elämäni ensimmäisen Charlotte Tilbury-tuotteen, Hollywood Flawless Filterin. Eikä jää viimeiseksi, niin paljon olen siitä tykännyt :)

    -Annu-

    VastaaPoista
  2. Mä kotiutin juuri Hourglassin poskipunan ja highlighterin :) Myös mua niiden jäätävät hinnat on kirpassu niin, etten siksi oo tilannut niitä, mutta nyt hokasin et Cult Beautys matkakoot (1.3 g) oli vain 22 puntaa, joten tiluuseen meni. Tilasin poskipunan Ambient lightning blush sävyssä Radiant Magenta sekä highlighterin Ambient strobe lightning powder sävyssä Incandescent Strobe Light ja ne on uskomattoman ihanat <3 Myös toi Hudan paletti houkuttelisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin harmittaa etten ostanut sitä viimeisintä Hourglassin palettia missä on 6 noita eri puutereita, poskipunista aurinkopuuteriin yms. Nyt sitä ei saa enää mistään :(

      Poista
  3. Kiva tutustua uusiin tuotteisiin näin! Glam Glow ei petä koskaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että postaus oli mieluinen! GlamGlown jotkut tuoksut on vähän imeliä mun makuun (ikävä kyllä juuri toi Waterburst jota kävin eilen tuoksuttelemassa) mutta tuotteina ovat hyviä :) niistä naamioista en ole ikinä innostunut mutta nämä muut tuotteet ovat kyllä mun mieleen.

      Poista
  4. Thank you for being such an inspiration to me and others around you.
    I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles.

    VastaaPoista
  5. Tadarise 40 mg has emerged as a valuable option for individuals seeking effective treatment for erectile dysfunction

    VastaaPoista