keskiviikko 5. syyskuuta 2018

WISH LIST vol. 3 - mitä uutta kosmetiikkaa haluaisin hankkia?



Heippa!
Muuttokiireissä edelleen, ollaan jo päästy uuteen kotiin mutta eletään muuttolaatikoiden keskellä ja kallisarvoinen kosmetiikka odottelee edelleen pahvilaatikoissaan uutta sijoituspaikkaa.
Siksipä ajattelin pitkästä aikaa näpytellä uuden toivelistan tuotteista jotka kovasti kokoelmaani haluaisin. Kyseessä on tällä hetkellä vain ulkomaalaisia merkkejä, sillä mikään Suomessa ei ole oikein kiinnostustani herättänyt. Edellisestä wishlistista olen hamunnut kokoelmiini 5, tuotteita listassa oli 12.

Kuvan (c) Makeupalley

BECCA HYDRA-MIST SET&REFRESH POWDER
Saatavuus: Cultbeauty
Hinta: £32 eli noin 35,50€

Tätä puuteria on näkynyt Youtuben puolella runsaasti ja tuote on herättänyt kiinnostusta - onhan kyseessä puuteri jonka ainesosalistan ensimmäisenä komeilee vesi! Puuteri tuntuu kuulemma viileältä kasvoilla ja melkein kostealta, mutta kiinnittää meikin hyvin ja pitää sen freshina päivän aikana. Arvosteluissa tämä on saanu 4/5 tähteä.

Kuvan (c) itcosmetics.com

IT COSMETICS CC+ MATTE CC-CREAM SPF40
Saatavuus: Itcosmetics.com (ei toimita Suomeen, tilattavissa Shipiton kautta)
Hinta: $38 eli noin 32,80€

Edellisissä wishlisteissani on mainittu It Cosmeticsin originaali CC+ cc-voide, ja sen ostin itselleni Lontoon reissullamme viime keväänä. Nyt merkki on julkaissut originaalin ja illuminated-version rinnalle tämän erityisesti rasvoittuvalle iholle sopivan mattaversion. Samat hyvät asiat toistuvat tässä kuten alkuperäisessäkin; korkea SPF ja hyvä peittävyys sekä siedettävä sävyvalikoima, Tummia sävyjä voisi kyllä olla enemmänkin, tämä tuntuu olevan yleinen ongelma meikkivoiteiden suhteen muutenkin (Lookin' at you, Tarte!) . Merkin omilla sivuilla tämä on saanut arvosteluissa 4,3/5 eli tästä tunnutaan kyllä tykkäävän. Saatavuus on tosi huono Suomeen, mutta ajattelin kyllä tilata tämän Shipiton avustuksella.

Kuvan (c) Colourpop.com

COLOURPOP FAME EYESHADOW PALETTE
Saatavuus: Colourpop.com postitus suoraan Suomeen, ilmainen toimitus yli $50 tilauksille
Hinta: $22 eli noin 18,90€

Tämä on luomiväripaletti Colourpopilta ja bongasin tämän merkin omien sivujen bestseller-tuotteista. Sävymaailma on ihanan neutraali (joku voisi sanoa tylsä :P) ja löytyy niin matta- kuin shimmersävyjäkin. Näyttää tosi hyvältä peruspaletilta jonka kanssa voisi myös matkustaa mikäli mukaan mahtuu vain 1 paletti. Ja hinta ei päätä huimaa, Colourpopista kun puhutaan.

Kuvan (c) Makeupalley

FENTY BEAUTY PRO FILT'R SOFT MATTE LONGWEAR FOUNDATION
Saatavuus: Tilaus suoraan Fentyn omilta sivuilta, toimitus mahdollinen Suomeen
Hinta: $34 eli noin 29,30€

Tämä Rihannan omistaman meikkimerkin meikkivoide on keikkunut mun toivelistalla jo kauan, mutten vieläkään ole saanut aikaiseksi tilata. Sävyvalikoima on valtava (40 sävyä), ja näin jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti omansa. Tämän peittävyyttä toi lisätä kerrostamalla, mutta ainakin Youtube-arvostelujen perusteella jo yksi kerros peittää melko hyvin. Kyllä mun nyt täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni ja tilata tämä! Sephoran sivuilla tälle on annettu asiakkaiden puolesta 4/5 tähteä.


NABLA COSMETICS DREAMY EYESHADOW PALETTE
Saatavuus: Beautybay toimittaa suoraan Suomeen
Hinta: 36,50€ BB:n sivuilla

Olen kuullut Nablasta merkkinä ulkomaisten blogien ja youtuben kautta, mutten ole vielä yhtään tuotetta merkiltä kokeillut. Luomivärien pitäisi olla kunnolla pigmenttisiä mutta silti helppoja käyttää, ja tämä Dreamy-paletti on todella kaunis. Tästä löytyy sekä mattoja että shimmersävyjä, ja sävyvalikoima on neutraali, mutta siitä löytyy silti aika kiinnostavia violetteja. Tämäkin paletti olisi varmasti erinomainen matkustuskäyttöön! Ja tuo kansi on tähtitaivaineen todella kaunis. Oletteko te muuten kokeilleet Nablan tuotteita? Tuotteista löytyy silmämeikkien lisäksi myös huulipunia sekä irtopuuteri ja joitakin highlightereita.

kuvan (c) Kicks

SMASHBOX x VLADA PETAL METAL HIGHLIGHTER 'PRISMATIC PETAL' & GILDED ROSE
Saatavuus: Kicks.fi (loppuunmyyty, tiedustelin onko tulossa lisää) sekä eBay.com
Hinta: Kickseissa 39€, eBayssa alkaen $23.99 eli noin 20,70€

Tämä jos mikä on 'instaworthy' ! Tämä Smashboxin ja Vladan yhteistyönä tekemä highlighter on melkei ylimaallisen kaunis, niin pressaukseltaan kuin pakkaukseltaan. Tämä kuvassa näkyvä sävy on ruusukultainen, aavistuksen pinkkiin shiftaava Prismatic Petal, tämän lisäksi löytyy Gilded Rose (vaalein, kullanhohtoinen) sekä tummin, täysin ruusukultainen Rosemantic. Suomalaiselle vaalealle iholle tuo Gilded Rose lienee sopivin. Kicksissa tätä on ollut, mutta nyt loppuunmyyty netistä ja joka myymäläistä. Tätä ei oikein ole missään nettikaupassakaan, mutta eBaysta näitä löytyy, aitoja siis.


Sellaisia toiveita mulla! Uskoisin että toteutan suurimman osan vielä tämän syksyn aikana..
Mitä sinun kosmetiikkatoivelistalta löytyy?

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Becca, Fenty ja Vlada multa jo löytyykin ja on kaikki tosi kivoja :) Nablan paletin mä haluaisin myös!

    VastaaPoista
  2. Nabla Cosmeticsin tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta:) Tuo Dreamy luomiväripalettikin on mielettömän kaunis<3

    VastaaPoista