sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Elokuu 2018


Heippa!

Elokuun Ipsy saapui jokunen aika sitten, ja nyt käydään läpi mitä mun versio piti sisällään! Ipsyhän on siitä hauska, että jokainen tilaaja saa omanlaisensa perustuen mieltymyksiin, joita ylläpidetään tuotearvostelujen avulla (jokainen tuote arvostellaan 5 tähden asteikoilla ja kysymykset liittyvät tuotteen mieluisuuteen, mitä mieltä on itse merkistä ja huulipunan kohdalla että haluaako jatkossakin saada Ipsystaan huulituotteita). Tästä linkistä näet millaisia tuotteita elokuun valikoimassa oli. Mikäli oma Ipsy kiinnostaa, voit tilata omasi saman linkin kautta tai käyttämällä Alennuskoodit-blogisivulla olevaa linkkiä josta hyödyn pisteiden merkeissä.

Ipsyä ei saa toistaiseksi ainakaan suoraan Suomeen tilattuna, joten Shipito tai vastaava paketinvälityspalvelu tarvitaan. Alennuskoodit-sivulla on myös Shipitolle oma linkkinsä, jota voit halutessasi käyttää. Ipsyn postikulut ovat yleensä siinä 7-9 dollarin luokkaa, ja itse boksi kustantaa 11 dollaria kuussa.




CIATÉ LONDON GLOW-TO HIGHLIGHTER
On aina kiva saada highlightereita, ja olen halunnut kokeilla näitä Ciatén tarjoamia ja nythän se onnistuu. Sävy Moondust on kullanhohteinen shampanja, ja pigmenttia löytyi ainakin sormella swatchatessa mukavasti. Ei ole myöskään mikään glitterpommi. Kicks.fi myy rajoitettua valikoimaa Ciatén tuotteita, mutta tätä en sieltä löytänyt. Sen sijan Eleven.fi myy tätä, ja täysikokoinen tuote kustantaa 32,60€.

THE BALM FOILED AGAIN EYESHADOW
Tämä gunmetal-sävyä edustava hopeinen luomivärinappi (sorry, en keksinyt parempaa tapaa kuvailla sävyä!) tuli minulle sävyssä Locked Up. Tätä yksittäistä nappia ei saa mistään, mutta esimerkiksi Kicks myy Foiled Again-palettia joka kustantaa 40€. Tässä tuntui myös olevan hyvä koostumus. pigmenttia löytyi ja levittyi tasaisesti ilman glitteripartikkeleja. En juurikaan ikävä kyllä käytä yksittäisiä nappeja, mutta kerään ne huolellisesti z-palettiin siltä varalta että käyttöä tulee.


MURAD AHA/BHA EXFOLIATING CLEANSER
Tämä kuoriva putsari sisältää AHA- (glykoli- ja maitohappo) ja BHA:ta (salisyylihappo) ja kuorivat partikkelit ovat jojobahelmiä. Tämän sanotaan olevan omiaan kesän jälkeiselle iholle kirkastamaan, poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja valmistelemaan ihon ottamaan vastaan kosteuttavia ainesosia. Olen joskus käyttänyt tuubin Muradin toista kuorintaa ja se oli ainakin iholle suhteellisen raju kokemus. Tätäkin neuvotaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa, putsaria hierotaan kostealle iholle pyörivin liikkein ja sitten huuhdellaan. Pistetään testiin ja katsotaan lunastaako lupauksensa!

111SKIN CRYO ACTIVATING HYDRA GEL
Tämä merkki on mulle ihan uusi ja tuntematon. Tämä kosteuttava geelivoide sisältää lootuksen juurta joka on ilmeisesti tehokkaasti kosteuttava ainesosa ja "kuin lasillinen vettä janoiselle ihollesi". Sopii myös meikin alle, eli varmaankin tehokkaampi päivä- kuin yövoiteena.

MAC FALSE LASHES EXTREME BLACK MASCARA
Tätä ripsiväriä olen joskus käyttänyt samanlaisen pikkutuubin, mutta mitään erityisiä muistikuvia (hyviä tai huonoja) ei ole mieleen jäänyt. Lupaa olevansa flake- and smudgeproof ja tämä on minulle todellinen haaste sillä useimmat ripsivärit jättävät nopesti mustaa silmän alle, varsinkin ei-vedenkestävät joita käytän pääasiassa. En jaksa nimittäin sitä putsausrumbaa mitä tulee vedenkestäviin ripsareihin.



Sellainen setti elokuulta! Suosikkituote ehdottomasti tuo highlighter,vähiten innoissani olen ehkä tuosta luomiväristä. Olen jo spoilaantunut syyskuun tuotteista, mutta näyttää tosi kivoja tuotteita olevan tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti