lauantai 15. syyskuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Heinäkuu '18




Heipsantuu!
Sama tarina kuin heinäkuun Boxyn postauksessa, heinäkuun Ipsyn esittelykin oli jäänyt kirjoittamatta joten tässä se nyt on, ennenkuin potkaistaan elokuun postaus ulos. Ipsy oli tällä kertaa pakattu ihanan merenväriseen, turkoosinvihreään pussukkaan.

As usual, tiedot Ipsyn hinnasta, postituksesta yms löytyvät vanhoista postauksista, jotka löytyvät postauksen lopusta Ipsy Glam Bag-tunnisteen alta. Mikäli haluat tilata itsellesi Ipsyn, niin alennuskoodit-sivulta yläpalkista löytyy suosittelulinkki. Ipsyn voi tietysti tilata myös ilman linkkiä, osoitteessa ipsy.com 



Tämä BKR Parisin Ultra-Hydrating Glossy Lip Treatment oli mieluisa juttu, huulirasva-addikti kun olen. Tämä tuo tosiaan huulille kiiltoa ja tuntuu ensin aavistuksen tahmaiselta muttei kuitenkaan mitenkään häiritsevästi. En tuosta ultrakosteuttavasta tiedä, mutta kyllä tämä hommansa hoitaa. Purkki on pikkuruinen, mutta kyllä siitä käyttää useamman kerran. Huulivoiteen tehoaineena on muunmuassa ranskalaista ruusua, välimeren levää (kuulostaapa kivalta) ja biolipideja. Fun fact: BKR Paris oli alunperin tunnettu vesipulloistaan, ja tämä on merkin ensimmäinen kauneudenhoitotuote. BKR itse kyllä mainosti vesipullojaan kauneudenhoitona - onhan vesi todella isossa roolisa kauneuden- ja ihonhoidossa. Täysikokoisen purkin hinta on $22.


Tämä Ofran single-luomiväri on sävyssä Millenium Gold. Kuten olen aiemmin jo todennut, en käytä yksittäisiä luomivärejä juurikaan, mutta kerään ne kyllä olemassaolevaan z-palettiini. Tämä oli tarjolla olevista sävyistä neutraalein, joten sen puoleen tämä oli hyvä vaihtoehto. Ofra kuvailee sävyä "white gold with metallic finish", ja yksittäispannun hinta on $12. Mielestäni Ofran luomivärit ovat aavistuksen kuivia ja pöllyäviä, ja parempiakin koostumuksia löytyy. Kostealla siveltimellä tämä varmaan käyttäytyisi paremmin. Sävy on kyllä kaunis. Swatch-kuva löytyy postauksen lopusta.


Tästä Pasifican poskipunaduosta olin iloinen, sillä poskipunat on yksi mun suosikkimeikkituotteista, ja tässä sai kaksi ihan uutta sävyä kompaktissa pakkauksessa (hyvä myös matkustamiseen!). Sävyjen nimet ovat Beaming ja Tenderheart. Pigmenttiä tuntui olevan hyvin poskipunaksi (ei liikaa siis) ja sävyt ovat kauniit. En löytänyt tälle täysikokoiselle pakkaukselle enää mistään hintaa, mutta merkki on kohtuullisen hintainen ja arvelisin tämän olleen $12-14 arvoinen. Näidenkin swatchit löytyvät postauksen lopusta.


Josie Maranin tuotteista olen kuullut mutten vielä kokeillut, nyt on kiva päästä kokeilemaan. Tämä naamavoi (kuulostaa huomattavasti paremmalta englanniksi 'face butter') sisältää argan-öljyä, vesimelonin siemenöljyä ja sheavoita, luvaten olevansa äärimmäisen kosteuttava, paksu koostumus joka kuitenkin imeytyy nopeasti. Merkki on myynnissä muunmuassa Jenkkien Sephoroissa ja täysikokoinen purkki kustantaa $40.

Vintage by Jessica Liebeskindin tuotteita on tullut Ipsyn mukana aiemminkin esimerkiksi highlighter-duon muodossa (joka oli tosi hyvä!) ja nyt tuli siis pikkuinen huulikiilto sävyssä Papaya (kuvailtu shimmery, 'medium-toned peach'). Käytän huulikiiltoja harvemmin kuin muita huulituotteita, joten tämä pikkuinen riittää aika pitkäksi aikaa. Senkin swatch näkyy allaolevassa kuvassa. Täysikokoinen huulikiilto kustantaa $25.

Vasemmalta oikealle: Vintage huulikiilto, Ofra, Pasifica Blush Duo


Sellainen oli heinäkuun Ipsy. 2/5 oli täysikokoisia, joka on aina kiva juttu sillä suurimmilta osin Ipsysta saa deluxe travel size-kokoisia tuotteita jotka kyllä riittävät ehkä 10-20 käyttökertaan ja niistä saa muodostettua mielipiteen. Ainakin minun Ipsyssani tulee lähestulkoon aina ainakin yksi täysikokoinen tuote. Ipsy on hinnaltaan edullinen ($11 per kk) joten sikäli tuon tuotteiden pienuuden ymmärtää, varsinkin kun niiden on mahduttava noihin pussukoihin joka on tämän koko kuukausiboksin idea.

2 kommenttia:

  1. Kunpa Pacifican tuotteita saisi jostain meikäläisestäkin verkkokaupasta. Oon himoinnut niitä jo jonkin aikaa. Tuo poskipunakin näyttää upealta:)
    Muutenkin kaikki tuotteet tosikivoja tässä pussukassa:)

    VastaaPoista
  2. Niin, sen saatavuus on vähän huonoa. Kivankuuloisia tuotteita heillä muutenkin. Ja joo tää Ipsy oli vallan hyvä!

    VastaaPoista