keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Totaali throwback - Facebookin profiilikuvia 10 vuoden varrelta!

Moikka!
Ajattelin että olisi hauska postausidea näyttää teille mun FB:n profiilikuvia vuodesta 2007 tähän päivään. Ihminen muuttuu kyllä vuosien myötä, ja 17-vuotiaan ja 28-vuotiaan välillä on aikamoinen sukupolvien kuilu. Haastankin jokaisen kanssabloggaajan tekemään samanlaisen postauksen (ja linkatkaa ihmeessä kommentteihin omanne!)


VUOSI 2007
Vuonna 2007 olin siis 17-vuotias, vielä lukiossa ja pukeuduin suurimmalta osin Lacosten ja Miss Sixtyn sekä Burberryn tuotteisiin. Tuo villapaita oli ihana, kunnes se jossain riennoissa yhtäkkiä repeytyi selästä kokonaan.. Oh well. Kivat matoja muistuttavat kulmakarvat ja tehokas valkoinen kajal silmien sisänurkassa. Aika perus 2007.

2007

VUOSI 2008
Vuonna 2008 valmistuin ylioppilaaksi, ja ainoa kuva tuolta vuodelta on tämä yo-kuva. Ruusut on kauniita, niitä oli runsaasti. Vähemmän runsaasti olisi saanut sen sijaan olla noita puudelikiharoita, jotka ei tuona päivänä laskeutuneet loivemmiksi kampaajan monista lupauksista huolimatta. Hyvä että lakki mahtui päähän noiden kanssa :D Kaulassa oli iskältä yo-lahjaksi saadut aidot helmet ja kulmakarvat tietysti mahdollisimman ohuet viivat. Tuo mekko oli ihana (vaikkei sitä tässä näykkään) mutta olisi silti ehkä kannattanut valita olkaimellinen versio.


2008

VUOSI 2009
Vuosi 2009 oli mullistusten ja itsensä etsimisen aikaa. Erosin melko riitaisesti poikaystävästäni vuoden alussa (sopivasti pari päivää ystävänpäivän jälkeen) ja tämä aiheutti 19-vuotiaan psyykeen aikamoisen kriisin ja pistinkin ranttaliksi aika monella elämän osa-alueella. Koko vuosi oli kuitenkin näin jälkikäteen mietittynä huoletonta ja ihanaa aikaa, ihastuksia ja romantiikkaa ja uusia ystäviä riitti vaikka en uutta poikaystävää pariin vuoteen eron jälkeen halunnutkaan. Kesällä etsin itseäni pinkkien hiusten muodossa, jotka muuttuivat siitä vielä kirkuvanpunaisiksi jonka jälkeen ne piti parissa päivässä saada ihan platinanvärisiksi, mahdollisimman kylmänsävyiseksi blondiksi. Tukka olikin sen jälkeen ihastuttavan hyvässä kunnossa :D Kesän aikana otin kielilävistyksen (jota ei siis enää ole, nappasin sen pois joskus 2013-2014 hujakoilla) ja syksyllä vielä huuleen napin, joka ei ikinä parantunut osuen isoon verisuoneen säännöllisesti ja verihän lensi siis aika usein ja varoittamatta. Kulmakarvat jatkoivat matoilun hengessä edelleen.


2009 alkupuoli

2009 kesä

2009 syksy

VUOSI 2010
Vuonna 2010 meni vielä vuoden 2009 tapaan aika lujaa, ja tukka muuttui sen mukana. Pääosin sporttasin kuitenkin ns. Kouvola-tukkaa (kuinka moni muistaa tämän ilmaisun? :D) ja välillä tuossa tukan takaosassa oli pidennysliru josta ei ikävä kyllä nyt ole kuvaa. Tuo alempi kuva on muuten Big Brotherin Kick-Offista johon sain isäni työn kautta liput. Näyttiin myös telkkarissa, iih. Big Brother oli muuten tuolloin vielä hyvä ja seurasin sitä joka päivä! Sekin alkoi menemään alaspäin kun osallistujien alkoholinkäyttöä rajoitettiin :D Seurasitteko te BB:ta?





VUOSI 2011
Vuosi 2011 toi mukanaan ison elämänmuutoksen - tapasin nykyisen avomieheni ja muutin kuudeksi kuukaudeksi Lontooseen työharjoitteluun (ilman miestäni) joka oli kaikinpuolin yhtä ottava kuin antavakin kokemus. Sain kuitenkin mukaan erinomaisen englannintaidon (jota puhun nyt äidinkielen tavoin) ja taidon selvitä mahdottomaltakin tuntuneista tilanteista ilman kenenkään apua tai tukea. Pidin puoli vuotta mustaa tukkaa, joskin Lontooseen päästyäni värjäsin sen päivässä blondiksi, kyllästyin seuraavana päivänä ja värjäsin takaisin mustaksi :D Täysin päätöntä, I know. Kumma kyllä kun ei hiuksetonta. Leikkasin kylläkin hiukset Lontoossa ollessani Amelie-malliin, mulla ei ole koskaan ollut niin lyhyttä tukkaa! Enkä nähtävästi ollut vieläKÄÄN oppinut kulmakarva-asioita, ikävä kyllä. Meikkitaidotkin oli aika olemattomat, kuten huomaatte.





VUOSI 2012
Vuoden 2011 muutimme ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme, ja vuoden 2012 alkupuoli menikin opetellessa olemaan yhdessä 24/7, yöt ja päivät. Tukka oli alkanut jo vähän kasvaa, ja annoin sen olla vielä musta jonkin aikaa. Meikkaaminen sujui jo vähän paremmin, tutustuin aurinkopuuteriin ja luomiväreihin vähän paremmin. Vuonna 2012 asuin viikot opiskelupaikkakunnallani Lappeenrannassa, ja elokuussa perheeseemme tullut pentu-Väinö olikin viikot mieheni hoidettavana. Aloitin kesällä myös nykyisessä työpaikassani, ensin kesätyöntekijänä jonka vaihdoin kokopäivätyöhön 2013 alussa. 2012 otin muuten rakennekynnet, ja siitä lähtien ne on minulla olleet enkä aio niistä luopua.




VUOSI 2013
Vuosi 2013 oli rauhallista aikaa. Aloin kiinnostua merkkivaatteista- ja laukuista, ja suosikkimerkkeinä olivat Mulberry ja Louis Vuitton. Tukka oli värjätty mustasta huomattavasti vaaleammaksi. Vuonna 2013 otin myös ensimmäisen kerran ripsipidennykset.




VUOSI 2014
Aloin toden teolla kiinnostua meikkaamisesta ja ihonhoidosta, ja huvittavia kokeiluja muunmuassa contour-tuotteiden kanssa esiintyi. Aloin keräilemään huulipunia ja mitä räikeämpi, sen parempi. Löysin myös hiusmuhvit joiden avulla rakensin epämääräisen kokoisia nutturoita.




VUOSI 2015
Vuodesta 2015 ei oikeastaan ole hirveästi kerrottavaa. Kävimme Amsterdamissa kesälomalla ja se oli ihana reissu, ja kohde johon haluan ehdottomasti uudelleen. Pidin klassisia ripsipidennyksiä edelleen, ja kävin myös muutaman kerran ottamassa suihkurusketuksen. Sekä kärsin koko vartalon sokeroinnista, sisältäen täydellisen brasilialaisen.. SE SATTUI. Ja ihan s*tanasti jos ilmaisu sallitaan. Kainalotkin oli suhteellisen kamala alue sokeroida. Kulmakarvatkin alkoivat pikkuhiljaa löytää muotoaan ja olemaan suhteellisen normaalit.




VUOSI 2016
Olin jo luopunut ripsienpidennyksistä, ja tukka alkoi kasvaa ihan urakalla (en oikeastaan ollut juurikaan leikannut sitä vuoden 2012 jälkeen). Keräilin edelleen huulipunia ja pidin niitä ahkerasti.




VUOSI 2017
Tämä vuosi oli henkilökohtaisen elämän suurten mullistusten aikaa. Alkuvuodesta 2017 aloitin myös tämän blogin kirjoittamisen! Jestas että aika on mennyt nopeasti. Meikkailin jokapäiväisesti ja ihan hyvin tuloksin. Alkuvuodesta muistaakseni microbladasin kulmakarvani (postaus löytyy blogista microblading-tunnisteen alta!) joka helpotti elämää suuresti. Tässä kuvassa kulmat on vielä ns. luonnontilassaan.




VUOSI 2018
Tätä vuotta eletään vielä muutama kuukausi, ja onhan ollut vuosi. Pitkä sairasloma, työhönpaluu, uusi koti ja uusi koiranpentu. Päivääkään en silti vaihtaisi pois, sillä kokemuksia (niin hyviä kuin huonoja) on tullut roppakaupalla. En malta odottaa vuotta 2019, mitä se tuokaan mukanaan! Eletään kuitenkin ensin tämä vuosi pois alta, nautitaan syksystä ja sitten joulusta. <3




Oliko tästä postauksesta mihinkään? Vai oliko ihan tyhmä idea? Let me know!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti