maanantai 17. syyskuuta 2018

Bette Box - Syyskuu '18



** Bette Box saatu blogiarviointia varten yhteistyössä Bette Boxin kanssa.

Heippa!
Tänään käydään läpi syyskuun Bette Box. Sain mahtavan mahdollisuuden arvioida syys-, loka- ja marraskuun boksit täällä blogissa ja niinpä me tänään tehdään ja aloitetaan syyskuun tuotteista.
Betten teema tässä kuussa oli "It's the little things in life" ja tuotteet olikin kivoja, arkena tarvittavia juttuja.



Tässä kuussa pitkäaikaistilaajat saivat yksi, jonkun tiedon mukaan jopa kaksi tuotetta enemmän kuin me muut ja jaossa oli ainakin L.A. Girlin primeria. Kiva yllätys oli se, että uusi betteläinen Jutta esittäytyi ja valikoi bokseihin erilaisia ekstratuotteita; mukana oli ainakin siveltimiä ja Lumenea.


LUMENE VALO BRIGHT EYES ALL-IN-ONE EYE TREATMENT
Tämä oli Jutan boksiin valitsema extratuote, ja mieleinen vaikka vanhempi versio tästä jo kotoa löytyykin. Ihonhoitotuotteet on ihania! En ole kylläkään huomannut sen suurempaa vaikutusta joka erottaisi tämän selkeästi muista päiväkäyttöön sopivista sy-voiteista mutta perushommassaan ajaa asiansa oikein hyvin. Tämän arvo Sokoksella on muuten 24,90€ - eli boksin hankintahinta on selkeästi kuitattu jo ensimmäisellä tuotteella (oma boksini lähetettiin minulle veloituksetta)!

ZIAJA ACAI BERRY MICELLAR CLEANSING FACE SCRUB GEL
Ensivilkaisulla katsoin tämän olevan shampoota, mutta lähempi tarkastelu osoitti tämän olevan misellitekniikkaa hyödyntävä kuorintageeli. Tuote lupaa kuoria ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla tehokkaasti iholle olevan meikin. Otankin tämän suihkuun kaveriksi, käytän yleensä Dermalogican Daily Microfoliant-kuorintapulveria mutta tämän voisi ottaa rinnalle vaihtoehtoiseksi kuorintatuotteeksi. Tapanani on nimittäin käyttää kuorintoja vain suihkussa, vähän omituista ehkä mutta toimii minulle! Tämä misellikuorintageeli sisältää akaimarjan uutetta, c-vitamiinia, luonnollisia kuorintapartikkeleja sekä sinkkiä jolla on ihohuokosia supistava vaikutus. Lupaukset ovat ainakin houkuttelevan kuuloisia, katsotaan miten käytännössä homma hoituu. Ziaja on erinomaisen huokea merkki, ja tämäkin 200ml pullo kustantaa vain 7,90€. Ziajaa myyvät Sokos ja Emotion, mutta tätä tuotetta ei ainakaan vielä nettikaupassa ole saatavilla. Boksin mukana tuli saman Acai-sarjan päivävoidenäyte, pistän mielenkiinnolla senkin kokeiluun. Jos se tuoksuu yhtään paremmalta kuin vuohenmaitoversio, niin hommaan sen kyllä.

REXONA MAXIMUM PROTECTION CONFIDENCE ROLL-ON DEODORANTTI
Nyt varmaan aika moni tilaaja kiljuu harmista, sillä dödöä tuli vasta vähän aika sitten ja on muutenkin ollut yhdessä hammastahnan kanssa melko säännöllinen boksintäyttäjä. Tämän tuotteen valintaa perusteltiin sillä, että boksin vuoden 2016 suosikkituotteeksi oli valittu sarjan aiempi tuote ja nyt haluttiin tuoda jotain samanlaista ja samanlaatuista tilaajille, niin uusille kuin vanhoille. Henkilökohtaisesti minua ei haittaa deodorantit (kunhan niitä ei joka kuukausi tule, eikä mielellään edes joka toinen), säästynpähän ostamasta niitä itse ja tässä tulee kokeiltua monia erilaisia. Mielipiteeni oli muuten sama jo silloin, kun itse tilasin boksia. Tämän ilmoitettu hinta on 9,50€ - kuvittelenko vain vai onko hinnat hilautuneet suhteellisen runsaasti ylöspäin? Kärkkäiseltä löysin edullisimman - 8,90€.


MANNA KADAR LONGWEAR MINERAL POWDER
Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi tämän merkin tuotteita pitää tunkea niin moneen boksiin - en ole löytänyt Mannalta vielä yhtään oikeasti minulle toimivaa tuotetta. Tämäkin pikkuruinen duo (jonka sanotaan käyvän niin varjostamiseen, poskipunaksi kuin korostuksiin - anteeksi mitä) on aika turha - pannut ovat niin pieniä ettei niihin voi poskipunasiveltimellä mennä hosumaan ja niinsanottu "highlighter" on keltainen ja kultainen eikä sovi juurikaan suomalaiselle ihonsävylle mielestäni. Lisäksi poskipunan pigmentti jättää runsaasti toivomisen varaa vaikka sävy kaunis onkin. Sen sijaan tuo kultainen puoli swatchasi kivuttomasti. Lisäksi MK:n tuotteet ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan aika pakkasen puolella, tämä minikokoinen juttu maksaa $21. Suomesta merkin tuotteita ei vieläkään saa.


ELEVEN AUSTRALIA MIRACLE HAIR TREATMENT
Boksin käsittääkseni ainoa matkakokoinen tuote on tämä Elevenin ihmehoitotuote hiuksille, jolla luvataan olevan jopa 11 erilaista hoitovaikutusta; lisää kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä, suojaa hiusväriä auringolta ja lämpömuotoilulta ja ehkäiseepä myös kloorin vaikutusta tukkaan (mikäli satut moisissa vesissä usein puljaamaan). Kuulostaa erinomaiselta, pitää pistää testiin nopealla aikataululla. Tämä matkakoko on 10ml, ja täysikokoinen tuote maksaa 21,50€. Merkin tuotteita myyvät parturi-kampaamot.


Boksin kivoin ja kiinnostavin tuote oli ilman muuta Ziajan kuorintageeli, sen sijaan Manna Kadar ei säväyttänyt lainkaan. Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli tällä kertaa pyöreästi 2-3 kertaa verrattuna ostohintaan, eli tämän aspektin ei pitäisi negatiivisia kommentteja synnyttää.
Ainiin! Oman Bette Boxisi voit tilata tästä. Kuukausitilaus (veloitetaan siis kuukausittain) maksaa 18,90€, ja mikäli maksat 6 kuukauden boksit etukäteen saat 1 kuukauden kaupan päälle, ja lisäksi boksin hinta tippuu niin että hintaa jää 16,20€ / boksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti