keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Anastasia Beverly Hills - 3 palettia, 1 postaus!


Moikka tyypit!
Tuossa jokin aika sitten päätin että haluan ABH-palettien sarjani täydelliseksi, ja niin alkoi niiden etsintä. Onnekkaasti kanssabloggaaja Anna (Instassa @ootmeikannut) oli myymässä Subculture- ja Self Made-paletteja ja minäpä nappasin ne itselleni. Subculture oli täysin käyttämätön ja Self Made oli tosi hyvin pidetty ja säästeliäästi käytetty. Koska sarja ei ollut vielä täydellinen, nappasin Kicksista alekoodilla Prism-paletin ja tulin onnelliseksi. Haluaisin kokoelmaani vielä Master by Mario-paletin mutta se on kulttiklassikko, pitkän aikaa sitten jo myynnistä poistunut versio jota myydään eBayssa kovalla hinnalla. Luulen että se jää siis vain haaveeksi :( Myöskään Self-Madea ei myydä enää.


Ylimpänä Subculture, keskellä Self-Made ja alimpana Prism

Näistä siis Subculturea sekä Prismia saa edelleen tilattua esimerkiksi Kicksin sivuilta tai vaikka ABH:n UK-sivustolta. Tuolta merkin omilta sivuilta paletteja saa hintaan £43 ja Kicksissa ne ovat 57,40€. Halvemmalla pääsee siis kun tilaa Briteistä (£43 on euroissa noin 48,50€ tällä hetkellä), ja lisäksi yli 25 punnan tilauksissa postikuluja ei tule. Myös Beautybay myy ABH:ta ja näitä paletteja.
Mun kokoelmasta löytyy siis jo Modern Renaissance, Soft Glam sekä Norvina. Kaikissa paleteissa tulee samanlainen, kaksipäinen sivellin joka on laadultaan itseasiassa ihan ok.



Subculturesta on ollut paljon puhetta Youtubessa, osa kokee koostumuksen todella pöllyäväksi ja vaikeasti käsiteltäväksi. Sitten on toinen puoli ihmisiä jotka ovat todella tykästyneitä eivätkä koe mitään ongelmaa esimerkiksi häivyttäessä. Oli myös paljon puhetta että ABH muutti luomivärien koostumusta sen jälkeen kun paletti sai murskaavat arviot monilta kauneusvaikuttajilta, mutta mitään varmistusta tälle ei ole saatu. Värit ovat tosi nättejä, eivät ehkä ihan jokapäiväiseen käyttöön. Eritoten oikean yläkulman 'Axis', alarivin 'Untamed' ja ylärivin 'Destiny' ovat sellaisia joita ei omista kokoelmistani  juurikaan löydy.


Self-Made on näistä ehkä se neutraalein, vaikka kyllä siitäkin värikkäitä sävyjä löytyy. Alarivin 'Deep Purple' ja 'Isla' ovat todella kauniita. Näistä paleteista juuri tämä löytänee tiensä mun jokapäiväisiin meikkeihin pöydänlaatikkoon. Anna oli käyttänyt tätä tosi nätisti ja säästeliäästi, joten olin tästä löydöstä tosi iloinen!


Prism tuli siis minulle ihan uutena Kicksista, ja alunperin mun ei pitänyt tätä tai Subculturea edes hankkia. Pakkomielle omistaa sarjan kaikki paletit kuitenkin jyräsi yli järjen äänen ja here we are. Tässäkin sävyt on todella kauniita, joskaan eivät ehkä ihan arkipäiväisiä. Pitää esimerkiki keksiä mitä teen tuon keltaisen 'Spheren' kanssa..
Tämän paletin kanssa ei ollut keskustelua laadusta, vaan koostumus tuntui olevan hyvä ja suhteellisen helppo myös työskennellä.



Harmikseni swatcheja ei ole nyt tarjolla, sillä hölmösti nappasin kuvat vaan paleteista ja pakkasin muuttoa varten pahvilaatikkoon muiden palettieni kanssa. Yritän laittaa ulos postauksen jossa swatchit kaikisista omistamistani ABH-paleteista.

Onko ABH mieluinen merkki?
Jos jollain pyörii ylimääräisenä Master palette by Mario niin ostaisin heti! Myös muut ABH:n vanhemmat paletit ostaisin mieluusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti