perjantai 21. syyskuuta 2018

Boxycharm - Elokuu 2018




Hellou!

Kuten Ipsy, saapui elokuun Boxycharm samana päivänä ilahduttamaan muuttokiireiden keskellä. Jos jotain kuukausiboksia pitäisi suositella, olisi se Boxy - rahalleen saa joka kuukausi vastinetta moninkertaisesti (boksin tuotteiden arvo aina vähintään 100 dollaria) ja tuotteet on pääsääntöisesti ihania ja käyttökelpoisia, ja mikä parasta täysikokoisia. Boxyn hinta on 21$ muistaakseni kuukaudessa. Kuten Ipsyn kanssa, ei tätäkään saa toistaiseksi ainakaan suoraan Suomeen postitettuna, vaan välissä on käytettävä Shipitoa tai vastaavaa. Jokainen joka epäilee Shipiton kanssa, not to worry - kyseessä on todella yksinkertainen prosessi jonka oppii kerralla ja siitä lähtien paketin tulli-ilmoituksen teko ja lähetya hoituu noin minuutissa. Mikäli toivotte postausta Shipiton käyttämisestä, ilmoitelkaa kommentteihin ja teen mielelläni sellaisen joka sisältää esimerkit miten toimin esimerkiksi Ipsyn ja Boxyn kanssa.

That being said, tällä kertaa paketin kanssa ilmeni hienoinen ongelma, se nimittäin sisälsi tuotteen joka oli merkitty palavaksi ja helposti räjähtäväksi aineeksi (kuten esimerkiksi kynsilakat, joita ei voi Shipiton kautta lähettää ollenkaan, eikä niitä näissä bokseissa usein tulekaan). Sain tästä ilmoituksen kuvien kera Shipitolta yritettyäni lähettää paketin, ja niinpä tein heille requestin poistaa tuo tuote boksista jolloin sen pystyi sitten lähettämään Suomeen. He veloittavat näistä muutoksista muutaman dollarin ja hävittävät tuotteen joka ei ole lähetyskelpoinen. Tuote oli ncLA:n kynsinauhaöljy, ja sen puuttuminen harmitti sillä kynsinauhani tarvitsevat säännöllistä kosteutusta. Tuotteen arvo olisi ollut 18 dollaria, ja kuulemma tämä oli karkintuoksuinen. Ärsyttävää!

Elokuun teema oli "Life of the party" ja mielestäni teema korreloi tässä kuussa ihan hyvin tuotteiden kanssa, mukana kun oli irtoripset ja värikkäät meikkituotteet.



LAURA LEE LOS ANGELES PARTY ANIMAL EYESHADOW PALETTE
Tämä oli monelle se odotetuin tuote, ja toki itsekin lähden sitä mielelläni testaamaan. Paletti on äärimmäisen värikäs ja ei ehkä se arkipäivän meikkeihin sopiva tuote, mutta erityistapauksiin varmasti hyvä. Paletti swatchasi hyvin, tosin mattasävyt tuntuivat olevan hieman kuivia. Tämä tuote on saanut sekalaisia arvioita, osa rakastaa ja osan mielestä tässä ei ole mitään hyvää. Mitä mieltä olette, ne joilla tämä paletti on? Paletin arvo on $19 joka on mielestäni ihan ok hinta kuuden luomivärin paletille. Beautybay myi ennen merkin tuotteita, mutta nyt ne ovat sieltä poistuneet. Tämä pitää siis tilata Morphen tai merkin omilta sivuilta Shipitoa tms käyttäen.

HOUSE OF LASHES FALSE EYELASHES
Sain ripset nimeltä "Knockout" jotka ovat melkoisen tuuheat, synteettisestä karvasta tehdyt irtoripset. Näiden hinta on 12$. Beautybay myy merkin tuotteita joten niitä on helppo saada suoraan Suomeen tilattua. Youtubessa lähes jokainen hehkuttaa tämän merkin ripsiä, joten varmasti ovat hyvin käyttökelpoiset. Itse käytän irtoripsiä ehkä kerran vuodessa, joten nämä kestävät minulla aikaa varmasti hyvin :D


BANG BEAUTY EYELINER
Tämä geelimuotoinen eyeliner on väriltään ainakin minulle sopiva, suklaanruskea joka ei ole kuitenkaan liian lämmin ja oranssiin taittava. Tätä monitoimituotetta voi käyttää siis rajauksiin, luomivärinpohjustajana ja jopa kulmakarvojen tekemiseen. Tästä merkistä minulla ei ole juurikaan kokemusta, joten kiva kokeilla miten tämä toimii. Boxyn sivuilla tästä on vähän sekalaisia arvioita joten pitääpä testata itse. Hinnaksi on ilmoitettu 22$. Merkin tuotteita saa ilmeisesti vaan heidän omilta sivuiltaan.


SMASHBOX ALWAYS ON LIQUID LIPSTICK
Smashboxin nestemäiset huulipunat on tosi hyviä, ja vähän harmitti että sävy ei ole se kaikista käyttökelpoisin arkikäyttöön. Pidän tämän kuitenkin itsellä niitä tapauksia varten kun tekee mieli laittaa värikästä huulipunaa. Kicks myy Smashboxia ja myös näitä huulipunia, hinta on 24€.


WANDER BEAUTY BAGGAGE CLAIM GOLD EYE MASK
Nämä ovat geelimäisiä kangasnaamioita silmänalusille, jotka lupaavat kirkastaa tummia silmänalusia, hoitaa ryppyjä ja kosteuttaa herkkää ihoa. En ole henkilökohtaisesti vielä tavannut silmänympärysnaamiota joka lunastaisi lupauksensa yksittäisen tuotteen käytön jälkeen, mutta annetaan näille oma yrityksensä. Kuuden kappaleen setti on myynnissä merkin sivuilla hintaan 25$, ja näinpä tämä kolmen setti on arvoltaan noin 13$. Wander Beautyn tuotteet ovat myynnissä vain merkin omilla sivuilla.


Tämänlaiset tuotteet elokuussa siis. Kivoja tuotteita ylipäätään ja kaikki jäävät omaan käyttöön. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo (ilman puuttunutta kynsinauhaöljyä) oli $90, ja olisi ollut lupauksen mukaisesti yli $100 mikäli tuo puuttuva tuote olisi mukana ollut.

Joko sinulle tulee oma Boxy?

7 kommenttia:

  1. Mulle lähettivät mun kynsinauhaöljyn ,mutta se oli Adesse merkkistä.Siis näkivät sisällön,koska oli kuvattukin.Ehkä he luulivat sun NCLA ta kynsilakaksi? Tosi harmi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa NCLA:ssa oli kato varoitusmerkintä että palavaa nestettä, eli samaan kategoriaan kynsilakan kanssa... Adessessa ei ilmeisesti vastaavaa merkintää ollut.

      Poista
  2. No sittenhän mulla kävikin tuuuri,kun sain Adessen.Mä olisin halunnut NCLA öljyn,mutta se ei sitten olis tullut pertille edes:/

    VastaaPoista
  3. Mulla olisi pitänyt olla tuo Adessen öljy, mutta ei ollut :/ ei kyllä tullut shipitolta mitään ilmoitusta poistosta.. sitten taas elokuun ipsyssä oli kynsilakka joka tuli perille �� mieluummin olisin kyllä ottanut sen öljyn :D

    VastaaPoista
  4. Tilasin juuri tänään elämäni ekan boxycharmin ja jäin miettimään tuota tullikäytäntöä. JOssain blogissa luki ettei tullia eikä veroja tarvi maksaa koska boxi on alle sen 22€. Onko näin vai tuleeko jotain tullikuluja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, juuri näin. En ole ininä joutunut veroja maksamaan tästä.

      Poista
  5. Joo ja ne shipitolla kysyy sitä paketin arvoa ennen kuin lähettää se,niin siihen kerrot 21 dollaria ja cosmetic samples voit kirjoittaa.Eli tulli katsoo vaan sen 21 dollaria eikä niitä kiinnosta mitä olet shipitolle maksanut:)ja muutenkin ,jos tuotteiden arvo on alle 22 euroa niin silloin postituskuluja ei lasketa mukaan.Jos ostat vaikka 25 eurolla ja postarit on vaikka 10 euroa niin silloin koko summa 35 euroa verotetaan samoin eli se noin 24 % ALV ia. Eli jos tälleen nopeesti arvioi niin aina 10 euroon tulee noin 2,40 eli yksinkertaisetusti 2,50 .10 on 12.50 .Siis aina kun tuotteet maksaa yli 22 niin postikulutkin muuttuvat Alv in alaiseksi.

    VastaaPoista