perjantai 2. kesäkuuta 2017

Bette Box - Toukokuu '17

Heipparallaa, ja ihanaa perjantaita pupuset!
Tämä postaus on nyt vähän myöhässä, kun onnistuin kadottamaan siitä ottamani kuvat johonkin bittiavaruuteen - mutta tässä se nyt vihdoin tulee.
Puhutaan siis suomalaisesta Bette Boxista, joka melko monelle teistä jo ilmeisesti tuleekin ja olette varmasti lukeneet asiasta jo useita postauksia. Vaan eiköhän tämä nyt mahdu joukkoon vielä :-)

Toukokuun Bette Box jätti vähän kaksijakoiset fiilikset. Laatikko oli kyllä aivan täynnä tavaraa, mutta pieniä kokoja ja hieman arveluttavia tuotevalintoja suurin osa. Ei siis mitään parhaimmistoa tämä boksi, mutta seuraavaa odotellessa!



Kuten yleensäkin, tuotteet tulevat tukevassa pahvilaatikossa, ja mukana on tuotelappunen joka on aina kiva juttu. Varsinkin Betten tapauksessa, sillä siinä on mainittu myös hinnat!


RFSU INTIM EASY SHAVE GEL - 40ML - HINTA N. 2,11€ (150ML/5,29€)
Jaaha jaaha, taas RFSU:n juttuja. Edellinenkin on käyttämättä, en kokenut siitä olleen juurikaan apua sheivauksessa. Nämä voisi jättää minun mielestä boksista pois, jos pitää jotain RFSU:n juttua olla mukana niin suurin osa hyötyisi varmaan kondomeista eniten :D

RFSU INTIM COOLING BALM - 10ML - HINTA N. 1,45€ (40ML/5,79€)
Nojuu, tätä voisi jopa kokeillakin jos lupaus ihoärsytyksen vähentämisestä pitäisi. Muutoin hohhoijaa-osastoa.

+ EXTRATUOTTEENA 2 KPL OB:N HAJUSTETTUJA PIKKUHOUSUNSUOJIA (näistä nyt ei varmaan tarvitse sen enempää sanoa..)


+ TÄMÄKIN TULI EXTRATUOTTEENA: SALUS DETOS BIO-PUHDISTUSJUOMA (yök, en aio edes maistaa, kuulostaa iljettävältä. Ei kiitos tällaisiakaan boksiin....)




LUMENE VALO GLOW REVEAL MOISTURIZER - 15ML - HINTA N. 7,41€ (50ML/24,70€)
Tämä oli pitkäaikaistilaajalahja, ja mieluinen sellainen olikin! Hinta on muuten katsottu Elevenin verkkokaupasta, kun tuotelappusessa tätä ei oltu mainittu lainkaan. Olen tätä muutaman kerran kokeillut, ja ihan kelpo tuotteelta vaikuttaa - mitään erityistä ihon kirkastumista tai hehkun palautumista en kylläkään huomannut. Tuoksu on kivan kirpsakka ja väri sellainen vaaleanpuna-beige.


ALTERNA CAVIAR CC CREAM - 25ML - HINTA N. 10,78€ (74ML/31,90€)
Tätä Alternan ihmevoidetta hiuksille on tullut jo ainakin muutaman kerran muistaakseni Lookfantasticin Beautyboxin mukana, ja olen sitä ehkä yhden tuubin käyttänytkin. Olen hirveän huono käyttämään jätettäviä hoitoaineita, ja koska en juurikaan myöskään muotoile hiuksiani niin nämä jää ehkä mulla aina vähän varjoon, mutta jospa sitä kesän kunniaksi kunnostuisi. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote, osa tilaajista sai Lanzan hiuskiinteen ja tästä olen lukenut hieman arvostelua, sillä Lanzan tuote oli ilmeisesti isompi ja hinnaltaan kalliimpi. Ehkä olisin sen ottanut mieluummin itsekin, lakkaa kuitenkin tulee jonkinverran käytettyä.


TRESEMMÉ KERATIN SMOOTH SHAMPOO & HOITOAINE - HINTA YHT. 5€ (Á 2,50€)
Okei, shampoo ja hoitoaine varsinkin kombona kelpaa aina! Vielä en ole ehtinyt kokeilla, mutta mielelläni kokeilen. Merkki on toki sellainen jota saa marketista muutamalla eurolla, ehkä joskus voisi olla jotain selektiivisempääkin tarjolla. Näiden tuotelupaukset kuulostavat kyllä hyviltä, joten katsotaan.


ULTRASUN FACE SPF30 AURINKOSUOJAVOIDE - 7ML - HINTA N. 3,57€ (50ML/25,50€)
Kesän tullessa, aurinkosuoja boksissa ei yllättänyt yhtään ja kyllähän tämä varmasti ihan soiva peli on. Kokeiluun, mikäli kesä vielä tänne Pohjolaan joskus ennättää. Ehkä olisi voinut tulla vähän isompi koko testiin.

AVÈNE TOLERANCE EMULSION - 5ML - HINTA N. 2,30€ (50ML/23€)
No tämä kelpaa kyllä oikein hyvin, kosteuttava ja rauhoittava voide päivittäiseen käyttöön. Käytän tämän mahdollisesti syksymmällä sitten pois, kun iho on enemmän herkkä ja kuiva. Tällä tuotteella on muuten Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus, eli sopii ihan kaikille ihoille! Ei sisällä lainkaan säilöntäaineita, väriaineita, hajusteita tai emulgaattoreita. Olis vaan saanut olla ihan vähän isompi koko - olisitte jättäneet vaikka sheivausgeelit ja pikkuhousunsuojat pois..


LUMENE NORDIC CHIC KULMAGEELI - HINTA 9,90€ - TÄYSIKOKOINEN TUOTE!
Lisää Lumenea, ja vielä täysikokoinen tuote, whippii! Tätä olen käyttänyt ennenkin ja hoitaa hommansa hyvin. Harjaan saisi tarttua minun makuuni vielä enemmän tavaraa, nyt se jää vähäsen kuivaksi.


SCHWARZKOPF GOT2B FRESH IT UP KUIVASHAMPOO - HINTA 5,90€ - TÄYSIKOKOINEN TUOTE!
Taas kuivashampoota! Kuten jo jossain menneessä boksipostauksessa sanoin, niin näitä kyllä tuppaa nyt ihan jokaisesta boksista. Mullakin on laatikossa odottamassa jo kymmeniä erilaisia, ja käytän niitä ehkä 5 kertaa vuodessa.. No, riittääpähän pitkäksi aikaa. Tämä kappale mulla oli mukana Pariisissa ja tuoksu oli kiva ja hoiti hommansa - joten miksipä en tätä käyttäisi. Plussaa tuotteen täysikokoisuudesta tässä sillisalaattiboksissa.


Sellainen kattaus, vähän kaikenlaista mutta mikään ei oikein sykähdyttänyt sen enempää. Kokonaishinnaksi laskin 48,42€ mikä on ihan ookoo, rahalle sai kyllä vastinetta.
Mutta pliis Betten tiimi, älkää vajotko enää Livboxin tasolle vaan pitäkää yllä sitä tasoa millä Bette toimintansa aloitti! Vaikka vähemmän tuotteita, mutta uusia ja kiinnostavia merkkejä ja tuotteita.

Mitäs tykkäsit omasta Bette Boxistasi, jos sinulle sellainen tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti