tiistai 20. kesäkuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Toukokuu '17

Heipparallaa! Juhannus on ihan oven takana, jokos siellä ruudun toisella puolella ruvetaan olemaan kesätunnelmissa? Laskin tänään että mun seuraavaan kesälomakaksiviikkoiseen ei ole enää kuin 2,5 viikkoa, jippii! Juhannus menee tehokkaasti töissä, meidän alalla kun ollaan työn touhussa joulut ja juhannukset aamusta iltaan saakka.

Anyway, tänään tutustutaan toukokuun Ipsy Glam Bagiin joka saapui jo piiitkän aikaa sitten (kesäkuun pussukka saapuu päivänä minä hyvänsä!) joten olikin jo aika saada tämä postaus tehtyä. Tykkäsin toukokuun Ipsysta kovasti, ja tästä linkistä pääsette katsomaan kaikki mahdollisuudet mitä toukokuun pussukasta oli mahdollista saada. Olisin voinut kyllä ottaa tuolta Cakedin Lip Fondant-huulipunan sekä IT Cosmeticsin ripsivärin, oi kyllä. Ja kuten aina, sivupalkista löytyy Ipsy Glam Bag-tunniste jonka alta löytyvät vanhat postaukset. Shipito on taikasana tämän saamisessa koto-Suomeen.


Toukokuun pussukka ei ollut ihan supersuosikki, toki söpö mutta aika halvan ja ruttuisen oloinen. Teemaan toki sopiva, jäätelönkuvat ja kaikki.


KVossNYC - MACAROON LIP BALM - $12.99 - LINKKI
Tykkään kovasti huulivoiteista, ja tämäkin on päässyt jo käyttöön. Tämä muuten ei ole suosikkileivos Macaronin tuoksuinen, vaan on olemassa kakkunen nimeltä Macaroon ja tämä tuote sisältää Macaroon-öljyn lisäksi myös kookos- ja manteliöljyä ja on omiaan pehmittämään kuivia huulia. Tämän kosteutusteho ei ole ihan huikea kuitenkaan, vaan sanoisin enemmänkin sen olevan peruskauraa. Käytettyä tämä kuitenkin tulee, nyt yöpöydällä ja laitan tätä huuliin yötä vasten. Merkki on mulle ihan uusi! Tuote on täysikokoinen.


BRIOGEO ROSARCO MILK REPAIR LEAVE-IN CONDITIONER - $2.99 - LINKKI
Briogeo on tuttu merkki jo entuudestaan, olisiko joskus Boxycharmista tullut merkin toinen hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tämä Rosarco Milk-sarjan hoitosuihke on täynnä hyviä aineosia, INCI-luettelon toinen aine heti veden jälkeen on kookosöljy. En ole näistä jätettävistä hoitosuihkeista mitenkään superinnoissani, sillä mun pitkä ruipula tarvitsee ihan kunnon hoitoaineen suihkussa, nämä ei vain ole yhtä hyviä. Eiköhän tule kuitenkin käytettyä pois. Tämä tuote oli sample size, täysikokoinen tuote on 147ml ja sen hinta on $20.


TRESTIQUE MINI MATTE LIP CRAYON 'TUSCAN WINE' - $14 - LINKKI
Trestiquen tuotteita on myös tullut näissä bokseissa ennenkin, olisiko ollut LF:n Beauty Boxin mukana. Väri ei ehkä ole ihan ominta minua ja on aika syksyinen, mutta testaan tätä kyllä. Tämä on miniversio täysikokoisesta, arvioin tuotetta olevan noin puolet siitä. Täysikokoisen hinta on $28.


LUXIE 660 PRECISION FOUNDATION BRUSH  - $23 - LINKKI
Tämä sivellin oli Ipsy Exclusive, eli suunniteltu vain Ipsylle mutta tätä myydään myös merkin omilla sivuilla. Sivellin on 100% vegaaninen. Luxien siveltimet on ihania ja otan tämän ilolla vastaan. Uskoisin tämän olevan omiaan esimerkiksi highlighterille, poskipunalle ja mikseipä varjostukseenkin tai kevyeen bakingiin. Ihanan värinenkin! Sivellin on "täysikokoinen", hih. Kivan useita täysikokoisia tuotteita muuten!
URBAN DECAY AFTERGLOW HIGHLIGHTER 'SIN' - $6.5 - LINKKI 
Jooooo kyllä nyt kelpaa! Kaikki highlighterit on ihania, ja tää on superihana! UD:n Afterglow-korostuspuuteri sävyssä Sin sopii monelle ihonsävylle, ja mun kalpealle iholle erityisen hyvin. Tämä on samplepannu, mutta vertasin täysikokoiseen ja tämä on noin 1/4 normikokoisesta, eli hinta laskettu siitä (normaalikokoinen $26). TYKKÄÄN! Pigmenttiä löytyy vaikka naapurille jakaa, ja hehku on ihan top notch.


Siinä tämänkertainen kattaus, 2/5 oli täysikokoisia ja loput näytteitä/minikokoja. Ipsysta tykkään kyllä lähestulkoon joka kerta, ja tuotteet tulevat käyttöön. Ainoa mistä en tässä pussukassa tykännyt oli itse pussukka :D Kesäkuun Ipsya odotellessa! Tämän postauksen tuotteiden arvo oli pyöreästi noin 59,50 dollaria, ja postikuluineen Shipitolta Suomeen Ipsylle tulee hintaa noin 17 dollaria.

Mitkä olis ollut sun suosikkituotteet kaikkien toukokuun tuotteiden joukosta?
 

2 kommenttia:

  1. Luxien sivellin on tosi kaunis ja tyylikäs, ja UD:n highlighter miellyttää myös, jos saan sanoa;) Ehkä tuollaiset pikkukoot hihglighterista on toisinaan paikallaan, kun toisaalta jotkut tuppaa olemaan taas jättikiekkoja;) Kiva pussukka sisällöltään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä jo vähän liian pikkuruinen mun makuun, kun ei mun isommat korostussiveltimet mahdu edes siihen pannulle :D

      Poista