sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Lip Monthly - Toukokuu '17

Heippa!
Tänään vilkaistaan toukokuun Lip Monthly-pussukkaa, joka saapui parisen viikkoa sitten.
As usual, vanhat aihetta koskevat postaukset löytyvät tunnisteen 'lip monthly' alta.Tuotteet tulevat aina erinäköisessä pussukassa, ja tällä kertaa se oli kirkkaankeltainen jossa valkoisia päivänkakkaroita. Summer vibes for sure! Mukana tulee myös tuotelappunen jossa tuotteiden tiedot ja hinnat sekä pieni sananen Lip Monthlyn tiimiltä. Hinnat näyttävät olevan aina vähän korkeammat verrattuna niihin mitä löydän googlettamalla, joten lasken tuotteiden yhteishinnan löytämieni summien perusteella.


BANG BEAUTY LIP GLOSS 'ROSIE' $18
Kirkkaanpinkki huulikiilto brändiltä, josta ei löydy mitään tietoa mistään. Mystistä! Tuoksu on karkkinen ja kiva, koostumus melko kostea ja tahmainen. En ole tätä vielä huulille kokeillut, swatchannut vain käteen (swatch-kuva postauksen lopussa) mutta eiköhän sen aikakin vielä tule.


LUNA BY LUNA EYESHADOW CRAYON 'GEMINI' $18 - LINKKI
Lip Monthlyssa tulee usein yksi ei-huulituote myös, ja tällä kertaa se oli Luna by Lunan metallinhohtoinen luomivärikynä. Sävy näyttää ylläolevassa kuvassa hieman liian oranssilta, mutta on oikeasti kivan kullanhohtoinen. Mikään edullinen tämä kynä ei ole, 24 dollaria! Eipä tulisi ostettua itse, joten kiva kokeilla tätä kautta! Linkki vie merkin omille sivuille juuri tähän tuotteeseen ja hinta napattu sieltä.


CITY COLOR DUAL LIP WAND 'ROSE' $2.50 - LINKKI
Tämä vaikuttaa kivalta, toisessa päässä mattapuna ja toisessa ihan Anytimen huulikiillolta (moniko muistaa sen tuoksun?) tuoksuva ja näyttävä huulikiilto. Linkki vie BeautyJointin verkkokauppaan, josta napattu myös tuotteen hinta joka ei tottavie ole paljoa. Sävyjä on myös muutama lisää. Kokeilin tänään tuota mattapuolta, ja sävy oli tosi kiva, ei ihan noin kirkkaan pinkki kuin kuvassa.


STARLOOKS ULTRA-LUXE LONGWEAR LIP PENCIL 'SUBLIME' $19 - LINKKI
Onpa kivanvärinen ja tuntuinen huultenrajauskynä! Tämä on Starlooksin Ultra-Luxe sarjaa, joka on normaaleista poikkeava lähinnä hinnan ja pakkauksen värin puolesta. Toivottavasti koostumuskin on ultraluksusta, en osaa sanoa kun ei ole vertailukohtaa. Tämä kynä joka tapauksessa tuntuu tosi pigmenttiseltä ja pehmeältä levittää. Kynä on automaattinen, jota rullataan esiin eli ei tarvitse terottaa.


Ylläolevassa kuvassa näkyy nuo swatchit - tosin tuo reunan huulikiilto näyttää liian pinkiltä mutta muutoin ovat todenmukaisia. Tuo Anytimen.. Siis City Colorin huulikiilto on ihan kopio Anytimen menneistä huulikiilloista, todellinen reinkarnaatio.


Siinäpä ne tämänkertaiset. Tykkäsin kovasti oikeastaan joka tuotteesta, lemppari oli tuo huultenrajauskynä, sävy on todella käyttökelpoinen!
Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on $56.50 vaikka LM ilmoittaa tuotelappusessaan arvoksi $65. Aina kannattaa ottaa itse siis selvää!

Mitäs tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Anytimen meikkejä tuli ennen muinoin käytettyä tosi paljon, ja huulikiillon tuoksu on kyllä syöpynyt aivolumpioon loppuiäksi;)
  Kivoja tuotteita, kyllä ne mulle kelpaisi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tuoksu on syöpynyt johonkin tuoksureseptoreihin kyllä :D

   Poista