torstai 22. kesäkuuta 2017

Isadora Prisma Wheel Highlighter Palette - Arvostelu + swatchit!

Heippa! Tänään loistetaan kilpaa auringon kanssa ja tutustutaan IsaDoran uuden Get the Glow-kevätkokoelman ehdottomasti ihanimpaan tuotteeseen - Face Glow Prisma Wheel-korostuspalettiin sävyssä 50 Rainbow Highlights (en tiedä, onko muualla maailmassa myynnissä kenties muitakin sävyjä?). Näitä vastaavannäköisiä paletteja on muitakin, niin korostamiseen kuin varjostamiseen ja poskipunalle mutta niissä taitaa olla viiden sijaan kolme sävyä kussakin? Tämän paletin lisäksi Get the Glow-kokoelmassa on huulikiiltoja, huuliglitteriä ja hologrammipulveria kynsille + kynsilakkaa.

Hankin tämän ihanuuden Kicksista jokin päivä sitten, olin käynyt ensin kokeilemassa ja swatchaamassa tätä pikaisesti ja se jäi kummittelemaan mielen perukoille sen verran, että ruokaostosten lomassa käväisin Kicksissa hakemassa tämän mukaani. Kicksissa on menossa nyt Summer Salet, mutta mitään itselle kovin erikoista ei ollut alennettuna joten pysyttelin lujana ja ostin vain tämän. Hintaa paletilla on 29,90€ ja Kicksin lisäksi tätä olen nähnyt IsaDoran hyllyillä myös Citymarketissa ja Sokos Emotionissa. Ihanaa drugstore-kosmetiikkaa siis! (Saatoin tehdä aiheeseen liittyvän tilauksen BeautyJointille tovi sitten, sekä Anastasian UK-sivuilta myös jotain tulossa.. Haul coming!)Paletti muistuttaa sävyiltään hieman Kat Von D:n Alchemist-palettia, joskin Alchemistin pannut ovat 4 kertaa pienempiä ja vielä enemmän duochrome-efektillä varustettuja. Päivittäiseen käyttöön, sanoisin tämän Isadoran riittävän oikein mainiosti. Hintaa Alchemistilla on suunnilleen saman verran kuin tällä, olisiko pari euroa ollut enemmänkin Sephorassa.Tämä on mun mielestä hintalaatusuhteeltaan erinomainen paletti, josta riittää iloa pitkäksi aikaa ja monenlaisiin meikkeihin. Jollekulle nämä värit saattaa olla hieman put off, mutta niitä ei kannata pelätä, ja neutraalejakin värejä tästä löytyy. Itse olen ostoksestani erittäin iloinen! Highlightereitahan ei voi koskaan olla liikaa...?
Mikäli siis kokoelmasi on vailla pehmeitä, pigmenttisiä muttei liian glitterisiä korostuspuutereita ja etsit ehkä muuta kuin perus shampanjanväristä hohtoa, niin check this out!Mitäs tykkäätte? Sopisiko omiin kokoelmiin?

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä, mutten tiedä olisiko mulla käyttöä noin värikkäille sävyille. Pitää varmaan käydä itse tsekkaamassa myymällässä miltä swatchit omalla kädellä näyttäisivät;) Niin, highlightereita ei tosiaankaan voi olla liikaa;) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kuitenkin aika käyttökelpoisia! Jos vertaa vaikka ABH:n Auroraan tms.

      Poista