sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Anastasia Beverly Hills Glow Kit 'Sweets' - swatchit + esittely!

Heippa ihanat, toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavasti. Oma kesälomanpuolikas odottaa vain muutaman tunnin päässä, ihanaa <3

Tänään tutustutaan Anastasia Beverly Hillsin Glow Kit-highlighterpalettiin sävyssä 'Sweets'. Tilasin paletin Anastasian omilta sivuilta (Brittien ABH-sivut siis) ja sieltä sai ilmaisen toimituksen kun tilasi yli 25 punnalla, eli tämä paletti kustansi vain sen verran mitä siitä maksoin eli £39 (n. 44,30€)
Kannattaa siis ilman muuta katsoa ensin tuolta että löytyisikö sitä mitä etsit, ennenkuin alkaa tilaamaan ABH:n jenkkisivustolta ja maksaa hirveät postimaksut ja ALV:t sun muut. En ollut tätä ennen tiennytkään että Anastasialla tällainen brittisivusto on, kunnes luin FB:n Nordic Style&Beautysta että joku oli tilannut itselleen muutamia Glow Kitteja juuri tältä sivustolta.

Tällä hetkellähän näitä korostuspaletteja tekee joka toinen yritys vähintään, viimeisimpinä omansa markkinoille ovat tuoneet Huda Beauty, LimeCrime (jonka Hi-Lite Opal-paletin kyllä haluaisin!) ja Violet Voss (voisin hyvin ottaa vastaan tämänkin, koska paletin nimi on Rose Gold...) joten mitään uutta ja mullistavaa tässäkään paletissa ei ole. Sävyt ovat erittäin pigmenttisiä, kermaisia ja levittyvät vaivatta. Tällä korostuspaletilla saat aikaan helposti myös todella näyttävän glow'n.

ABH GLOW KIT SWEETS

Kannen design on tuttu muistakin ABH:n Glow Kiteista, se on jämäkkää pahvia ja Sweetsin tapauksessa pastellinvaaleanpunainen joka hieman liukuu siniseen päin. ABH:n valikoimassa oli muitakin paletteja kuten Aurora, Moonchild ja Sun Dipped, mutta tämä iski minulle sävymaailmaltaan parhaiten.
Edit: Katselin juuri sivujen valikoimaa, ja näyttäisi siltä että Sweets on sieltä poistunut eli jäljellä ovat Aurora, Moonchild ja Sun Dipped. Näistä jälkimmäinen sopisi erinomaisesti hieman tummemmalle/päivettyneemmälle iholle, ja Aurora & Moonchild sitten vähän erikoisempia sävyjä hakeville.Voi olla, että itse tilaan Moonchildin vielä jossakin vaiheessa, olen sitä hinkunut jo kauan.


Paletti sisältää seuraavat sävyt (selitykset kopioitu Temptaliasta):

- Marshmallow:  bright, white gold with a cooler, whitish base and warmer, pale gold shimmer
- Sassy Grape: medium, pinky-plum with warm undertones and a sparkling, metallic finish
- Butterscotch: bright, light-medium gold with warm, yellow undertones and a sparkling, metallic finish
- Taffy: slightly muted, medium-dark rosy copper with warm undertones and a metallic sheen

Mielestäni sävyjen pigmenttisyydessä ei juurikaan ollut eroja, jokainen niistä levittyi ja swatchasi yhtä hyvin. Suosikkisävyjäni ovat ehdottomasti Butterscotch ja Marshmallow, sillä ne ovat neutraalien sävyjensä vuoksi kaikkein monikäyttöisimpiä. Sassy Grapea ajattelin käyttää myös blush topperina, miksipä ei Taffyakin.

Vasemmalta oikealle: Marshmallow, Butterscotch, Sassy Grape, Taffy
Ylhäältä alas: Taffy, Sassy Grape, Butterscotch, Marshmallow

Rakastan kaikkia meikkejäni ja jokaista osa-aluetta, mutta highlighterit ja poskipunat (ja tietysti huulipunat) saa mun kiinnostuksen heräämään ja ostoshimot valloilleen välittömästi. Molempia löytyy jo useampi kymmenen, mutta hei - kuka niitä laskee?

Omistatko sinä yhtään Glow Kittia? Jos niin minkä? Mikä on suosikki-highlighterisi?

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanalta ja voi vitsit, jo paletin kansikin on niin kaunis 😍

  VastaaPoista
 2. En omista, tässä noi lämpimät sävyt on upeita! <3

  VastaaPoista
 3. Sun Dipped ja Gleam löytyy multa :) Olisin ehdottomasti tilannut itselleni ton Sweetsin, mutta tosiaan harmi kun sitä ei enää löydy tuolta :/ Tossa on ihan hurjan upeita sävyjä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus Gleam mutta myin sen - enkä tiedä missä mielenhäiriössä..

   Poista
 4. Kiitos mahtavasta blogista! :) Minkä kauneusboksin suosittelisit tilaamaan, jos yksi pitäisi valita? Kiinnostaisi Look incrediblen deluxe box, mietityttää vaan hinta ja että tuleeko suurin osa tuotteista käyttöön.. Olen kuitenkin aika aloittelija, mutta toisaalta taas hintavampia tuotteita olisi mukava päästä kokeilemaan!

  Tosi kaunis tuo Anastasian paletti! Hypistelin pitkään Sokoksella.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kovasti <3 Look Incrediblen Deluxe on ihana kyllä, mutta hintaahan sillä on etenkin postikuluineen. Kannattaa tutustua myös Ipsyyn ja Boxycharmiin mikäli Shipiton käyttäminen ei inhota, ne ovat tosi hyviä ja Ipsy etenkin suht edullinenkin!

   Poista