torstai 20. heinäkuuta 2017

Boxycharm - Kesäkuu '17

Heippa ihanaiset! Kurkataanko kesäkuun Boxycharmin sisuksiin? Luvassa on taas aika ihania juttuja, ja vain parillakympillä kuussa! Suosittelen suuresti tutustumaan edellisiin aihetta koskeviin postauksiin tästä, ja vaikka tilaamaan ihan oman boksin jos tuotteet sulle kolahtaa. Boxycharmin idea on siis tuoda 4-5 täysikokoista kosmetiikkatuotetta, ja tuotteiden yhteenlaskettu arvo on aina yli 100 dollaria. Tässä muutama esimerkki merkeistä, joiden tuotteita Boxycharmin mukana on tullut: Tarte, Makeup Geek, PÜR, Ofra, Luxie, Artist Couture...




Kesäkuun Boxyn teema oli 'Downtown Charms' ja mukana oli mulle todella mieluisia tuotteita. Ehkä yksi parhaista bokseista tähän mennessä!


3 SHEET MASKS / BIOBELLE COSMETICS - á $4.99 = $14.97 - LINKKI
Mä vielä muutama postaus sitten tuskastelin sitä kuinka sheet maskeja tulee joka boksista ja mullakin on niitä jo hirveä kasa - mutta sitten kokeilin eräänä iltana ekaa kertaa ikinä tällaista kangasnaamiota. JA OLIN MYYTY. Kiitos lisää tänne näitä vaan, ihan miten paljon vaan, käytän kyllä pois :D Joskus vaan kokee tällaisia valaistumisia, ja henkilökohtaisesti oon todella iloinen että tajusin näiden jutun ja ihanuuden. Biobellellä on aivan ihanankuuloisia maskeja - ja juuri lanseerattu Unicorn Collection jossa naamioita nimeltä #UnicornGlow (suklaata, mulperinmarjaa ja hunajaa), #DreamSkin (Berry complex, Vihreä tee ja Omenan hedelmähappo) ja #UnicornShake (Kirsikkauute ja maitohappo). Tämä ihana yritys ei ikävä kyllä vielä toimita Suomeen, mutta heidän sivuiltaan voinee tilata Shipiton avulla. Tässä kolmen naamion setissä tuli seuraavat naamiot: #StayGorgeous (Kosteuttava ja ravitseva, manteliöljy ja E-vitamiini), #BeautyScoop (häivyttää ihon pieniä ryppyjä ja kiinteyttää kasvojen ihoa, avokado ja kollageeni) sekä tosi kiinnostava #Primer (suositeltu käytettäväksi varsinkin ennen meikin tekoa, teepuuöljy, ruusunmarjauute, C-vitamiini). Käytin StayGorgeousin näistä jo, ja iho tuntui vielä aamullakin ihanan kosteutetulta ja selkeästi vähemmän punaiselta.



ARTIST COUTURE DIAMOND GLOW POWDER 'CONCEITED' - $26.99 - LINKKI
Artist Couturen highlighterit on ihania, mulla on jo entuudestaan yksi sample-kokoinen ja nyt sitten Boxyn mukana tuli täysikokoinen. On tosi harmi, että tämä tuli about tummimmassa mahdollisessa sävyssä Conceited. Toivotaan että voin tätä edes hennosti jotenkin käyttää. Jos en, pistän eteenpäin luonnollisesti. Tällä saa todella näyttävän glow'n ihan pienelläkin määrällä. Swatch-kuvat postauksen lopussa!


AESTHETICA H22 TAPERED HIGHLIGHT/BLENDING BRUSH - $21 - LINKKI
Tämä merkki on mulle ihan uusi! Kyseessä on amerikkalainen brändi, jonka tuotteisiin kuuluu siveltimien ja meikkisienten lisäksi myös esimerkiksi varjostus- ja korostuspaletteja. Tämä sivellin on synteettistä karvaa ja hyvin löysä pitkin harjaksin. Tykkään itse levittää korostuspuuterini vähän jäykemmällä siveltimellä, mutta kyllä tämä toimii tosi intensiivisille highlightereille joiden kanssa pitää arkena käyttää vähän kevyempää kättä.


OFRA LONG LASTING LIQUID LIPSTICK 'TUSCANY' - $19.90 - LINKKI
Ofran mattapunat on hyviä omassa lajissaan, niin tämäkin. Sävy olisi voinut olla ehkä jotain kesäisempää, tämä Tuscany on melko tumma ainakin näin vaalealla iholla! Ofraahan saa rajoitetusti myös ihan suomalaisesta nettikaupasta, Koreinasta. Tätä sävyä sieltä ei löytynyt, mutta monta muuta kivaa nudea ja muuta kyllä.




REALHER EYESHADOW PALETTE III  'SMOKED VIOLET' - $28 - LINKKI
Viimeisenä tuotteena boksista kaivoin tämän RealHerin luomiväripaletin, joka kantaa nimeä 'I Feel Beautiful - Smoked Violet Collection'. Tämä brändi oli mulle ihan uusi tuttavuus (paitsi viime Boxyssa taisi tulla merkin huulipuna ja rajauskynä..?), mutta tutkiessani heidän nettisivujaan huomasin että merkki on cruelty-free ja lahjoittaa 20% kaikesta tuotosta naisten tukemiseen ja voimaannuttamiseen. Ja paletti on kaunis ja sävyt tosi käyttökelpoisia arkisävyjä, ja pigmenttiäkin löytyi ihan mukavasti. Sävyistä etenkin Enchanting ja Divine on ihania! Olen tällä tehnyt jo yhden meikin ja pidin siitä kovasti. Alla vielä swatch-kuvia. Jaossa oli kolmea erilaista palettia, mutta tämä vaihtoehto jonka sain oli mulle tosi mieluinen.

Ekat 4 swatchia luomiväripaletista, sitten Artistin highlighter ja Ofran mattapuna


Sellainen Boxycharm tuli viime kuussa, enkä malttais odottaa tämän kuun Boxya joka oli lähtenyt kohti Shipitoa muutama pv sitten ilmeisesti.

Mitäs piditte tuotteista? Mikä olisi ollut oma suosikki?

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva boxi, oma lempparis olisi ollut ehdottomasti Ofra. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikiksi nousi yllättäen noi kangasnaamiot - en olis vielä viime kuussa uskonut :D

      Poista
  2. Mua kiinnostaisi onko sulla joku syy siihen ettet vastaa kommentteihin kuin aina joskus ja jouluna? Kurjaa laittaa kommenttia, jos niihin ei vastata... Etkö ehdi, muista vai eikö ne vaan kiinnosta sua niin paljon, et vastaisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentistasi. Vastaan kyllä aina kun kommentissa kysytään jotain ts. kaipaa selkeästi vastausta. En siis todellakaan tahdo aliarvostaa lukijoitani sillä etten vastaile - se juontaa juurensa ehkä siitä etten itse blogeja lukiessani kaipaa joka kommenttiin vastausta ellen juuri esitä jotain kysymystä. Mutta kiitos mielipiteestäsi, taidan ottaa käyttöön tavan vastata jokaiselle vaikka sitten jotain ihan pientä.
      - Idsu

      Poista