tiistai 4. heinäkuuta 2017

Bette Box - Kesäkuu '17

Heippa!
Tänään tutustutaan viime kuun Bette Boxiin jos se vielä jollekulle ei ole tutuksi tullut.
Kesäkuun teemana oli, yllätys yllätys, kesä ja sen mukana tuleva valo ja lämpö. Tämänkertaisessa satsissa 5/6 tuotteesta oli täysikokoisia, joten propseja siitä Betten porukalle. Toki merkkivalikoima jätti hieman toivomisen varaa, näistä useamman kun olisi saanut ihan Citymarketista hakemalla..
No, kurkataanpa nyt kuitenkin mitä sieltä löytyi, yksi tuote oli nimittäin ihan selvästi yli muiden ja ollut melkein jokapäiväisessä käytössä boksin saapumisesta asti..!


Laatikko oli vanha tuttu, ja mukana tietysti myös tuotekortti.


TALIKA BIO ENZYMES SHEET MASK - 9,90€ / NAAMIO - LINKKI
Sheetmaskeja tulvii ovista ja ikkunoista jokaiselle joka tällaisia kuukausibokseja tilaa - ja mun kokoelma sen kuin kasvaa. Tämä Talikan kappale on kyllä ihan kiinnostava, kyseessä on After Sun-tyyppinen tuote jonka pitäisi rauhoittaa kasvojen ihoa auringossa oleilun jälkeen ja helpottaa mahdollisesti kiristävää ja kuumottavaa tunnetta kasvoilla. Sisältää hyaluronihappoa, sokerijohdannaisia sekä alppiyrttejä. Tuote on täysikokoinen ja tällä hetkellä alennuksella Sokoksella (ovh 13€). Talikan naamioiden vaihtoehtoinen tuote oli ilmeisesti Irohan kangasnaamio.Sitten taas hieman kaupanpäällisiä.. Toki kesäreissuille Rela Tabsin maitohappobakteerit on kätevät ottaa mukaan. Kenzon hajuvesi on tuttu entuudestaan, eikä istu ihan omaan tuoksumakuun.


PIZ BUIN TAN&PROTECT TAN INTENSIFYING LOTION - 15ML / 1,76€ - LINKKI
Kesällä tulee aina näitä auringonottoon ja rusketukseen liittyviä voiteita sun muita ihan riittämiin, mutta mä en vaan ole oikein kohderyhmää. Jaksan harvoin rasvailla muuta kuin käsiä (bad, I know) ja itseruskettavaa käytän noin kerran kymmenessä vuodessa jos reippaaksi ryhdyn. Tämä näyte on lisäksi melko pikkuinen, joten tästä ei riitä kuin ehkä kerraksi tai pariksi (jos rasvaa esim vain jalat). Tuote on siis näytekokoinen, ja täysikokoinen 150ml tuubi maksaa esimerkiksi Yliopiston Verkkoapteekissa 17,60€.


LUMENE GEL EFFECT KYNSILAKKA - 3,45€ - LINKKI
Harvemmin tulee kynsilakkaakaan käytettyä, kun sekä sormissa että varpaissa on geelit ympäri vuoden.. Tämä tullee lahjoitettua eteenpäin. Tuote on täysikokoinen, ja tämä sävy 'Auringonkehrä' on tällä hetkellä tarjouksessa Sokoksella (ovh 6,90€).
DOVE NOURISHING SECRETS BODY WASH - 1,89€ 
Avokadoöljyä sisältävä tavallistakin tavallisempi suihkusaippua. Ei herätä tunteita, muttei tee mieli käyttääkään. Nämä tuoksuu jokseenkin aina samalta. Halpaa kuin..no, saippua. Tätä nimenomaista tuotetta ei löytynyt enää Doven sivuilta, eikä mistään suomenkielisestä verkkokaupasta joten siksi ei myöskään linkkiä. Tuote on täysikokoinen.


NIVEA OIL IN LOTION VARTALOEMULSIO - 4,90€ - LINKKI
Tämä on sentään astetta kiinnostavampi tuon öljyaspektin ansiosta, vaikka ihan perus markettitavaraa onkin. Tuoksuu hyvältä, tullee käytettyä jos jaksan ihoani joskus rasvata. Tuote on täysikokoinen.
DERMOSIL MOISTURISING CREAM LIGHT - 11€ - LINKKI
Boksin yllättäjätuote tulee ilman muuta tässä! En ollut koskaan aiemmin kokeillut mitään Dermosilin tuotteita, ja olinkin hieman skeptinen aluksi mutta tämä on aivan fantastinen tuote meikin alle näin kesäkeleille! Ei rullaannu eikä ole liian paksua, vaan juuri sopivan ohutta ja juoksevaa päiväkäyttöön. Tämä innostaa kokeilemaan Dermosililtä muitakin tuotteita ilman muuta. Suuri suositus tälle, jäi melkein jokapäiväiseen käyttöön! Tuote on täysikokoinen.
Semmoinen setti tällä kertaa! Kokonaisuuden pelasti täysin tuo Dermosilin voide, muutoin jätti melko kylmäksi vaikka täysikokoisia tuotteita olikin valtaosa. Laku oli tosin hyvää. Tuotteiden kokonaisarvo jäi vain 32,90€, eli toivomisen varaa olisi siinäkin (vrt. Boxycharm; 21€ -> tuotteiden arvo yli 100€)
Mikä oli teidän suosikkituote tästä boksista?

2 kommenttia:

  1. Dermosilin voide oli kyllä tosi hyvä, ja nimenomaan meikinalusvoiteeksi! Mä en voi sietää sitä, jos kasvovoide ei aamulla meinaa millään imeytyä ihoon enkä pääse aloitamaan meikkaamista, joten toi oli mulle ihan täydellinen tuote :D

    VastaaPoista