keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Edullista kosmetiikkaa USA:sta

Moikka!
Postaustauko venyi lähes koko loman pituiseksi, mutta ymmärrettävästi festarien huiskeesta ei paljoakaan bloggailla. Nyt kuitenkin vilkaistaan jo jokin aika sitten saapunutta Beauty Jointin tilausta, jonka eBayn kautta tilasin viime kuussa. Edellinen postaus aiheesta löytyy tästä, mikäli haluatte vilkuilla mitä tilaukseeni eksyi edellisellä kerralla.
Kuten viimeksikin, laitan tähän postaukseen näkyviin ostohetkellä olleet hinnat euroissa.
Sanottava muuten vielä sekin, että tämäkin paketti selvisi ilman tullikuluja!


NYC Liquid Eyeliner sävyissä Extreme Black (perusmusta) ja Pearlized Black (pientä hohtohippua joukossa) kustansivat 2,73€ / kappale. Youtubettajista ainakin Laura Lee vannoo tämän tuotteen nimen aina siipirajausta tehdessään. En ole kokeillut kuin vasta kerran, mutta sanotaan etten ollut ainakaan ihan blown away. Mielestäni suti oli vähän epätarkka ja nappasi tuotetta liikaa kerralla mukaan. Muutenkin olen huomannut, että tussilinerit sopii omaan käteen paremmin.


WET 'N WILD MegaGlo Highlighting Powder tuli sävyssä Crown of my Canopy. Tämän sarjan korostuspuutereita olen kuullut monen Youtubessa hehkuttavan, ja tilasin tämän testiin. Oikeasti olisin halunnut Precious Petals-sävyssä tämän, mutta sitä ei löytynyt juuri tuona hetkenä BJ:n valikoimista. Tämä on auttamatta liian tumma korostuksiin, paitsi mahdollisesti blush topperina menee ja miksei luomivärinä. Megaurpo onnistui tökkäämään jo kyntensä kauniin highlighterin pintaan.. Tämän hinta oli 4,37€ joten kovin suuresta rahallisesta satsauksesta ei onneksi ollut kyse. Wettis tuo/toi juuri markkinoille muutaman uuden sävyn tähän samaan MegaGlo-sarjaan, ja siellä vaikuttaisi nyt olevan vaihtoehtoja myös vaalealle iholle!

J. Cat Beauty You Glow Girl Baked Highlighter on just niin söpö livenä kuin kuvassakin! Ostin tämän aika pitkältä juuri ulkonäön perusteella, mutta ei tämän jäljessä ihollakaan mitään suurempaa vikaa ole. Toki tuote on melko puuterinen ja pölisevä, mutta muutoin toimii ja sävy on kaunis. Sävy on muuten 106 Bella Rose, ja tarjolla oli muutama muukin väri! Hintaa oli 5,20€.


WET 'N WILD Color Icon Ombre Blush (vasemmalla) sävyssä The Princess Daiquiries on livenä (ja kuvissa) todella kaunis, mutta ikävä kyllä pigmenttiä ei ole kovinkaan paljon ja vaikka olen vaalea, niin tuntuu ettei tämä erotu juurikaan. Hintaa tällä oli 4,37€, en huomannut myynnissä muita sävyjä tästä linjasta lainkaan.

WET 'N WILD Color Icon Blush (oikealla) sen sijaan on tosi kivasti pigmenttinen ja luonnollinen poskipuna. Mulla on samaa sarjaa toinenkin (Pearlescent Pink) joka on myös ihana. Tämä on helmiäishohtoinen, eli poskipäille ei välttämättä tarvitse highlighteria laisinkaan. Nämä on ihan superedullisia; 2,82€. Sävy ei ehkä ole ihan minua, mutta mahtuu kokoelmaan kyllä ;) Sävyn nimi on Rose Champagne.

Swatchit: V -> O Crown Of My Canopy, Bella Rose, The Princess Daiquiries ja Rose Champagne


MILANI Conceal + Perfect Foundation & Concealer tuli tilattua uutuussävyssä 00 Light Natural, sillä se edellinen vaalein oli ihan liian tumma. Tämä sen sijaan on oikein hyvä varsinkin kesällä, ja tykkään tästä meikkivoiteesta kovasti. Se peittää hyvin, muttei mene silti ruman näköiseksi helteessäkään (vaikkei pysykään ihan mattana, vaan tarvitsee tupsauksen puuteria silloin tällöin).  Hintaa oli 9,19€. Helposti tätä saa tilattua vaikka Eleveniltä, jossa pullo maksaa 17,40€.

L.A. GIRL Pro Coverage HD Long Wear Illuminating Foundation (kiva nimihirviö) on myös monien bloggaajien ja vloggaajien suosiossa varsinkin Jenkeissä ja siitä inspiroituneena tämän tilasin kokeiluun, vaaleimmassa sävyssä (ellei valkoista lasketa mukaan joka on vähän kuin vaalennuspisarat) Fair. Ikävä kyllä tämä vaaleinkin sävy on turhan tumma minulle jopa nyt kesällä, joten joko hommaan merkin omat vaalennusaineet käyttöön tai sitten myyn tämän eteenpäin. Kerran olen tätä kyllä kokeillut, ja ihan positiivinen maku jäi suuhun, hinta-laatu-suhde tuntuu hyvältä. Hintaa oli vain 7,82€. L.A. Girlin tuotteita myyvät kyllä Suomessa Cocopanda, Pastelbeauty ja Oletkaunis.fi, mutta kellään näistä ei ole tätä meikkivoidetta valikoimassa. Kannattaisi kyllä olla!

WET 'N WILD Photofocus Lash Primer sävyssä Committed a Prime (eli valkoinen) tuli mukaan tilaukseen koska rakastan ripsivärinpohjustajia ja käytän niitä jokaikinen päivä ripsivärin alla. Tässä on muuten vähän sama kuin monissa ripsiväreissäkin - antaa tuotteen olla jonkin aikaa auki jotta massa ehtii vähän kiinteytyä -> toimii paljon paremmin! Tämän hetken suosikki-ripsiprimer on L'Orealin Voluminous, jota ei taida edes Suomesta saada. Tämän tuotteen hinta oli 4,37€.

Tuotteiden yhteishinnaksi tuli 43,60€ ja postikuluja päälle parikymppiä. Postikulujen määrä aina vähän kirpaisee, mutta tuotteet jäävät silti yhteishinnaltaan alhaisiksi verrattuina muihin mahdollisiin ostopaikkoihin.

Mitä kosmetiikkaa sinä olet viimeksi ostanut? Suositko nettishoppaamista vai ihan paikanpäällä oloa?

4 kommenttia:

  1. Mieluiten ostaisin kaiken kosmetiikan paikan päältä, mikä on tietysti aivan mahdottomuus, koska niitä todella kiinnostavia merkkejä ei Suomessa myydä, eikä hirveän usein tule käytyä ulkomailla. Elikä tilaan ainakin suurimman osan meikeistä netistä, mikä on melkein mieliharrastus nykyisin.
    Mulle tuo L.A. Girlin meikkivoide oli liian "illuminating" eli teki kasvoista aika kiiltävät, mutta muuten hyvä ja toimiva tuote. J Cat Beautyn meikit on vielä kokematta, ne on meinaus-listalla monen muun kanssa, kuten Flower -merkin meikit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flower Cosmetics kyllä houkuttelee, mut sitä saa todella huonosti vielä eBaystakaan :/

      Poista
  2. Mäkin tilasin juuri vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa Beauty Jointista ja tilaan ehdottomasti uudelleenkin :) Sieltä saa ihanan edullisesti Ardellia, Elfiä ja Milania :) Viimeksi tilasin juuri eilen pari suosikki ihonhoitotuotettani iHerbistä, kun kyseisiä tuotteita ei Suomesta saa :D

    Mulla vähän vaihtelee, että suosinko paikan päältä ostamista vai tilaanko mielummin netistä. Riippuu valikoimasta ja hintatasosta. Esimerkiksi Urban Decayta en juuri koskaan tilaa, koska voin ostaa tuotteet Sokokselta järkevään hintaan. Toisaalta esimerkiksi Elfin meikkejä en ikipäivänä ostaisi Suomesta, koska tuotteiden hinnat ovat moninkertaiset jenkkihintaan verrattuna. Mä en kertakaikkiaan ole valmis maksamaan viiden euron meikkivoiteesta sitä kuuttatoista euroa, mitä olen nähnyt siitä Suomessa pyydettävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin tilaan lähinnä sellaista jota ei joko saa tai saa paljon edullisemmin esim Jenkeistä.

      Poista