lauantai 30. kesäkuuta 2018

Boxycharm - Toukokuu '18


Hellurei, ja ihanaa kesäkuun viimeistä päivää! Mihin koko kuukausi vilahti? Tai ainakin minusta tuntuu siltä, kesä juoksee ohitse ihan hullun nopeasti.
Anyhoo, kesäkuun Boxy saapui muutama päivä sitten joten ajattelin että esitellään tämä toukokuun versio ensin alta pois. Oon hieman myöhässä näiden postausten kanssa mutta yritetään kestää, tilanne helpottunee toivottavasti lähiaikoina kun saan blogille vähän enemmän aikaa. Jänniä juttuja menossa yksityiselämän puolella (oman asunnon myyminen ja muutto) jotka vie henkistä ja fyysistä jaksamista.Toukokuun teema oli Boxy Bash ja laatikko sisälsi kuusi tuotetta, joiden yhteisarvo oli huikeat 174 dollaria! Kun ajatellaan että tästä maksetaan 20 dollaria, plus postikulut Shipitolta Suomeen (noin 10-12€) niin aikalailla jäädään plussan puolelle. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia ja tuotteita oli laidasta laitaan, kuten yleensäkin.


Ensimmäinen tuote jonka boksista kaivoin oli CoverFX:n Blurring Primer (ovh $38) eli siloittava, ihohuokosia täyttävä meikinalustuote. Tosi innokkaasti lähdin tätä kokeilemaan, mutta pakko sanoa että olen vähän pettynyt. Tämä ei tunnu tuovan ainakaan mun iholle mitään erityistä, meikki ei kestä paremmin eikä näytä paremmalta tämän ansiosta. Harmittaa, koska niin mielelläni olisin löytänyt uuden, hyvän primerin näin kesäkuukausille kun ihoni on paikoittain hyvinkin öljyinen.


Toisena laatikosta ulos kaivautui Pretty Vulgarin The Ink Gel Eyeliner joka nimensä mukaisesti on pakattu tuollaiseen vanhoista ajoista muistuttavaan musteputeliin. Tämän geelirajausnesteen (? geelin? tuotteen?) ovh on $24. En ole tätä vielä kokeillut, luin kyllä jostain että tämän koostumus on melko kuivaa mutta täytyy kokeilla miten asia on. Plussaa kuitenkin tuosta pakkauksesta joka on superkaunis ja erilainen.


Aina jaksaa huvittaa kun tuote on pistetty olemaan "mattainen huulikiilto". Paradoksaalista! Tämä Beauty Creationsin sävyssä "Sweet Heart" oleva nestemäinen mattapuna on kaunis sävyltään ja odotteleekin testausvuoroaan. Tässä on makea, karkkimainen tuoksu ja pahvipakkaus on eritoten Boxycharmille suunniteltu. Ovh on $10.Aestheticalta tuli 4 sivellintä, 3 Piece Eye Trio (ovh $45) ja yksittäinen P12 Face Brush (ovh $27). Tuota settiä voi käyttää rajauksiin ja kulmien tekoon, ja iso sivellin toimii esimerkiksi poskipunalle tai aurinkopuuterille, tai miksei huiskimaan puuterit silmien alta bakingin jälkeen. Silmäsiveltimet on jämäkkää, lyhyttä karvaa ja isompi sivellin oikein pehmoinen. Kaikki ovat synteettistä karvaa.Last but not least, viimeinen tuote on PÜRin Sculptor-kasvopaletti (ovh $30). Harmillista että varjostus/aurinkopuuterisävyt ovat toooodella tummia, ei mahdollisuuttakaan käyttää mun ihonsävyllä. Highlighterit on onneksi parempia, ja niitä tulee varmasti käytettyä ellen laita palettia eteenpäin, esimerkiksi arvontaan jollekin teistä ;)


Siinäpä toukokuun Boxycharm kokonaisuudessaan. Kesäkuun versio ei hävinnyt tälle yhtään, päinvastoin! Mutta siitä lisää tuonnempana.

Onko teidän kesä mennyt kivasti tähän asti? Onko suunnitelmia mennä esimerkiksi festareille?

5 kommenttia:

 1. Oo, oot jo saanut kesäkuun boxinkin.Mä niin odotan sitä.Toivon,että tulee ensi viikolla.

  VastaaPoista
 2. Mulla toi geeliliner ei toiminut :/ Suttaantui tosi nopeesti alaluomille ja vesirajaan! Mä en malttaisi odottaa, että saan kesäkuun Boxycharmin, sisältö kun on jo tiedossa<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon lukenu siitä vähän monenlaisia kommentteja. Kesäkuun oli kyllä hyvä :)

   Poista