maanantai 4. kesäkuuta 2018

Pienenpienet ostokset Amerikasta!

Heippa!
Tein pikkuruisen tilauksen eBayn kautta Beautyjointille, joka myy pääasiassa amerikkalaista drugstore-kosmetiikkaa (tästä Beautyjointin eBay-sivulle).


Olin jo pitkään halunnut kokeilla Physician's Formulan klassikkoa eli Butter Bronzer-aurinkopuuteria. Ostin omani sävyssä Light, mutta löytyy tummempaakin sävyä mikäli oma iho on tummempi. Tämän hinta oli euroissa 18,61€. Olen kokeillut jo pari kertaa, ja onhan tämä ihana sävy ja ihana tuote, blendautuu kuin unelma eikä sävy ole liian lämmin, muttei toisaalta yhtään kylmäkään.Toinen tuote minkä hankin oli Wet 'n Wildin Photo Focus-meikkivoide sävyssä Porcelain. Sävy on aavistuksen keltainen, mutta uskon että saan tämän toimimaan. Tätä meikkivoidetta on kehuttu ympäri Youtubea, ja tottakai pitää kokeilla onko tämä kaiken sen hypen arvoinen. Vielä en ole testannut, mutta piakkoin kyllä, tulen sitten kertomaan kokemuksiani. Tämä oli tosi edullinen, euroissa 11,32€.Yhteensä nämä kaksi tuotetta kustansivat siis 29,33€, ja tuotteiden hinnoissa oli mukana postikulu joten erillisiä postikulua ei tullut vaan tuotteet oli merkitty "free shipping"-tuotteiksi.

Oletko sinä kokeillut näitä tuotteita? Mitä tykkäsit?

2 kommenttia:

  1. Wet n Wildin Photofocus meikkivoide on yksi mun suosikeista eli tykkään todella paljon. Butter Bronzer kiinnostaisi hommata, mutta olen ollut kahden vaiheilla jo pitkään, kun bronzereita on ennestäänkin enemmän kuin yli tarpeen, mutta kyllä sekin päivä tulee, kun en voi enää vastustaa kiusausta. On se niin nättikin:)

    VastaaPoista
  2. Butter Bronzer on niin ihana! <3

    VastaaPoista