maanantai 18. kesäkuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Toukokuu '18

Heippa!
Ajattelin että katsellaan tänään läpi toukokuun Ipsy, ennenkuin kesäkuun pussukka saapuu toivottavasti muutaman päivän päästä. Toukokuun teema oli "Go There" ja mukana tullut meikkipussi oli kuvioitu passin leimoilla ja muutenkin matkailuteemaisesti. Tuotteet olivat myös tähän teemaan sopivia ainakin minun kohdalla!


Ensimmäinen juttu oli Sur. Medicin Pore-Less Carbonic Peel ja näitä kangasnaamioita oli paketissa kaksi kappaletta. Kangasnaamion neste on osaksi hiilihappopitoista vettä joka hellävaraisesti poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta. Sisältää myös AHA- ja BHA-happoja joista ensinmainittu kerrotaan hellästi kuorivan ja parantavan ihon kosteuspitoisuutta, kun taas BHA tyhjentää ihohuokosia ja on lisäksi antibakteerinen ja ihoa ärsyttämätön. En ole tätä vielä kokeillut kun kokeiltavien kangasnaamioiden jonossa on aika monta muuta ennen tätä, mutta mielelläni otan kokeiluun! Varsinkin näin kesällä käytän mielelläni näitä vähän "vahvempia" naamioita, talvella sitten pelkkiä superkosteuttavia ja superhellävaraisia.


NYXin Soft Matte Lip Cream sävyssä London on jo ennestään tuttu tuote. En ole tämän koostumuksen suurin fani; se on moussemainen ja tuntuu kuivuvan tuubiin tosi nopeasti. Sävy kuitenkin on nätti, aavistuksen tummempi nude. Tämä on muuten täysikokoinen tuote, kuten edellinen kangasnaamiokin (vaikka normaalisti Ipsyssa on enemmän vain deluxe sample-kokoja jotta mahtuvat noihin pieniin pussukoihin).

Sugar Cosmeticsin Arch Arrival Brow Definer-kulmakynä (onpas pitkä nimi!) sävyssä Taupe Tom osui sävyltään just sopivaksi ollen kylmä ja suhteellisen tumma ruskea. Tämän ovh-hinta on $12.99 eli jo itsessään enemmän kuin koko Ipsyn hinta (joka on noin 10 dollaria). Olen tätä kerran kokeillut, ja tykkäsin kyllä. Ei mitenkään supererikoinen, mutta gets the job done. Tässä on myös, kuten nykyään paljon näkee, tuollainen pisaranmuotoinen kärki jota voin kyllä käyttää, muttei ole suosikkini. Mieluiten käytän ihan puukynämuotoisia kulmakyniä (eli ei tällaisia scrollattavia).


Tarten Smooth Operator Amazonian Clay Finishin Powder-irtopuuteri (hirveän pitkiä nimiä :D) luvataan sopivan niin öljyiselle, sekaiholle kuin kuivallekin mikä kuulostaa melko hupsulta ja en ole moista puuteria vielä tavannut tällaisten valkoisten, helposti tosi kuivantuntuisten puuterien joukosta. Tämän pitäisi olla sopiva myös salamavaloihin, eli tässä ei ole HD-puutereille ominaista flashback-ominaisuutta joka saa ihon hohtamaan valkoisena salamalla otetuissa valokuvissa. Tuote on parabeeniton ja sisältää aitoa Amazonian savea jonka sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mattaavan ja samalla ihon kosteuspitoisuutta ylläpitävän. No, en tiedä siitä mutta kokeilen tämän puuterin silti mielelläni. Eniten pidän käytössä puristetuista puutereista, mutta käytän kyllä näitä irtoversioitakin.

Cargo Cosmeticsin Swimmable-kokoelman vedenkestävä aurinkopuuteri tuli viimeisenä tuotteena pussin sisältä. Näin vaaleaihoiselle sävy on aika tumma, joten luulen tämän lähtevän eteenpäin. En myöskään jotenkaan innostu Cargosta merkkinä, vaikka useita juttuja heiltä olen eri bokseista saanut. Tämä on myös jonkinverran shimmerinen tapaus. Kai tätä voisi käyttää luomivärinä, mutta olen vähän huono käyttämään näitä yksittäisnappeja.



Toukokuun Ipsy oli mieleinen, näistä tuotteista 4/5 jää omaan käyttöön. Hintahan Shipito-postikuluineen on kuukaudessa noin 15€ ja koen kyllä että rahalle saa vastinetta. Tämän kuun muita saatavilla olleita tuotteita olivat muuten esimerkiksi Ofran nestemäinen huulipuna, Huda Beautyn irtoripset, Huda Beautyn Lip Contour-rajauskynä, SLMissGlamin sivellin, Derma E kasvovesi ja muutamia erilaisia kangasnaamioita. Tästä linkistä voit käydä katsomassa valikoimaa, joka siis vaihtelee kuukausittain ja harvemmin sattuu todellakaan samoja tuotteita esimerkiksi vuoden aikana.

Tuotteet arvostellaan Ipsyn sivuilla jokainen erikseen, ja tämä auttaa Ipsyn tiimiä kustomoimaan bokseja kokoajan enemmän jokaisen omille mieltymyksille sopivaksi. Minä esimerkiksi en halua juurikaan hiustuotteita, joten en niitä ole juurikaan saanutkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti