sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Lokakuun suosikkituotteet!

 
Moikkelis, ja mukavaa sunnuntaita! Ja hyvää messupäivää niille, jotka ovat I Love Me-messuille tänään vielä suuntaamassa. Itse olin tosiaan paikalla perjantaina muutaman tunnin, ja juttua ostoksista muunmuassa tarjolla ensi viikolla.
Nyt kuitenkin ajattelin että käydään läpi lokakuun suosikkituotteita. Nämä on siis sellaisia, joitao len käyttänyt paljon ja usein tämän kuun aikana, ja joita lämpimästi suosittelen. Ne voivat olla uusia tuttavuuksia tai jo vanhoja luottoratsuja aikojen takaa.


MORPHE Y6 Pro Flat Bufferin ostin YT-guru Laura Leen suosituksesta, ja onhan tämä ihan huippu meikkivoiteiden kanssa! Hintaa on 10 dollaria ja shoppaamaan pääset tästä. Tilailu onnistuu Shipiton kautta kaikkein edullisimmin mielestäni. Tämä levittää kaikki ei-puuterimaiset meikkivoiteet vaivatta, ja tuplaa vielä peitevoiteenkin kanssa esimerkiksi matkoilla. Sivellin on synteettistä karvaa. Tätä olen käyttänyt lähes joka kerta meikatessani siitä asti, kun posti tämän mulle toi.


MAYBELLINE MASTER-FIX Setting Powder oli hankittava, kun sitä niin moni blogeissa kehui. Ja onhan tämä ihan huikea hintaisekseen! Blurraa todellakin ihon ja meikkipohja pysyy hyvänä kauan. Ja hintaa oli esimerkiksi Citymarketissa hetki sitten tarjouksessa 6,90€! Tätä ostan todellakin lisää kun loppuu. Tämä ei myöskään ole yhtään kuivattava, kuten jotkut vastaavanlaiset puuterit saattavat joskus olla.



BANILA CO. CLEAN IT ZERO Cleansing Balm jatkaa samaa laulua - niin suosittu blogeissa että pakko oli hankkia kokeiluun muutama näitä pieniä testikokoja. Tämä on siis mallia Original ja toimii mahdottoman hyvin ykkösvaiheen putsarina. On siis balm-muotoinen, eli kiinteää purkissa ja sulaa käsissä lämmössä öljymäiseksi. Ei kuitenkaan jätä naamaa lähmäiseksi. Isompi koko on jo ostoskorissa sitä odottamassa että nämä pikkukoot käy loppuun.


TOUCH IN SOL NO POREBLEM PRIMERista tuli joskus testikoko jonkin boksin kautta, ja siten tähän ihastuin ja pakko oli isompi koko hankkia. Vaikka tää on silikonipohjainen primer, niin tämä sopii myös kuivalle iholle mainiosti, eikä korosta kuivia kohtia lainkaan. Parantaa meikin kestoa ja meikkipohjaa huomattavasti, ja olenkin käyttänyt tätä joka päivä siitä asti kun tämä saapui. IHANA ja suosittelen lämpimästi jokaiselle!


PAUL MITCHELL AWAPUHI SHAMPOO on löytö kevään Hulluilta Päiviltä, ja tämä tekee hiukset aivan ihanan puhtaiksi ja pehmeän tuntuisiksi yhdellä vaahdotuskerralla. Awapuhi on muuten Havaijilainen inkivääri - tiesittekö? Tämän jättikoon käytän mielelläni pois vaikka siihen kuluisi vuosi. Tuoksu on mieto, mutta raikas.


LUMENE ARCTIC AQUA DEEP MOISTURE EYE GEL on suosikki vuosien takaa, ja ostin sen nyt uudelleen kun oli alennuksessa Tokmannilla 5€ kpl. Tämä geelimuotoinen sy-voide on mielestäni todellakin syväkosteuttava, ja tuntuu ihanalta ja raikastavalta sy-iholla. En tiedä saako tätä enää juuri mistään, koska Lumene uudistaa sarjojaan toden teolla, mutta jos bongaatte esim Tokmannilta poistokorista niin ehdottomasti ostakaa ja kokeilkaa!


Sellaisia lokakuun suosikkeja!
Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Mikä on sun lokakuun pelastajatuote?

8 kommenttia:

  1. Onko noita Lumenen Artic Aqua sy-geelejä vielä saatavissa? Se on aivan mielettömän hyvä tuote, ja hamstrasin niitä itse joskus pari-kolme vuotta sitten Tokmannilta jotain 3-4 euroa/tuubi. Toivottavasti niitä vielä saa jostain laarista;)

    VastaaPoista
  2. PM:N Awapuhi oli aikoinaan monta vuotta yksi mun lempishampoista, nyt en ole käyttänyt sitä moneen vuoteen, pitäisi varmaan verestää muistoja. ^_^

    VastaaPoista
  3. Tuo puhdistusbalmi alkoi kiinnostaa! Onkohan se kuinka tyyris tuote? 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko se iso tonkka jotain 13-16€ postikuluineen kun Ebaysta tilaa! :)

      Poista
  4. Nää oli kaikki mulle uusia tuotteita! :) Tuo sivellin näyttää tosi hyvältä, voi olla että täytyy hankkia se mun kokoelmaani :D

    VastaaPoista